Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.077
- Πόντοι
- 2.606
και εδω ενα πμ....ευχαριστω
και εδω ενα πμ....ευχαριστω
εγω εχω δωσει χιλιαδες ευρω σε οποιον παπαρα μου δινει το paypal του και το μονο που εχω παρει ειναι η Ραλλη να την παρτουζωνουν 10 αραπηδες και μετα να την χυνουν ....
Ρε κομπλεξικεεεεεεεεε στειλεεεεεεεεεεε τον κωδικοοοοοοοοοο να τον παιξουμεεεεεεεεεεε και εμεις ρεεεεεεεεεε!!!
δεν χρεαζεται κωδικος παρε ...
μπορει να με κοροιδεψανε βεβαια ...
τυπε εσενα στα πηραν και σου στειλαν και άλλη γκομενα ,αυτο με τους αραπηδες που εχεις ειναι της Ελενας Κρεμπιελιδου Μαριπουτσαεγω εχω δωσει χιλιαδες ευρω σε οποιον παπαρα μου δινει το paypal του και το μονο που εχω παρει ειναι η Ραλλη να την παρτουζωνουν 10 αραπηδες και μετα να την χυνουν ....
Δεν ειναι αυτη η Ν.Ρ ρε ψευτη....adminnnnnnnnnnnn καθαρισε το λαμογιο!
Ετσι τυπε μια χαρα τα λες με τα μαλακισμενα να πουμε που κανουν πλακες και δεν αφηνουν τα σοβαρα μελη να αρμεγουν τις σαυρες τους με φωτογραφιες του καθε ξεκωλου!!!
τυπε σου στελνω 2 γιατι εισαι ευγενεστατοςενα πμ παιδια...ευχαριστω
ενα πμ παιδια...ευχαριστω
τυπε δεν ειναι οτι βιαζονται εχουν αγριεψει κιολας τα χρυσανθεμα :S :S :Sτι λενε εδω τα παλληκαρια, ακομα φωτο περιμενουνε?
απαξιωτικο ποστ..ουτε σε μια πενταετια δεν σου στελνω κινεζολεγκο :S :S :Sγιαλαντζοσελεμπριτα και απο εδω ενα παρακαλω
ευχαριστω
πμ παρακαλω...εχω Τουνη αμα θελετε .....
ηρθε η αναπτυξηεχω Τουνη αμα θελετε .....
εσυ που πας κολομβιες εφερες τιποτα απο σακιρα?ηρθε η αναπτυξη
δεν τις θελω τις φωτο σου ρε νιμου..εχω το βιντεο με τους λοστρομουςτυπε δεν ειναι οτι βιαζονται εχουν αγριεψει κιολας τα χρυσανθεμα :S :S :Sαπαξιωτικο ποστ..ουτε σε μια πενταετια δεν σου στελνω κινεζολεγκο :S :S :S