ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
τυποι και τις καινουριες φωτο που βγηκανε προχθες παλι με πμ απο τον ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ τις παιρνουμε? :S
τυποι και τις καινουριες φωτο που βγηκανε προχθες παλι με πμ απο τον ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ τις παιρνουμε? :S
παρακαλω πολυ τα μελη του μπουρδελα που μου στελνουν συνεχως pm με φωτο και βιντεο της λεγαμενης να σταματησουν γιατι εχει φουλαρει το inbox μου. Ελεος! ειδικα το βιντεακι που κανει πιπα και τα περνει στο προσωπο μου το εχουν στειλει 4 διαφορετικα ατομα και ενας μαλιστα δυο φορες!
ΡΟΠΑΟτυποι και τις καινουριες φωτο που βγηκανε προχθες παλι με πμ απο τον ΝΑΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ τις παιρνουμε? :S
Τι να κάνουμε... Αφού ο άλλος πήγε και "μερεμέτιασε" τον ταξιτζη καθημερινή μέρα... Δεν μπορούσε να το κάνει κοντά σε Κυριακή να έχουμε ένα θεματάκι να ανοίξουμε μέρα που είναι...Ρε νιαμου,Κυριακή απόγευμα πήγε και δεν κουν7εται φύλλο. :S :S :S
όλοι πμ στον Νασο τύποι μου έχει νέο υλικό με παρτουζίτσες έμαθα
φιλαρακι σε περιπτωση που δεν trolαρεις μου στελνεις κι εμενα το βιντεακι? ευχαριστωπαρακαλω πολυ τα μελη του μπουρδελα που μου στελνουν συνεχως pm με φωτο και βιντεο της λεγαμενης να σταματησουν γιατι εχει φουλαρει το inbox μου. Ελεος! ειδικα το βιντεακι που κανει πιπα και τα περνει στο προσωπο μου το εχουν στειλει 4 διαφορετικα ατομα και ενας μαλιστα δυο φορες!
φιλαρακι σε περιπτωση που δεν trolαρεις μου στελνεις κι εμενα το βιντεακι? ευχαριστω
υπαρχει ποτε περιπτωση να βρεθει κωδικος για greek gamioles ?Trollάρει φίλε. Μονο φωτο εχει η Ράλλη..
Φίλε για ποιό λές?Αν πίστεψε για την παρτούζα στο σκάφος?καλά σοβαρά τώρα το πίστεψες αυτό...
Φίλε για ποιό λές?Αν πίστεψε για την παρτούζα στο σκάφος?
Με τους δράκους και τους μονόκερους!!!!Τη γνωστή παρτούζα με τον ξενοδοχο, τους μουτσους και κατι μυθικα οντα...
τυπε έχει ανέβει παράσταση στο village στο mallενα πμ και σε μενα για το vola gamioles και που αλλου υπαρχουν οι φωτο να τις δουμε? στειλτε