andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και για να μη μου τη πεσει κανεις οτι κανω κακο στην ομαδα κτλ κτλ[youtube=425,350]aje1058_wyI[/youtube]
ρε φιλε γιατι καταδικασες τα ανιψια σου σε μονιμη λυπη & μαρασμο???μια ζωη στην πικρα θα ειναι τα κακομοιρα οπως & εσυ..γιατι???τι σου εκαναν???δεν τα αγαπας???πριν καποια χρονια [size=15pt]εκανα 2 ανιψακια μου ΑΕΚ[/size] κοντρα στα οπαδικα αισθηματα των γονιων τους.σαν παιδακια που ειναι καμια φορα [size=15pt]κλαινε απο τη στεναχωρια τους[/size] αμα χανει η ΑΕΚ.ερχονται και με ρωτανε θειο γιατι δε νικαμε και πρεπει να τους πω μια γνωμη.
αδερφε επειδη ειμαι μαζοχα!για αυτο τρεχω στις τρανς αφεντρες!ρε φιλε γιατι καταδικασες τα ανιψια σου σε μονιμη λυπη & μαρασμο???μια ζωη στην πικρα θα ειναι τα κακομοιρα οπως & εσυ..γιατι???τι σου εκαναν???δεν τα αγαπας???
αρρωστακι!ολοι μαζι τουΕγω τον Ντεμη ΠΟΤΕ ως ποδοσφαιριστη δεν τον πήγα. Εκτος απο 2 ΓΚΟΛΑΡΕΣ που εβαλε (μια με ΡΕΑΛ την αλλη με τα χρωματα της Εθνικης).
Καθε φορα ομως που μιλαγα με γαβροβαζελο εβλεπα οτι τους ποναγε ο Nτεμης και τον υποστηριζα με τρελλα (σας ποναει ο Ντεμης ακομα στο thread για τον Στολτιδη με το που ανεφερα οτι ΚΑΙ ο Ντεμης καποτε αρνηθηκε να παιξει αλλα τοτε εγινε της πορνης ερημωσε το thread).
Οσο για τον Ντεμη προεδρο ειμαι 90% μαζι του. Εχει ενα κακο
ειναι ΑΕΚΤΖΗΣ
(εννοω οτι ακομα δεν εχει αποβαλει τον ΟΠΑΔΟ απο μέσα του και λεει καμια λαλακια)
θες να πεις κατι με αυτο το βιντεακι?μιας και το πλακωσατε στα βιντεακια του Ντεμη...[youtube=425,350]7cfZBhvsbjM[/youtube]
τι παραπανω να θελει να πει απο αυτα που λεει ο κοντινιο???θες να πεις κατι με αυτο το βιντεακι?
ακουπος παικτης-προεδρος ο κοντινιο,ακουπος οπαδος εσυ..κλαψε..οπου σας εβρισκε σας γαμω κ τα πρωταθληματα σας
το φτύσιμο που έχει ρίξει στα βρώμικα λεφτά του Κόκκαλη αυτό το φτύσιμο δεν ξεπλένεται με τίποτα.ο κοντινιο ο γαμιας
οτι ελεγε ψεμματα ρε παιδια!τη θυμαμαι και εγω τη συνεντευξη.παντως ενταξει ασ γινει το γηπεδο οπου ναναι και ολοι μας εκει θα ειμαστε.αλλα οτι αλλα ελεγε και αλλα εκανε ειναι γεγονος.πρωταθλημα Αεκαραθες να πεις κατι με αυτο το βιντεακι?
άλλος κλώνος μας βγήκε πάλι.σαφεστατα!οτι ελεγε ψεμματα.
οχι ρε φιλε.απλα ειδα που ανεβασανε βιντεακια και ειπα να ανεβασω και εγω 2 που να ταιριαζουν με το κλιμα του θρεντ.δηλαδη στο θρεντ αλλοι ειναι υπερ του ντεμη και αλλοι κατα.ετσι απλα εβαλα ενα που να ικανοποιει τους πολεμιους του ντεμη και ενα που να αρεσει στους αντιπαλους.τιποτα με κακια προθεση.θες να πεις κατι με αυτο το βιντεακι?
Έλα ντε. Εξάλλου ποιος ακριβώς κανόνας υπαγορεύει ότι καλός πρόεδρος = φανατικός οπαδός της ομάδας; Τίγρη έλα και σωσε μας από την καταντια μας.Η ΑΕΚ είναι πάνω από πρόσωπα!ΜΑς τα πρήξατε κάποιοι με την Ντεμολαγνεία σας!
Και εγώ είμαι αρρωστάκι με την ΑΕΚ...δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαι πρόεδρος της...
ποιος τίγρης βρε αδελφέ αυτός μόνο το χρήμα αγαπά μπήκε στην ΑΕΚ με το χρήμα του Καρά ποιος ήταν τότε ο Τίγρης? ιδιοκτήτης σχολής οδηγών που κληρονόμησε από τον πατέρα του, με τα λεφτά που οικονόμησε από την πώληση της ΑΕΚ έκανε το πρώτο του κομπόδεμα και με την στήριξη του Καρρά που τώρα είναι σε όχι και καλή οικονομική κατάσταση.Έλα ντε. Εξάλλου ποιος ακριβώς κανόνας υπαγορεύει ότι καλός πρόεδρος = φανατικός οπαδός της ομάδας; Τίγρη έλα και σωσε μας από την καταντια μας.