Επισκέπτης
τι διαφορετικο εγραψα απ' οτι γραφω καθε ημερα???μαγκας ειμαι ετσι & αλλιως αφου ειμαι γαυρος ρεεεεεεεεεεεεεεε..Τώρα θα βγει ανακοίνωση για το νέο γήπεδο!
Σε έκανε μάγκα ο Ρατζίνσκι και έβγαλες γλωσσίτσα πάλι!
τι διαφορετικο εγραψα απ' οτι γραφω καθε ημερα???μαγκας ειμαι ετσι & αλλιως αφου ειμαι γαυρος ρεεεεεεεεεεεεεεε..Τώρα θα βγει ανακοίνωση για το νέο γήπεδο!
Σε έκανε μάγκα ο Ρατζίνσκι και έβγαλες γλωσσίτσα πάλι!
τι θες να πεις οτι δεν υπαρχει κ δεν υπηρχε παραγκα;;;;ποτε θα βγαλει ανακοινωση για την παραγκα???ποτε θα βγει με το σκουφακι να κλαφτει???ποτε θα κανετε διαβημα στον ΟΗΕ???
Αν ίσχυε όποιος είναι Ολυμπιακός να είναι και μάγκας...τι διαφορετικο εγραψα απ' οτι γραφω καθε ημερα???μαγκας ειμαι ετσι & αλλιως αφου ειμαι γαυρος ρεεεεεεεεεεεεεεε..
ποτε θα βγαλει ανακοινωση για την παραγκα???ποτε θα βγει με το σκουφακι να κλαφτει???ποτε θα κανετε διαβημα στον ΟΗΕ???
[size=15pt]μεγαλη πικρα αδερφια[/size]
[size=15pt]καποια στιγμη θα παυαμε να ειμασταν το'αεκακι''[/size]
ναι...για την ακρίβεια...εκανε εκείνος όργια...τραβώντας πιστόλια στα αποδυτήρια...τα ξεχάσαμε αυτά;μεγαλη πικρα αδερφια.εζησα τα πετρινα χρονια της δεκαετιας του 80 και ειχα πιστεψει οτι καποια στιγμη θα παυαμε να ειμασταν το'αεκακι''ομως απο οτι βλεπω παμε απο το κακο στο χειροτερο.για μενα προεδρος ηταν ο μελισανιδης.ειχε τον τσαμπουκα που χρειαζεται στην ελλαδα.δε πιστευω οτι αν παρεμενε θα γινοντουσαν αυτα τα οργια στην διαιτησια που συνεβηκαν τα επομενα χρονια της αποχωρησης του.τα ελεγε και τα εχωνε παντου
θυμασαι ομως το ξυλο που εφαγε ο μπακας αργοτερα?ακομα θυμαμαι και γελαω τοτε που ειχαν καλεσμενο στα καναλια το μπακα και τον μελισσανιδη μετα τον ξυλοδαρμο.ο μπακας να κατηγορει το μελισσανιδη και αυτος απαθεστατα να τουλεει''εγω κυριε μπακα το μονο που ξερω ειναι οτι τις τελευταιες μερες κυκλοφορειτε στα καναλια σα τη μπριζιτ μπαρντο με το ροζ βρακακι σας''Ενας μεγαλος παικτης δεν σημαινει οτι θα γινει μεγαλος προπονητης,ετσι και ο ντεμης δεν μπορεσε να γινει μεγαλος προεδρος.Οσο για τον Μελισανιδη απειλουσε τους διαιτητες για να μας παιζουν 50-50.Θυμασται ο βαζελος πως μασ πηρε το κυπελο με τον ΜΠΑΚΑ.Ξυπνα ντεμακο γιατι θα γινεις και συ βατραχος νουμερο 2...
τωρα ετοιμασου να τα ακουσεις,αν και λειπουν οι αρχιαεκαρεςΚανείς δεν κατάλαβε γιατί έδωσε συνέντευξη τύπου ο Ντέμης!
Η πλάκα είναι ότι μόνο μία γκόμενα-δημοσιογράφος τόλμησε να του την πει γι' αυτό τον λόγο!