-Ο ίδιος δήλωσε πως η ΑΕΚ έπρεπε να ήταν 6-7 βαθμούς μπροστά. Το αποδέχεστε;
«Με αυτό γέλαγαν μεταξύ τους παρουσιαστές ραδιοφωνικών εκπομπών. Πότε έπαιξε τόσο καλή μπάλα για να είναι 6-7 βαθμούς μπροστά; Έπρεπε να είναι μπροστά όταν ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σταυρώσει. νίκη εκτός έδρας. Έπρεπε να το είχε εκμεταλλευτεί αυτό παίζοντας όμως υποφερτά».
-Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ισχυρίστηκε ότι έχουν δοθεί πολλά χρήματα για την πραγματοποίηση μετεγγραφών. Συμφωνείτε;
«Έχω την εντύπωση όπως και όλος ο κόσμος ότι η ΑΕΚ είναι ενεχυροδανειστήριο. Μόνο δανεικούς παίρνει. Τώρα που δόθηκαν τα πολλά λεφτά, δεν είμαι στο λογιστήριο της ομάδας για να ξέρω.
Πολλά λεφτά μπορεί να πει ότι έδωσε ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Εμείς από πού και ως πού;
Στη μετεγγραφή του Ριβάλντο που την έκανε ο Γλου, σε παίκτες που φέρνουμε και λέμε «εσείς φταίτε για όλα». Λένε ότι πήραν για έξι μήνες τον Καλόν. Ποιους έξι μήνες. Τον Απρίλιο τελειώνει το πρωτάθλημα. Μήπως θα παίζει στην προετοιμασία. Για ποιους έξι μήνες πήραν τον Εντίνιο. Αυτοί οι παίκτες προφανώς έχουν αγοραστεί για συγκεκριμένα παιχνίδια.
Σου δίνω 20.000 για κάθε παιχνίδι που παίζεις.
Κάπως έτσι γίνονται αυτά.
Μην κοροϊδευόμαστε, η ΑΕΚ δεν έκανε μετεγγραφές ουσίας όπως ήταν υποχρεωμένη να κάνει και το ξαναείπα όταν έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης ότι οι μέτοχοι έπρεπε να βάλουν έκαστος από 100.000 για να πάρουν έναν παίκτη του εκατομμυρίου για να χαρεί ο φίλαθλος της ΑΕΚ που πάει στο καφενείο και να μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Από εκεί και πέρα το να λέμε ότι για όλα φταίει η Πολιτεία η οποία μας ευεργέτησε με το Άρθρο 44 και δε νομίζω να τηλεφωνεί ο κάθε πρωθυπουργός ή υπουργός στους διαιτητές.
Αυτά είναι αστεία.
Εμένα με εξέπληξε που δεν είχαν σήμερα πρωτοσέλιδο το γήπεδο της ΑΕΚ γιατί έτσι μας είχαν συνηθίσει μετά από ήττα. Πώς δεν το έβαλαν σήμερα φωτογραφία για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο;».
Τον εκανε ΡΟΜΠΑ τον κοντο ο αληταρας ο γηδοπουλος!!!!!
www,sport11.gr