giannis178
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά και εδώ ένα pm τον κωδικό παρακαλώ!!!
Σωστος , τσιμπησαμε και εμεις και περιμενουμε σαν τους χαζους..Ας ληξει το θεμα να παμε παρακατω..Ωραιο Forum...180 σελιδες χωρις ουσια που στις 150 οι χρηστες ζητανε των κωδικο για τα αρχεια της N.Ρ λες και αυτοι οι κομπλεξικοι που εχουν τους κωδικους αν τους δωσουν η εστω να ανεβασουν τα αρχεια σε κανα γνωστο ξενο site τι φοβουνται μην παει αυριο το Σδοε να τους ζητησει τιμολογια...
θα φτασει 1000 σελιδες και ακομα ο κοσμος θα ζηταει τα αρχεια...
Ενας admin να καθαρισει λιγο εγω δεν υπαρχει?
Σιγά ρε μεγάλε εσύ, με 2 post κρίνεις και το φόρουμ. Δεν το κατάλαβα αυτό για τους κομπλεξικούς που έχουν τους κωδικούς.Μας ξέρουν και απο χθές για να μας δώσουν. Ότι θέλει κάνει ο καθ'έναςΩραιο Forum...180 σελιδες χωρις ουσια που στις 150 οι χρηστες ζητανε των κωδικο για τα αρχεια της N.Ρ λες και αυτοι οι κομπλεξικοι που εχουν τους κωδικους αν τους δωσουν η εστω να ανεβασουν τα αρχεια σε κανα γνωστο ξενο site τι φοβουνται μην παει αυριο το Σδοε να τους ζητησει τιμολογια...
θα φτασει 1000 σελιδες και ακομα ο κοσμος θα ζηταει τα αρχεια...
Ενας admin να καθαρισει λιγο εγω δεν υπαρχει?
Σιγά ρε μεγάλε εσύ, με 2 post κρίνεις και το φόρουμ. Δεν το κατάλαβα αυτό για τους κομπλεξικούς που έχουν τους κωδικούς.Μας ξέρουν και απο χθές για να μας δώσουν. Ότι θέλει κάνει ο καθ'ένας
Τον αλλον τον πειραξε οτι γεμισε η σελιδα με μαλακιες κ δεν τα ανεβαζουν δημοσια:S
![]()
![]()
αντι να τον πειραξει που κατι βλαμμενα κανουν πλακα μεταξυ τους κ γεμιζουν ολες τις σελιδες με μαλακιες. Ας ανοιξουν μια σελιδα να κανουν τις πλακες τους μονοι τους. Το μονο σωστο ειναι πως ενας admin χρειαζεται σιγουρα
ασε ρε τις μαλακιες και δωσε τον κωδικο στα παιδια :SΕτσι τυπε μια χαρα τα λες με τα μαλακισμενα να πουμε που κανουν πλακες και δεν αφηνουν τα σοβαρα μελη να αρμεγουν τις σαυρες τους με φωτογραφιες του καθε ξεκωλου!!!
Καλα τα λεει ο τυπος...ξερεις τι ειναι να εισαι με το καυλι στο χερι εδω και 3 εβδομαδες για να τον παιξεις και να περιμενεις ματαια ενα pm με τον κωδικο;
Ένα πμ παρακαλώ, αύριο κλείνω 4 εβδομάδες. :S :S :S :S :S
να σου στείλω εγώ ένα πμ ρε?και εδω ενα πμ....ευχαριστω
Τυπε εγω κλεινω 3 χρονια και ακομα περιμενω pm...στη σειρα σου! :S :S :S
σε σκαφος?? :Sεγω εχω δωσει χιλιαδες ευρω σε οποιον παπαρα μου δινει το paypal του και το μονο που εχω παρει ειναι η Ραλλη να την παρτουζωνουν 10 αραπηδες και μετα να την χυνουν ....![]()
![]()
![]()
δεν υπαρχει κρατος φιλε μου,ξεροσταλιαζει ο κοσμακης για ενα πμ και στα @@ τους οι ανευθυνουπευθυνοιμια τσατσα πες καλυτερα αφου το καναν μπουρδελο το θεμα!
σε σκαφος?? :S
δεν υπαρχει κρατος φιλε μου,ξεροσταλιαζει ο κοσμακης για ενα πμ και στα @@ τους οι ανευθυνουπευθυνοι