Νέα

Nικολαΐδης και ΑΕΚ πώς τον κρίνετε μετά από τόσο καιρό σαν πρόεδρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποιος τίγρης βρε αδελφέ αυτός μόνο το χρήμα αγαπά μπήκε στην ΑΕΚ με το χρήμα του Καρά ποιος ήταν τότε ο Τίγρης? ιδιοκτήτης σχολής οδηγών που κληρονόμησε από τον πατέρα του, με τα λεφτά που οικονόμησε από την πώληση της ΑΕΚ έκανε το πρώτο του κομπόδεμα και με την στήριξη του Καρρά που τώρα είναι σε όχι και καλή οικονομική κατάσταση.
και εγω νομιζω οτι αργοτερα εκανε λεφτα ο τιγρης.εχω την εντυπωση οτι εσπασε καποιο εμπαργκο κατα της ρουμανιας και απο τοτε χεστηκε στο ταληρο

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ποιος τίγρης βρε αδελφέ αυτός μόνο το χρήμα αγαπά μπήκε στην ΑΕΚ με το χρήμα του Καρά ποιος ήταν τότε ο Τίγρης? ιδιοκτήτης σχολής οδηγών που κληρονόμησε από τον πατέρα του, με τα λεφτά που οικονόμησε από την πώληση της ΑΕΚ έκανε το πρώτο του κομπόδεμα και με την στήριξη του Καρρά που τώρα είναι σε όχι και καλή οικονομική κατάσταση.
Απλά ρε αρίωνα έχω μαθει να κρινω εκ του αποτελεσματος. Το τελευταίο πρωταθλημα ετσι το ειδα. Ως εδώ ο Ντέμης. Αεκαρας, γαμω τα παιδια, τεραστια, ιστορικη η προσφορα του στην ΑΕΚ, αλλά ως εδώ. Η ομάδα ειναι γυμνη από προστασία. Δεν εχει σοβαρους παικτες. Οι κωλοφυλλαδες ( μας ) την ειχαν βγαλει πρωταθλητρια από τις 4 πρωτες αγωνιστικές. Για να μην πω από το καλοκαίρι. Γήπεδο;;;;; Θυμασαι με τι παικτες παιρναμε πρωταθληματα και τους παιζαμε ολους για πλακα; Και τοτε υπηρχε παραγκα αλλα στην αεκ παιζαν παικταραδες. Τα περι διαιτησιας ισχυουν αλλα ειναι περισσοτερο για παιδια. Το καλοκαιρι αν εχει λιγο φιλοτιμος ο Ντεμης μας πρεπει να παραιτηθει.

Επισκέπτης
και εγω νομιζω οτι αργοτερα εκανε λεφτα ο τιγρης.εχω την εντυπωση οτι εσπασε καποιο εμπαργκο κατα της ρουμανιας και απο τοτε χεστηκε στο ταληρο
ποιο εμπάργκο της Ρουμανίας ρε φίλε με τα λεφτά από την ΑΕΚ πήρε κάτι βυτία και με εμπόριο πετρελαίου έφτασε εκεί αλλά κάποτε τον τραβάγανε για λαθραία πετρέλαια κλπ και τον είχαν κλείσει και στον Κορυδαλό αλλά βλέπεις οι φυλακές είναι για τα φτωχαδάκι α τον βγάλανε και αυτόν έξω να γίνουν κλέφτες δηλαδή μερικοί δικαστές για να ζήσουν?

