Νέα

Nικολαΐδης και ΑΕΚ πώς τον κρίνετε μετά από τόσο καιρό σαν πρόεδρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οκ.ο ντεμης δεν ειναι λαμογιο.παλι τα αυτονοητα λεμε δηλαδη.το οτι δεν ειναι λαμογιο δε σημαινει οτι και σαν προεδρος ειναι στο απυροβλητο.νομιζω οτι ακομα και ο ιδιος ο ντεμης την καλοπιστη κριτικη τη δεχεται.εγω θα ηθελα τη γνωμη σου για τις δηλωσεις γιδοπουλου.ξεχνα για μια στιγμη ποιος τις εκανε.πχ εγω συμφωνω πανω στα οσα ειπε για τις μεταγραφες.
Μην την ψάχνεις...οι Αεκτζήδες πάντα θέλαμε κάποιον να έχει το αλάθητο του πάπα!Παλιότερα είχαμε τον Ντούσαν...την πατήσαμε... αλλά δυστυχώς πολλοί δεν βάλανε μυαλό!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν μπορω να ξεχασω που παρακαλαγε να παει στον ολυμπιακο του κοκκαλη!!
τα λαθη του ντεμη τα βλεπω....δεν περιμενω απο τον γιδοπουλο να μου τα πει!!!
μαγκας προεδρος ο στρατος αλλα εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ λαθη..

Επισκέπτης
οκ.ο ντεμης δεν ειναι λαμογιο.παλι τα αυτονοητα λεμε δηλαδη.το οτι δεν ειναι λαμογιο δε σημαινει οτι και σαν προεδρος ειναι στο απυροβλητο.νομιζω οτι ακομα και ο ιδιος ο ντεμης την καλοπιστη κριτικη τη δεχεται.εγω θα ηθελα τη γνωμη σου για τις δηλωσεις γιδοπουλου.ξεχνα για μια στιγμη ποιος τις εκανε.πχ εγω συμφωνω πανω στα οσα ειπε για τις μεταγραφες.
ο Γιδόπουλος έκανε δηλώσεις για την ομάδα η οποία όμως αυτή την στιγμή έχει μια διοίκηση με πρόεδρο Ντέμη και να κάνουμε μια αναδρομή στο τί έχει πετύχει ο Ντέμης.
ανάλαβε την ομάδα όταν κανείς από όλους τους γνωστούς ΑΕΚάρες δεν προσπαθούσε ούτε καν να κάνει μια πρόταση η έστω να πάρει πρωτοβουλία για να σωθεί η ομάδα.
κατόρθωσε και έκανε δυνατή την ένταξη της ομάδας στο άρθρο 44 και σήμερα η ομάδα δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ πουθενά και μάλιστα οι πρώην αλλά και οι τότε εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν έχασαν τίποτα από τα δεδουλευμένα τους και παρ ότι μερικοί του έβαζαν τρικλοποδιές πχ ο Τσιάρτας που ήταν τσιράκι του Ψωμιάδη και όταν γύρισε από την Ισπανία ο Μάκης του είχε κάνει το ποιο ακριβό συμβόλαιο τότε στο Ελληνικό πρωτάθλημα απλά γιατί σκόπευε να τα αρπάξει από την ομάδα όπως έκανε και μήπως θα πλήρωνε ποτέ αυτός τον Τσιάρτα? απλά κίνηση εντυπωσιασμού έκανε για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων της ομάδας και από πίσω να τα παντελονιάζει βουλιάζοντας περισσότερο την ομάδα.
να πάμε πάλι στον Ντέμη σε αυτά τα χρόνια κουτσά στραβά κατόρθωσε να έχει μια ομάδα ανταγωνιστική στο Ελληνικό πρωτάθλημα να είναι μέσα στης πρώτες θέσεις να έχει χάσει πρωτάθλημα στης λεπτομέρειες  και όταν πήγε στο τσάμπιος λιγκ είχε μια αξιοπρεπείς πορεία έφερε την πρώτη νίκη σε αυτό και μάλιστα με την Μίλαν και έχασε την πρόκριση λόγο του σκόπιμου αποτελέσματος που έφεραν οι Ιταλοί.
εφέτος διεκδικούμε τον τίτλο με αξιώσεις και ας είχαμε και κάποια άσχημα αποτελέσματα.
και το βασικότερο έφερε την οικογένεια στο γήπεδο διδάσκοντας ήθος και πολιτισμό όπως αξίζει σε μια ομάδα σαν την δική μας και όχι μια ομάδα που στην εξέδρα είχαμε μια ομάδα κανιβάλων και έκανε το ποδόσφαιρο κόλαση.
τώρα για το αν η ομάδα χρειάζεται έναν λεφτά όχι φίλε μου στο ποδόσφαιρο αν διαχειριστής την ομάδα σωστά δεν χρειάζεσαι τον μεγάλο λεφτά που μια ημέρα θα σε εγκαταλείψει και θα σε βουλιάξει αντίθετα η ΑΕΚ βρίσκεται διοικητικά στα πρότυπα μεγάλων ομάδων και για αυτό δέχεται ο Ντέμης τα πυρά  όλων αυτών γιατί τους έχει χαλάσει την σούπα.

τώρα που με ρωτάς αν δεν ήταν ο Γιδόπουλος και έκανε αυτή την δήλωση κάποιος άλλος θα σου απαντήσω ένα φίλε μου μόνο ένας θα είχε το δικαίωμα να κάνει μια τέτοια δήλωση αν ήταν εν ζωή μόνο ο μεγάλος Μπάρλος.

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαλιστα.δεν απαντας μονο και μονο επειδη τις δηλωσεις τις εκανε ο συγκεκριμενος.αλλη ερωτηση εκανα-αλλα λες.καλως ρε φιλε αριων.ασ το αφησουμε.. :)

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ετουτος παντως το κατεχει το τοπι[youtube=425,350]w4_YKQfDYC4[/youtube]

Επισκέπτης
μαλιστα.δεν απαντας μονο και μονο επειδη τις δηλωσεις τις εκανε ο συγκεκριμενος.αλλη ερωτηση εκανα-αλλα λες.καλως ρε φιλε αριων.ασ το αφησουμε.. :)
όχι φίλε μου δεν απαντώ λόγο Γιδόπουλου απλά βλέπω συνολικά την προσπάθεια του Ντέμη και έχω μάθει να κάνω υπομονή, να μην είμαι αχάριστος, αλλά το βασικό έχω καταλάβει τους στόχους του Ντέμη και όταν θα τους πετύχει θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και για την ΑΕΚ και γενικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
όχι φίλε μου δεν απαντώ λόγο Γιδόπουλου απλά βλέπω συνολικά την προσπάθεια του Ντέμη και έχω μάθει να κάνω υπομονή, να μην είμαι αχάριστος, αλλά το βασικό έχω καταλάβει τους στόχους του Ντέμη και όταν θα τους πετύχει θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα και για την ΑΕΚ και γενικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
νομιζω οτι ολοι μας εχουμε δικαιωμα να κριτικαρουμε κατι το οποιο αγαπαμε.(εννοειται μονο καλοπιστη κριτικη).προσωπικα οταν ο ντεμης λεει χωσαμε ενα ματσο λεφτα για μεταγραφες με βρισκει να μη συμφωνω.δε νομιζω οτι χωσαμε παραπανω απο τον αστερα η τη λαρισα.ξαναθυμιζω οτι πηρε τον εντινιο δανεικο και τον καλον σαν ελευθερο.επισης νομιζω οτι  ο συγχωρεμενος (μεγιστος!) Μπαρλος δεν θα εβγαινε ποτε να κλαφτει για τη διαιτησια.νομιζω οτι οπως ειναι ατυχες να συγκρινουμε το ντεμη με τα λαμογια του παρελθοντος,το ιδιο ατυχες ειναι να βαζουμε το ντεμη στο ιδιο επιπεδο με το Μπαρλο.δυστυχως η αυτοκριτικη για τους Νικολαιδη/Φερερ ειναι αγνωστη εννοια..

Επισκέπτης
νομιζω οτι ολοι μας εχουμε δικαιωμα να κριτικαρουμε κατι το οποιο αγαπαμε.(εννοειται μονο καλοπιστη κριτικη).προσωπικα οταν ο ντεμης λεει χωσαμε ενα ματσο λεφτα για μεταγραφες με βρισκει να μη συμφωνω.δε νομιζω οτι χωσαμε παραπανω απο τον αστερα η τη λαρισα.ξαναθυμιζω οτι πηρε τον εντινιο δανεικο και τον καλον σαν ελευθερο.επισης νομιζω οτι  ο συγχωρεμενος (μεγιστος!) Μπαρλος δεν θα εβγαινε ποτε να κλαφτει για τη διαιτησια.νομιζω οτι οπως ειναι ατυχες να συγκρινουμε το ντεμη με τα λαμογια του παρελθοντος,το ιδιο ατυχες ειναι να βαζουμε το ντεμη στο ιδιο επιπεδο με το Μπαρλο.δυστυχως η αυτοκριτικη για τους Νικολαιδη/Φερερ ειναι αγνωστη εννοια..
φίλε μου και για τους δανεικούς λεφτά δίνεις δεν είναι τσάμπα όλα αυτά τα χρόνια έχουμε πάρει μια σειρά παίκτες όσους πήραμε και μην ξεχνάμε αυτές οι ομάδες που λες είχαν και κάποιο ταμείο και αν θέλουν μπορούν να σπρώξουν και άλλα λεφτά αλλά η πολιτική του Ντέμη είναι αυτή δεν θέλει την ομάδα υποχείρειο ενός ατόμου, τα άτομα που μπαίνουν στης περισσότερες ομάδες δεν μπαίνουν γιατί έχουν έρωτα μαζί τους απλά για λόγους τρίτους προς το ποδόσφαιρο η γενικά της ομάδες παράδειγμα ο Φιλίπου σε πληροφορώ ότι σε σχεσει με τον Κόκκαλη τα έχει πολύ ποιο χοντρα τι έκανε διάλυσε τα πάντα οι Βαρδινογιάνηδες ένας διαρκείς πόπλεμος με τον κόσμο τους δεν είναι απλά τα πράγματα σε ένα εύλογο διάστημα θα τρίβουμε τα μάτια μάτια μας και δεν το λέω για να κάνω τον ξερόλοα αλλά έχω της πηγές μου και ξέρω που πάει το ζήτημα θα σας έλεγα και ονόματα αλλά δεν είναι ακόμα καιρός να βγούν μερικά ζητήματα έξω.

Επισκέπτης
Υ.Γ.  κριτική έχουμε δικαίωμα να κάνουμε όλοι και συγκεκριμένα καλόπιστη κριτική αλλά δεν πρέπει να δίνουμε δικαίωμα σε μερικούς γραφικούς εδώ να μπαίνουν και να μας κάνουν τους πονηρούς όσο και αν νομίζουμε ότι αυτά τα κάνουν από την καφρίλα που κουβαλάνε κάνουμε λάθος απλά όλη αυτή η επιθετική πολιτική ενάντια στον Ντέμη ακόμα και την γυναίκα του είναι προμελετημένα όλα και βάσει σχεδίου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πιες κάνα ουζάκι ρε arion και άσε τους να λένε!Όλοι μας κυνηγάνε...

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Υ.Γ.  κριτική έχουμε δικαίωμα να κάνουμε όλοι και συγκεκριμένα καλόπιστη κριτική αλλά δεν πρέπει να δίνουμε δικαίωμα σε μερικούς γραφικούς εδώ να μπαίνουν και να μας κάνουν τους πονηρούς όσο και αν νομίζουμε ότι αυτά τα κάνουν από την καφρίλα που κουβαλάνε κάνουμε λάθος απλά όλη αυτή η επιθετική πολιτική ενάντια στον Ντέμη ακόμα και την γυναίκα του είναι προμελετημένα όλα και βάσει σχεδίου.
σε ποιον αμαφερεσαι?αμα μπαινουν τιποτα γαυροι και λενε οτιδηποτε γιατι δε τους γραφεις σταρχιδιασου?το θρεντ νομιζω οτι ειναι για να ανταλλαξουμε αποψεις για το ντεμη.επομενως ειναι απολυτα φυσικο να ακουστουν και αποψεις εναντιον του.νομιζω οτι φαινεται ποιος ειναι καλοπιστος και ποιος απλα θελει να κανει τη πλακα του.απλα διαλεξε σε ποιους θα απαντας.δηλαδη αμα γραψει καποιος κατι για τη βανδη θα κατσεις στα σοβαρα να του απαντησεις?

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εγω θα πω μονο οτι πολλοι αεκτζηδες εχουν κανει εχθρους αυτους που καποτε αποθεωναν απλα και μονο για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους.Αλλα δεν περιμενα ποτε οτι θα εβαζαν και τον ντεμη σε αυτο το τσουβαλι.Τουλαχιστον αυτη τη φορα ειστε συντριπτικη μειοψηφια.Α και οσοι παρανομουν,πρεπει να μπαινουν φυλακη!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγω θα πω μονο οτι πολλοι αεκτζηδες εχουν κανει εχθρους αυτους που καποτε αποθεωναν απλα και μονο για να ικανοποιησουν τον εγωισμο τους.Αλλα δεν περιμενα ποτε οτι θα εβαζαν και τον ντεμη σε αυτο το τσουβαλι.Τουλαχιστον αυτη τη φορα ειστε συντριπτικη μειοψηφια.Α και οσοι παρανομουν,πρεπει να μπαινουν φυλακη!
Αδελφέ μπες με το κανονικό σου προφίλ και το συζητάμε! :2funny:
Μην κάνεις αυτά που κοροιδεύεις... ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Από τον περασμένο Νοέμβριο έχει «κλείσει» ο Ντέμης Νικολαΐδης τον διάδοχο του Λορένσο Σέρα Φερέρ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ!!
Η είδηση βγήκε χθες (28/2) «μέσα» από την ΠΑΕ και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση αν αναλογιστεί κανείς ότι ο πρόεδρος απέλυσε τον Ισπανό έπειτα από 2,5 μήνες!
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», ο Νικολαΐδης είχε εντοπίσει μεγάλες διαφορές στον τρόπο δουλειάς του Φερέρ, σχεδόν από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς. Ακόμη και η περσινή προετοιμασία του «Δον» δεν είχε καμία σχέση με εκείνη της πρώτης χρονιάς.

Με την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, το έντονο αγωνιστικό πρόβλημα «αποτυπώθηκε» με τον πιο ανάγλυφο τρόπο στις εμφανίσεις της ΑΕΚ, αλλά ο Νικολαΐδης και οι υπόλοιποι μεγαλομέτοχοι έδωσαν χρόνο στον Φερέρ, περιμένοντας τη σταδιακή βελτίωση της εικόνας των παικτών σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο. Ομως, προς μεγάλη τους απογοήτευση διαπίστωσαν ότι κανένας από τους ποδοσφαιριστές δεν... ξεκολλούσε από τη μετριότητα.
Ο Φερέρ θα είχε απολυθεί πριν από την έλευση του 2008, αλλά το γεγονός ότι η ομάδα «οδηγούσε την κούρσα» του πρωταθλήματος «πάγωσε» τις εξελίξεις. Μάλιστα, κατά μία πηγή η απόφαση της απομάκρυνσης του Ισπανού θα «έπαιρνε σάρκα και οστά» ακόμη και στην περίπτωση που τερμάτιζε η ΑΕΚ στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας!

Το θετικό για την Ενωση είναι ότι ο προπονητής που θα ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από την αρχή έχει ήδη εντοπιστεί και παρακολουθεί τους αγώνες των «κιτρινόμαυρων» από το παρασκήνιο!
Επίσης, μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ότι ο διάδοχος του Φερέρ έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά!
Οσο για το όνομά του; Αυτό αποτελεί «επτασφράγιστο μυστικό» και σύμφωνα με την επίσημη ΑΕΚ δεν είναι ο Λόταρ Ματέους, όπως γράφτηκε χθες σε μερίδα του Τύπου.

Επικοινωνιακά παιχνιδάκια ή ασχετοσύνη? :think:
Ότι και να  'ναι από τα δύο...είναι επικίνδυνο για την ΑΕΚΑΡΑ μας!

Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
188
Πόντοι
1
Το κακο ειναι πως αυτοι που διοικουν το αεκακι(ετσι μας κανταντησαν)δεν ειναι λαμογια,αλλα εξυπνα λαμογια. Δεν θελουν να πουλησουν την ομαδα,θελουν γηπεδο που θα ανηκει σ αυτους και θα κονομανε απο το εμπορικο κεντρο ,απο χορηγουςκαι διαρκειας.Τα πρωταθληματα δεν τους ενδιαφερουν,αλλωστε το ομολογησε οτι αυτα ειναι εφημερες χαρες.Θελουν να μας κανουν σαν τους μπαοκτσηδες που δεν περνουν πρωταθλημα λογω Αθηνας. Ετσι θα μας λενε οταν χανουμε απο ΑΣΤΕΡΑ,ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΗΡΑ,ΙΩΝΙΚΟ,οτι φταιει η διαιτησια.Οι αλλοι θα κανουν φιεστα για την πρωτη θεση καιεμεις για την τριτη.Οσοι ηταν στην κοπη πιτας των παλαιμαχων ειδαν τον Κανελοπουλο και το χαμογελο του και καταλαβαν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έτσι είναι δυστυχώς φίλε!Και μετά από 4 χρόνια διοίκησης εμφανίστηκαν ξαφνικά και κάποιοι από τους άλλους μετόχους και κυρίως ο Κανελλόπουλος!!!Από επικοινωνιακά τεχνάσματα σκίζουμε...αλλά αφού υπάρχει κόσμος που τρώει κουτόχορτο...καλά κάνουν! :helpplea:

Επισκέπτης
ρε παιδια μην κοροιδευοσατε ο ντεμης υπαληλος ειναι οτι του λενε κανει τα λεφτα αλλοι τα βαζουνε .

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σιγά να μην του κολλάνε και ΙΚΑ!!! :2funny:
Τα λεφτά που τα είδες?Εγώ μια απλή διαχείριση βλέπω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom