Νέα

Nικολαΐδης και ΑΕΚ πώς τον κρίνετε μετά από τόσο καιρό σαν πρόεδρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.naftemporiki.gr/repository/movieimages/2793_1.jpg[/img[/URL]]
εσυ εισαι στη φοτο? :dancing: :dancing:
[/quote]πισω παντως καδραρισμενος ειμαι εγω :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά αυτή την καραμέλλα με το αρ.44 και ότι ο Ντεμάκος έσωσε την ομάδα από τα χρέη ας την αφήσουμε.
Ο οποιοσδήποτε και να έμπαινε πρόεδρος εκείνη την στιγμή θα έβαζε την ΑΕΚ στο αρ.44 γιατί έτσι είχε αποφασίσει η πολιτεία να γίνει(σιγά μην έπαιρνε κανένας πολιτικός τέτοιο πολιτικό κόστος επάνω του),απλά ο Ντεμάκος(μαριονέτα) το χρησιμοποίησε αυτό για να το παίξει σωτήρας και ότι έσωσε την ΑΕΚ, τσάμπα μάγκας δηλαδή.
Και να ξέρετε κάτι: τα πρωταθλήματα τα παίρνουν οι προέδροι που χώνουν τα περισσότερα και ευνοούνται πιο πολύ από το κράτος.
Τώρα τα παίρνει ο Κοκκαλης γιατί χώνει τα πιο πολλά και λαδώνει τους πάντες, παλιότερα τα έπερνε ο Βαρδινογιάννης γιατί εκείνος ήταν ο πιο δυνατός.
Την 3ετία του Καρρά-Μελισσανίδη εκείνοι ήταν πιο δυνατοί λόγω του ότι ο Βαρδινογιάννης τα είχε καλά με τον Παπανδρέου για αυτό την 3ετία του Μητσοτάκη εμφανίστηκαν από το πουθενά Καρράς-Μελισσανίδης και πήραν τα πρωταθλήματα.
Οταν ξαναβγήκε ο Παπανδρέου το ξαναπήρε ό Βαρδινογιάννης και ότα βγήκε ο Σημίτης άρχισε να το παίρνει ο Κόκκαλης!!!Αυτό δεν λέει κάτι από μόνο του;
Οι ομάδες είναι εταιρίες εκτός και αν ξεχνάμε τι σημαίνει Π.Α.Ε.!!!
Οποτε σαν εταιρίες τις βλέπουν και οι προέδροι και νοιάζονται για την κονόμα.
Ας σταματήσουμε να βλέπουμε την βιτρίνα και ας κοιτάξουμε και πιο μέσα.
Ο Ντεμάκος απλά είναι λίγος για πρόεδρος της ΑΕΚ.
Αυτός που έχει την δύναμη την χρησιμοποιεί.
φίλε τελικά δεν ξέρεις τι λες.
ο Τίγρης γιατί δεν πήρε την ομάδα και να την βάλει στο 44 και να την είχε σήμερα και απλά τότε έριξε το μπαλάκι και είπε καλά αν την σώσετε μετά εγώ είμαι εδώ.
παπάρια ΑΕΚτσής είναι και ξυπνάτε απλά η ΑΕΚ για τον Τίγρη ήταν το πρώτο σκαλί για τον πλουτισμό του ήταν το πρώτο χοντρό πακέτο που έβαλε στην τσέπη του και όχι μόνο από την πώληση της αλλά και άλλα ίσως ποιο μαύρα χρήματα περίπου σαν αυτά περίπου που παντελόνιασε ο Ψωμιάδης.
έχει μαλιάσει η γλώσσα μου με πολλά και διάφορα έχω κουραστεί να γράφω για της σχέσης πολιτείας, Κόκκαλη και Βαρδηνογιαννέων και την διακίνηση μαύρου χρήματος.
ακόμα και αυτή η περίπτωση τώρα με την ιστορία της siemens έχει πολλά παρακλάδια και είναι πολλοί  μέσα χωμένοι και πρώτος πάνω απ όλα ο Κρόκους αλλά βλέπεις ο λαός πληρώνει και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δουλεύει για αυτούς.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.naftemporiki.gr/repository/movieimages/2793_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote][QUOTE="nikos278, post: 377146"]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.naftemporiki.gr/repository/movieimages/2793_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Το πιασες.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μπααα.Είμαι αρκετά κοντός,τεράστια φαλάκρα ακριβώς σαν του ΜΕΓΑ ΤΣΑΚΩΝΑ κ μεγάλος πατσοκοιλιάς.
1,68 και 97 κιλά.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλώς ή κακώς arion ο Μελισσανίδης είναι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος που είχε η ΑΕΚ επί επαγγελματικού ποδοσφαίρου!Απ' όποια μεριά και να το δεις!!!
Δυστυχώς η ΑΕΚ δεν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί πια παρόλο που θα μπορούσε και λόγω οικονομικής κατάστασης να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ!Αν φύγει ποτέ ο Ντέμης θα είναι μάλλον λάθος να επιστρέψει ο τίγρης μιας και θα έχουμε εμφύλιους πάλι στην εξέδρα...οπότε καλύτερα ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο όπως π.χ. ο Δρόσος!