Επισκέπτης
Απλά ρε αρίωνα έχω μαθει να κρινω εκ του αποτελεσματος. Το τελευταίο πρωταθλημα ετσι το ειδα. Ως εδώ ο Ντέμης. Αεκαρας, γαμω τα παιδια, τεραστια, ιστορικη η προσφορα του στην ΑΕΚ, αλλά ως εδώ. Η ομάδα ειναι γυμνη από προστασία. Δεν εχει σοβαρους παικτες. Οι κωλοφυλλαδες ( μας ) την ειχαν βγαλει πρωταθλητρια από τις 4 πρωτες αγωνιστικές. Για να μην πω από το καλοκαίρι. Γήπεδο;;;;; Θυμασαι με τι παικτες παιρναμε πρωταθληματα και τους παιζαμε ολους για πλακα; Και τοτε υπηρχε παραγκα αλλα στην αεκ παιζαν παικταραδες. Τα περι διαιτησιας ισχυουν αλλα ειναι περισσοτερο για παιδια. Το καλοκαιρι αν εχει λιγο φιλοτιμος ο Ντεμης μας πρεπει να παραιτηθει.
να βάλουμε πρόεδρο τον Θέμο Αναστασιάδη τώρα που είναι ματσωμένος φίλε να γίνουμε παράρτημα του Κόκκαλη?

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
να βάλουμε πρόεδρο τον Θέμο Αναστασιάδη τώρα που είναι ματσωμένος φίλε να γίνουμε παράρτημα του Κόκκαλη?
Τον 30φυλλόπουλο καλύτερα που ναι και κιτρινοπουλι. Εγω θελω πρωταθλημα και να παιζω τους γαυροβαζελους για πλακα. Ας ερθει κι ο Πλευρης ρε συ Αριωνα  :grin: :grin: :P :P :P

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αφού αυτοί που είναι στην διοίκηση κάνουν για 2 Κοκκαλαίους σύμφωνα με δήλωση του Ντέμη... :think:

Επισκέπτης
Μην τα λες σε εμένα ...πες τα σε κάποιους Αεκτζήδες που κοιμούνται...
ο αριωνας κατα βαθος συμφωνει με εσας..απλα δεν μπορει να το παραδεχτει δημοσια γιατι εκ των πραγματων θα εκτεθει ανεπανορθωτα μετα απο οσα εχει γραψει..αυτο που δεν μπορει-δεν θελει να καταλαβει-δεν θελει να παραδεχτει,ειναι οτι σαν οπαδοι αυτο που θελουμε ειναι το καλυτερο για τις ομαδες μας ασχετα με το ποιος θα κανει κουμαντο..τα υπολοιπα ειναι πουτσες μπλε..

Επισκέπτης
ο αριωνας κατα βαθος συμφωνει με εσας..απλα δεν μπορει να το παραδεχτει δημοσια γιατι εκ των πραγματων θα εκτεθει ανεπανορθωτα μετα απο οσα εχει γραψει..αυτο που δεν μπορει-δεν θελει να καταλαβει-δεν θελει να παραδεχτει,ειναι οτι σαν οπαδοι αυτο που θελουμε ειναι το καλυτερο για τις ομαδες μας ασχετα με το ποιος θα κανει κουμαντο..τα υπολοιπα ειναι πουτσες μπλε..
καλά εσύ ζήσε στον κόσμο σου αν ήξερες τι λες καλά θα ήταν αλλά η Πυθία μας έχει αφήσει χρόνους εδώ και αιώνες.

themirrorwaters

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σε λιγο θα ακουσουμε οτι πρεπει να λυπομαστε τον νικολαιδη επειδη κινδυνεψε οικονομικα για να σωσει την ΑΕΚ.αδερφια εχει σκεφτει κανεις ποσο αγορασε την ΑΕΚ και ποσο θα την πουλησει οταν την πουλησει?

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
-Ο ίδιος δήλωσε πως η ΑΕΚ έπρεπε να ήταν 6-7 βαθμούς μπροστά. Το αποδέχεστε;

«Με αυτό γέλαγαν μεταξύ τους παρουσιαστές  ραδιοφωνικών  εκπομπών. Πότε έπαιξε τόσο καλή μπάλα για να είναι 6-7 βαθμούς μπροστά; Έπρεπε να είναι μπροστά όταν ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να σταυρώσει. νίκη εκτός έδρας. Έπρεπε να το είχε εκμεταλλευτεί αυτό παίζοντας όμως υποφερτά».

-Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ισχυρίστηκε ότι έχουν δοθεί πολλά χρήματα για την πραγματοποίηση μετεγγραφών. Συμφωνείτε;

«Έχω την εντύπωση όπως και όλος ο κόσμος ότι η ΑΕΚ είναι ενεχυροδανειστήριο. Μόνο δανεικούς παίρνει. Τώρα που δόθηκαν τα πολλά λεφτά, δεν είμαι στο λογιστήριο της ομάδας για να ξέρω. Πολλά λεφτά μπορεί να πει ότι έδωσε ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός. Εμείς από πού και ως πού; Στη μετεγγραφή του Ριβάλντο που την έκανε ο Γλου, σε παίκτες που φέρνουμε και λέμε «εσείς φταίτε για όλα». Λένε ότι πήραν για έξι μήνες τον Καλόν. Ποιους έξι μήνες. Τον Απρίλιο τελειώνει το πρωτάθλημα. Μήπως θα παίζει στην προετοιμασία. Για ποιους έξι μήνες πήραν τον Εντίνιο. Αυτοί οι παίκτες προφανώς έχουν αγοραστεί για συγκεκριμένα παιχνίδια. Σου δίνω 20.000 για κάθε παιχνίδι που παίζεις.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κάπως έτσι γίνονται αυτά. Μην κοροϊδευόμαστε, η ΑΕΚ δεν έκανε μετεγγραφές ουσίας :2funny: :2funny: όπως ήταν υποχρεωμένη να κάνει και το ξαναείπα όταν έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης ότι οι μέτοχοι έπρεπε να βάλουν έκαστος από 100.000 για να πάρουν έναν παίκτη του εκατομμυρίου για να χαρεί ο φίλαθλος της ΑΕΚ που πάει στο καφενείο και να μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Από εκεί και πέρα το να λέμε ότι για όλα φταίει η Πολιτεία η οποία μας ευεργέτησε με το Άρθρο 44 και δε νομίζω να τηλεφωνεί ο κάθε πρωθυπουργός ή υπουργός  στους διαιτητές. Αυτά είναι αστεία. :grin: :grin: :grin: Εμένα με εξέπληξε που δεν είχαν σήμερα πρωτοσέλιδο το γήπεδο της ΑΕΚ γιατί έτσι μας είχαν συνηθίσει μετά από ήττα. Πώς δεν το έβαλαν σήμερα φωτογραφία για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο;».  :idiot: :idiot: :idiot:
Τον εκανε ΡΟΜΠΑ τον κοντο ο αληταρας ο γηδοπουλος!!!!!
www,sport11.gr
ο Γιδοπουλος ειπε αληθειες.οσο κουμασι και να ειναι.

Επισκέπτης
σε λιγο θα ακουσουμε οτι πρεπει να λυπομαστε τον νικολαιδη επειδη κινδυνεψε οικονομικα για να σωσει την ΑΕΚ.αδερφια εχει σκεφτει κανεις ποσο αγορασε την ΑΕΚ και ποσο θα την πουλησει οταν την πουλησει?
κατ αρχήν έχεις μαύρα μεσάνυχτα για το αν η ομάδα αυτή με επικεφαλής τον Ντέμη μπήκε για να κάνει μια επένδυση με σκοπό το κέρδος από μια μελλοντική πώληση.
στην καλύτερη περίπτωση για αυτούς το πολύ να πάρουν μόνο τα λεφτά που έβαλαν και τίποτα πάρα πάνω και αυτό θα γίνει όταν η ομάδα έχει κάνει πρόοδο σε σχέση από τότε που την πήρανε και εφ όσον αυτός που θα θελήσει να την πάρει θα παρουσιάσει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα επένδυσης με ικανοποιητική χρηματοδότηση βάση χρονοδιαγράμματος και με δικλίδες ασφαλείας σε βάθος χρόνου.
απλά αυτά γιατί έχω βαρεθεί να ακούω μαλακίες από μερικούς. 

Επισκέπτης
ο Γιδοπουλος ειπε αληθειες.οσο κουμασι και να ειναι.
για ποιες αλήθειες να πει αυτό το λαμόγιο? αχυράνθρωπος του ΖΗΤΑ ήταν και όχι μόνο αυτό μέχρι και στον ΟΣΦΠ είχε πάει επί εποχής Σαλιαρέλη λοιπόν όχι για να τον παίρνεις στα σοβαρά είναι το άτομο αυτό αλλά για να το παίρνεις με της πέτρες όταν μιλάει ιδικά για την ΑΕΚ.

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για ποιες αλήθειες να πει αυτό το λαμόγιο? αχυράνθρωπος του ΖΗΤΑ ήταν και όχι μόνο αυτό μέχρι και στον ΟΣΦΠ είχε πάει επί εποχής Σαλιαρέλη λοιπόν όχι για να τον παίρνεις στα σοβαρά είναι το άτομο αυτό αλλά για να το παίρνεις με της πέτρες όταν μιλάει ιδικά για την ΑΕΚ.
ειναι φανερο οτι οποιος δε συμφωνει με τον αριονα1955 τη γαμησε.για ηρεμησε λιγο αδερφε.ολοι ΑΕΚ ημαστε.δεν ειπα να γυρισει το κουμασι ο γιδοπουλος.ειπα απλα οτι ειπε(κατα τη γνωμη μου)καποιες αληθειες.αμεσως να επιτεθεις εσυ,μη χασεις.ας ονομασουμε το θρεντ"μονο καλες κουβεντες για την ΑΕΚ" στην τελικη.στο τελος θα δινουμε και πιστοποιητικα αεκφροσυνης ετσι οπως παμε..

Επισκέπτης
ειναι φανερο οτι οποιος δε συμφωνει με τον αριονα1955 τη γαμησε.για ηρεμησε λιγο αδερφε.ολοι ΑΕΚ ημαστε.δεν ειπα να γυρισει το κουμασι ο γιδοπουλος.ειπα απλα οτι ειπε(κατα τη γνωμη μου)καποιες αληθειες.αμεσως να επιτεθεις εσυ,μη χασεις.ας ονομασουμε το θρεντ"μονο καλες κουβεντες για την ΑΕΚ" στην τελικη.στο τελος θα δινουμε και πιστοποιητικα αεκφροσυνης ετσι οπως παμε..
φίλε μου δεν έχω την απαίτηση το να συμφωνούν όλοι μαζί μου κατ αρχάς αλλά δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με ανθρώπους που συνέβαλαν στον κατήφορο της ομάδας και τώρα να γίνονται τάχα κριτές της σημερινής κατάστασης που είναι η ομάδα μας.

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου δεν έχω την απαίτηση το να συμφωνούν όλοι μαζί μου κατ αρχάς αλλά δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με ανθρώπους που συνέβαλαν στον κατήφορο της ομάδας και τώρα να γίνονται τάχα κριτές της σημερινής κατάστασης που είναι η ομάδα μας.
εχεις δικιο ρε αριωνα.φταιει τα μεγιστα ο γιδοπουλος και ειναι προκλητικο να θαβει το ντεμη.ομως αν απομωνοσουμε τις δηλωσεις του,δηλαδη ξεχασουμε ποιος τις εκανε,δε νομιζω οτι ειπε κατι υπερβολικο.δες το οτι καποια απο τα πραγματα που ειπε ηθελα να τα πω και εγω και απλα αφου ετυχε να τις κανει αυτος πρωτα αυτες τις δηλωσεις,εγω αντι να πω τα ιδια πραγματα,ειπα απλα οτι συμφωνω μαζι του.ΟΧΙ οτι ειμαι μαζι του.παρομοιως πριν καποιες μερες ειχα αναφερει οτι επι ψωμιαδη ειχαν γινει καλυτερες μεταγραφες απο τωρα και μου την επεσαν οτι και καλα προτεινω να γυρισει ο μαλακας ψωμ. παλι στην ΑΕΚ.νομιζω οτι καθομαι να απανταω στα αυτονοητα.αριωνα δεν εχω καμια προθεση να σε προκαλεσω η τιποτα τετοιο.προς θεου.τη γνωμη μου λεω.

Επισκέπτης
εχεις δικιο ρε αριωνα.φταιει τα μεγιστα ο γιδοπουλος και ειναι προκλητικο να θαβει το ντεμη.ομως αν απομωνοσουμε τις δηλωσεις του,δηλαδη ξεχασουμε ποιος τις εκανε,δε νομιζω οτι ειπε κατι υπερβολικο.δες το οτι καποια απο τα πραγματα που ειπε ηθελα να τα πω και εγω και απλα αφου ετυχε να τις κανει αυτος πρωτα αυτες τις δηλωσεις,εγω αντι να πω τα ιδια πραγματα,ειπα απλα οτι συμφωνω μαζι του.ΟΧΙ οτι ειμαι μαζι του.παρομοιως πριν καποιες μερες ειχα αναφερει οτι επι ψωμιαδη ειχαν γινει καλυτερες μεταγραφες απο τωρα και μου την επεσαν οτι και καλα προτεινω να γυρισει ο μαλακας ψωμ. παλι στην ΑΕΚ.νομιζω οτι καθομαι να απανταω στα αυτονοητα.αριωνα δεν εχω καμια προθεση να σε προκαλεσω η τιποτα τετοιο.προς θεου.τη γνωμη μου λεω.
εγώ θα σου πω δυο λόγια απλά, πριν 4 χρόνια που η ομάδα ήταν για φούντο ρώτησαν έναν παλιό πρόεδρο της αν υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποιος την ομάδα και αυτός τους απάντησε μόνο ένας τρελός η ένα λαμόγιο θα έπαιρνε την ομάδα εκεί που είχε φτάσει.
τελικά την πήρε ο Ντέμης και δεν νομίζω ότι το άτομο είναι λαμόγιο γιατί αν την έπαιρνε ένα λαμόγιο θα την ξεπούλαγε τελείως και ούτε με υποβιβασμό στην Δ εθνική θα την βγάζαμε.

OP
OP
A

andrikos1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγώ θα σου πω δυο λόγια απλά, πριν 4 χρόνια που η ομάδα ήταν για φούντο ρώτησαν έναν παλιό πρόεδρο της αν υπάρχει περίπτωση να πάρει κάποιος την ομάδα και αυτός τους απάντησε μόνο ένας τρελός η ένα λαμόγιο θα έπαιρνε την ομάδα εκεί που είχε φτάσει.
τελικά την πήρε ο Ντέμης και δεν νομίζω ότι το άτομο είναι λαμόγιο γιατί αν την έπαιρνε ένα λαμόγιο θα την ξεπούλαγε τελείως και ούτε με υποβιβασμό στην Δ εθνική θα την βγάζαμε.
οκ.ο ντεμης δεν ειναι λαμογιο.παλι τα αυτονοητα λεμε δηλαδη.το οτι δεν ειναι λαμογιο δε σημαινει οτι και σαν προεδρος ειναι στο απυροβλητο.νομιζω οτι ακομα και ο ιδιος ο ντεμης την καλοπιστη κριτικη τη δεχεται.εγω θα ηθελα τη γνωμη σου για τις δηλωσεις γιδοπουλου.ξεχνα για μια στιγμη ποιος τις εκανε.πχ εγω συμφωνω πανω στα οσα ειπε για τις μεταγραφες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom