Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
λες να τα παει καλα στα προφορικαΠου να δεις τι συνηθειες που απεκτησε εκτος σαι τυπε....
Υ.Γ
Τον εχω ριξει στο βαθυ ιντερνετ να κανει τις βρωμοδουλειες μου....
λες να τα παει καλα στα προφορικαΠου να δεις τι συνηθειες που απεκτησε εκτος σαι τυπε....
Υ.Γ
Τον εχω ριξει στο βαθυ ιντερνετ να κανει τις βρωμοδουλειες μου....
λες να τα παει καλα στα προφορικα
Το τρενο τι ηταν τυπε.....?Τυπε δεν ηθελα να το αποκαλυψω αλλα ο Κινεζικος Λεγκος ειχε πεσει θυμα απαγωγης απο το Κολομβιανο καρτελ που τον ειχε κλεισμενο σε ενα υπογειο για μηνες και παιζανε το μπαινει το τρενο στο τουνελ αδιακοπα.
Το τουνελ ηταν ο Λεγκος.... :S :S :S
τυπε σου στελνω ενα δειγμα για να ξες :S :S :SΤελικά όντως υπάρχει βιντεάκι ;;;;
ναι ρε τυπε λεμε...ο χελρειζερ εχει πληροφοριες..στειλε του πμ να σου πει λεπτομερειεςΤελικά όντως υπάρχει βιντεάκι ;;;;
τυπε σταματησε να μας μιλαει...λες να κανει τιποτα ορθογραφικα τωρα :S :S :SΤυπε δεν ηθελα να το αποκαλυψω αλλα ο Κινεζικος Λεγκος ειχε πεσει θυμα απαγωγης απο το Κολομβιανο καρτελ που τον ειχε κλεισμενο σε ενα υπογειο για μηνες και παιζανε το μπαινει το τρενο στο τουνελ αδιακοπα.
δες το βιντεο που ποσταρα και θα καταλαβεις :S :S :SΤο τρενο τι ηταν τυπε.....?
λες να τα παει καλα στα προφορικα
σας πτυω και τους 2!! :S :S :SΤυπε δεν ηθελα να το αποκαλυψω αλλα ο Κινεζικος Λεγκος ειχε πεσει θυμα απαγωγης απο το Κολομβιανο καρτελ που τον ειχε κλεισμενο σε ενα υπογειο για μηνες και παιζανε το μπαινει το τρενο στο τουνελ αδιακοπα.
kodikos?το βιντεο και οι φωτογραφιες ειναι ολα εδω μεσα.
kodikos kai ego thelo
Το τρενο τι ηταν τυπε.....?
...to ralli ine oreo gkomeno afentiko.....Τυπε ειχατε κωδικο και στο Αλμπανια; :S :S :S
οκ τοτε τυπε γτ πολλες ανωμαλιες με φρουτα ακουγονται τελευταια.... :S :S :SΟ Ψωλιαρης τυπε...αντιστοιχο του δικου μας Καρβουνιαρη.
kopsi tis malakies kai pi kodiko tin paiksoume :S :S :S...to ralli ine oreo gkomeno afentiko.....
δεκτο και στηριζωσας πτυω και τους 2!! :S :S :S
ntokimase ftyarokefalos2....... :S :S :Skopsi tis malakies kai pi kodiko tin paiksoume :S :S :S
empala to meksikocity alla den ginete tipwta :S :S :Sntokimase ftyarokefalos2....... :S :S :S
τυπε σου στελνω ενα δειγμα για να ξες :S :S :S