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φίλε τελικά δεν ξέρεις τι λες.
ο Τίγρης γιατί δεν πήρε την ομάδα και να την βάλει στο 44 και να την είχε σήμερα και απλά τότε έριξε το μπαλάκι και είπε καλά αν την σώσετε μετά εγώ είμαι εδώ.
παπάρια ΑΕΚτσής είναι και ξυπνάτε απλά η ΑΕΚ για τον Τίγρη ήταν το πρώτο σκαλί για τον πλουτισμό του ήταν το πρώτο χοντρό πακέτο που έβαλε στην τσέπη του και όχι μόνο από την πώληση της αλλά και άλλα ίσως ποιο μαύρα χρήματα περίπου σαν αυτά περίπου που παντελόνιασε ο Ψωμιάδης.
έχει μαλιάσει η γλώσσα μου με πολλά και διάφορα έχω κουραστεί να γράφω για της σχέσης πολιτείας, Κόκκαλη και Βαρδηνογιαννέων και την διακίνηση μαύρου χρήματος.
ακόμα και αυτή η περίπτωση τώρα με την ιστορία της siemens έχει πολλά παρακλάδια και είναι πολλοί  μέσα χωμένοι και πρώτος πάνω απ όλα ο Κρόκους αλλά βλέπεις ο λαός πληρώνει και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δουλεύει για αυτούς.
σωστα τα λες αλλα η ουσια ειναι οτι ο ντεμης μεχρι εδω την παει την ΑΕΚ.για παραπανω δε το βλεπω.βεβαια αφου δεν εχω να προτεινω κανεναν καλυτερο για προεδρο αυτη τη στιγμη τον στηριζω.αλλα ρε γαμωτο ας κανει υπομονη μεχρι να φτιαξει ομαδα που δε θα μασαει απο διαιτησιες (οπως του μελισανιδη)και ασ σταματησει να κλαιγεται ολη την ωρα.φανταζεται κανενας τον μπαρλο να κλαιγεται?ο ντεμης δεν εχει το ειδικο βαρος που λεμε.

Επισκέπτης
Καλώς ή κακώς arion ο Μελισσανίδης είναι ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος που είχε η ΑΕΚ επί επαγγελματικού ποδοσφαίρου!Απ' όποια μεριά και να το δεις!!!
Δυστυχώς η ΑΕΚ δεν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί πια παρόλο που θα μπορούσε και λόγω οικονομικής κατάστασης να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ!Αν φύγει ποτέ ο Ντέμης θα είναι μάλλον λάθος να επιστρέψει ο τίγρης μιας και θα έχουμε εμφύλιους πάλι στην εξέδρα...οπότε καλύτερα ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο όπως π.χ. ο Δρόσος!
μην ξεχνάς ότι επί Μελισανίδη υπήρχε μεγάλη ενότητα από τον κόσμο είχαμε τον βάτραχο που τον στήριζε ο κόσμος και στην ομάδα υπήρχε πειθαρχία από αυτό τον λόγο με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην μπορούσαν να διανοηθούν καθόλου στο να χαλαρώσουν καν που εφέτος τους ποιο πολλούς βαθμούς τους έχεις χάσει από αυτό το λόγο.
μετά ο τίγρης και ο  Καρράς παρέδωσαν την ομάδα στον γελοίο Τροχανά  και στο Τσούρμο του Γιδόπουλους και Αγαπούληδες όλη την αφρόκρεμα και την διάλυαν την ομάδα.
να αναφέρω και ένα συμβάν που έχει σχέση με τον Μπάγεβιτς ότι για την φυγή του στον ΟΣΦΠ δεν έπαιξε ρόλο μόνο η τότε αστάθεια της ομάδας και τα λεφτά του Κόκκαλη αλλά και ότι έπεσε θύμα απάτης από μέλος του ΔΣ της ΑΕΚ που του έφαγε αρκετά εκατομμύρια και τώρα το άτομο αυτό το οποίο ασχολούνταν με το εμπόριο χρυσού και κοσμημάτων είναι καταζητούμενο εδώ και χρόνια και βρίσκεται σε χώρα της Νότιου Αμερικής.   

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ναι αλλά η ενότητα και η πειθαρχία δεν γίνονται αυτόματα...θα πρέπει να υπάρχει ένας πρόεδρος να την εμπνέει!
Η ιστορία με τον Ντούσαν είναι μεγάλη...πληρώνει κι αυτός χωρίς να φταίει σε τόσο μεγάλο βαθμό τον υπέρμετρο εγωισμό του...και το γεγονός ότι δεν άντεξε να παραμείνει λίγους μήνες άνεργος για να ηρεμήσουν τα πράγματα αλλά έτρεχε να κλείσει συμφωνίες εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στράτου Γιδόπουλου:

«Αυτό είναι αστείο και ούτε ισχύει ότι οι άλλοι είναι πιο δυνατοί. Θυμηθείτε ότι όταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό ήταν ο Κοσκωτάς και στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Τα μεγέθη ήταν τεράστια. Δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στη διαιτησία. Μήπως ήταν κάποιο από τα γκολ του Πανιωνίου κάλπικο; Δεν δόθηκε το πέναλτι, αλλά από εκεί και πέρα όλα είναι υποθετικά. Η ουσία είναι ότι δεχτήκαμε τρία γκολ στα καλά καθούμενα. Πρέπει να χτυπηθεί το πραγματικό αίτιο και όχι το φανταστικό. Π.χ. μας κυνηγάνε, παίρνουν δουλειές από το κράτος.

Αν ο πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν μεγαλοεργολάβος θα έπαιρνε δουλειά από το κράτος. Έτυχε να μην είναι. Αν ήταν σε κάποιο μέσο ενημέρωσης θα έπαιρνε διαφήμιση. Αφού όμως δεν κάνει καμία δουλειά πώς να πάρει έργο από την κυβέρνηση και να μην λέμε ξαφνικά ότι μας φταίει ο Κόκκαλης ή ο Βαρδινογιάννης. Όλοι μας φταίνε εκτός από εμάς. Πρώτοι απ' όλους εμείς φταίμε».

Τον κραζουν και οι δικοι του!!!
Ρομπα ο κοντινιο.....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
-Ο ίδιος δήλωσε πως η ΑΕΚ έπρεπε να ήταν 6-7 βαθμούς μπροστά. Το αποδέχεστε;

«Με αυτό γέλαγαν μεταξύ τους παρουσιαστές  ραδιοφωνικών  εκπομπών. Πότε έπαιξε τόσο καλή μπάλα για να είναι 6-7 βαθμούς μπροστά; Έπρεπε να είναι μπροστά όταν ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σταυρώσει. νίκη εκτός έδρας. Έπρεπε να το είχε εκμεταλλευτεί αυτό παίζοντας όμως υποφερτά».

-Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ισχυρίστηκε ότι έχουν δοθεί πολλά χρήματα για την πραγματοποίηση μετεγγραφών. Συμφωνείτε;

«Έχω την εντύπωση όπως και όλος ο κόσμος ότι η ΑΕΚ είναι ενεχυροδανειστήριο. Μόνο δανεικούς παίρνει. Τώρα που δόθηκαν τα πολλά λεφτά, δεν είμαι στο λογιστήριο της ομάδας για να ξέρω. Πολλά λεφτά μπορεί να πει ότι έδωσε ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Εμείς από πού και ως πού; Στη μετεγγραφή του Ριβάλντο που την έκανε ο Γλου, σε παίκτες που φέρνουμε και λέμε «εσείς φταίτε για όλα». Λένε ότι πήραν για έξι μήνες τον Καλόν. Ποιους έξι μήνες. Τον Απρίλιο τελειώνει το πρωτάθλημα. Μήπως θα παίζει στην προετοιμασία. Για ποιους έξι μήνες πήραν τον Εντίνιο. Αυτοί οι παίκτες προφανώς έχουν αγοραστεί για συγκεκριμένα παιχνίδια. Σου δίνω 20.000 για κάθε παιχνίδι που παίζεις.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάπως έτσι γίνονται αυτά. Μην κοροϊδευόμαστε, η ΑΕΚ δεν έκανε μετεγγραφές ουσίας :2funny: :2funny: όπως ήταν υποχρεωμένη να κάνει και το ξαναείπα όταν έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης ότι οι μέτοχοι έπρεπε να βάλουν έκαστος από 100.000 για να πάρουν έναν παίκτη του εκατομμυρίου για να χαρεί ο φίλαθλος της ΑΕΚ που πάει στο καφενείο και να μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Από εκεί και πέρα το να λέμε ότι για όλα φταίει η Πολιτεία η οποία μας ευεργέτησε με το Άρθρο 44 και δε νομίζω να τηλεφωνεί ο κάθε πρωθυπουργός ή υπουργός  στους διαιτητές. Αυτά είναι αστεία. :grin: :grin: :grin: Εμένα με εξέπληξε που δεν είχαν σήμερα πρωτοσέλιδο το γήπεδο της ΑΕΚ γιατί έτσι μας είχαν συνηθίσει μετά από ήττα. Πώς δεν το έβαλαν σήμερα φωτογραφία για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο;».  :idiot: :idiot: :idiot:
Τον εκανε ΡΟΜΠΑ τον κοντο ο αληταρας ο γηδοπουλος!!!!!
www,sport11.gr

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
αδερφια φετος υπαρχει ενας γαυρος που μακρια απο το καραισκακη τρωει σφαλιαρες,  ενας βαζελος που εχει 6 επιθετικους και για να βαλει γκολ συμπληρωνει αιτηση εις τριπλουν με χαρτοσημα και εμεις πρεπει να τρογωμαστε μεταξυ μας αν πρεπει να αλλαξουμε προεδρο η οχι?
εγω λεω οτι την παρουσα στιγμη αυτο το θρεντ ειναι τέλειος αποπροσανατολισμος των αεκτζηδων  που μονο στους αντιπαλους μας εχει να προσφερει.
Φιλαράκο συμφωνώ απόλυτα κι ας είμαι Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη Ομάδα και θα παραμείνει. Δεν κάνουν τις μεγάλες ομάδες τα Πρωταθλήματα και μάλιστα σε μια χώρα σαν τη δική μας. Διάβασα πιο πάνω κάποιον που έλεγε πως η ΑΕΚ τρώει όλο μπάτσες και βρίκεται στο περιθώριο. Αγωνιστικά δεν έχει φάει περισσότερες ή λιγοτερες μπάτσες απ΄ όσες οι άλλοι δύο που επίσης έχουν τα χάλια τους. Με φαγωμάρα το μόνο που καταφέρνετε είναι να χαλάτε το ωραίο κλίμα και την ηρεμία της ομάδας και μάλιστα την πιο δύσκολη στιγμή. Όταν δηλαδή προσπαθεί να συνέλθει από το στραβοπάτημα. Μη βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Φιλαράκο συμφωνώ απόλυτα κι ας είμαι Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη Ομάδα και θα παραμείνει. Δεν κάνουν τις μεγάλες ομάδες τα Πρωταθλήματα και μάλιστα σε μια χώρα σαν τη δική μας. Διάβασα πιο πάνω κάποιον που έλεγε πως η ΑΕΚ τρώει όλο μπάτσες και βρίκεται στο περιθώριο. Αγωνιστικά δεν έχει φάει περισσότερες ή λιγοτερες μπάτσες απ΄ όσες οι άλλοι δύο που επίσης έχουν τα χάλια τους. Με φαγωμάρα το μόνο που καταφέρνετε είναι να χαλάτε το ωραίο κλίμα και την ηρεμία της ομάδας και μάλιστα την πιο δύσκολη στιγμή. Όταν δηλαδή προσπαθεί να συνέλθει από το στραβοπάτημα. Μη βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας.

Μην λες τόσο καλά λόγια για την ΑΕΚ γιατί θα σε πάρουν κυνήγι οι υπόλοιποι Ολυμπιακοί!!! ;)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Μην λες τόσο καλά λόγια για την ΑΕΚ γιατί θα σε πάρουν κυνήγι οι υπόλοιποι Ολυμπιακοί!!! ;)
Χέστηκα. Εγώ ξέρω πως τις ομάδες τις καταστρέφουν συχνά οι παραγοντίσκοι και κάποιοι ενεγκέφαλοι οπαδοί που παρασύρονται άκριτα. Αυτό όμως που πραγματικά μετράει είναι να παίζεται ωραία μπάλα. Να υπάρχει καλό κλίμα. Η ομάδα να είναι πάντα στην Κορυφή και να βγαίνει Ευρώπη. Διάολε κάποια στιγμή θα πάρει και πρωτάθλημα, θα χάσει και με τρία μηδέν. Eνα και το αυτό είναι. Αυτή είναι η ομορφιά του αθλήματος. Είναι ομαδούλα η Liverpool ή η Manchester ή η Chelsea ή η Barcelona ή δεν ξέρω ποιά άλλη που έχουν καιρό να πάρουν πρωτάθλημα? Μην τρελαινόμαστε. Είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναικός από την ΑΕΚ? μόνο και μόνο γιατί μία Κυριακή ήταν σε καλύτερη μέρα και βρέθηκαν πότε ο ένας πότε ο άλλος μπροστά? Δεν είναι η βαθμολογία που κάνει τη μεγάλη ομάδα. Είναι παίχτες, είναι προπονητές είναι η παράδοση η ιστορία της. Και κάτι ακόμη. Αν όπως λένε οι Αεκτζήδες φίλοι, δεν υπάρχουν φράγκα και δεν αγοράζονται παίχτες.. τότε ομολογούν έμμεσα από μόνοι τους ότι η ΑΕΚ είναι πράγματι μεγάλη ομάδα αφού τα κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή και να βλέπει με αξιώσεις το πρωτάθλημα έστω και με σοβαρές ελλείψεις

ΥΓ Που και να ήμουνα ΑΕΚΤΖΗΣ :)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εδώ να ξέρεις δεν επιτρέπονται ολυμπιακοί που μιλάνε με καλά λόγια για άλλες ομάδες!!!! Βλέπε Vasos!!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μα το καλό του Ολυμπακού εξυπηρετεί με αυτά που λέει! ;)
Πλάκα κάνω...αν και διαφωνώ πλήρως,σεβαστή η γνώμη σου wind!

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Ισως νάμαι ρομαντικός βρε παιδιά. Τι να πώ. Όλες τις ομάδες τις χαίρομαι όταν παίζουν καλή μπάλα και αγωνίζονται με τον καλύτερο τους εαυτό. Νομίζω δε πως η ψυχραιμία και η ομοψυχία είναι οι καλύτεροι παίχτες τους. Ασ' μην τα ισοπεδώνουμε όλα χάριν της βαθμοθηρίας. Ο παραγοντισμός και οι Προεδράρες δεν είναι μόνο θέμα της ΑΕΚ είναι όλου του ελληνικού Ποδοσφαίρου. Μεγάλο θέμα προς συζήτηση.   

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
[shadow=red,left]Ο παραγοντισμός και οι Προεδράρες δεν είναι μόνο θέμα της ΑΕΚ είναι όλου του ελληνικού Ποδοσφαίρου.[/shadow]
θα συμφωνησω μαζι σου φιλε. και οσο πιο πολλοι γνησιοι ποδοσφαιρανθρωποι ασχοληθουν με τις θεσεις αυτες τοσο το καλυτερο. Σιγουρα καποιοι θα χαλασουν και θα γινουν σαν τους προηγουμενους, ομως αποκλειεται ολοι. Και οι καθαροι , οι καινοτομοι, οι οραματιστες ειναι αυτοι που μπορουν να ξανακανουν το ποδοσφαιρο των λιγων ξανα το ποδοσφαιρο των πολλων.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Άντε βρε ο κοντός πάλι τα δικά του λέει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom