alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ποπω φιλε βλεπω να σε τρωει σε λιγο ηΣιγά να μην του κολλάνε και ΙΚΑ!!!
Τα λεφτά που τα είδες?Εγώ μια απλή διαχείριση βλέπω...
Ποπω φιλε βλεπω να σε τρωει σε λιγο ηΣιγά να μην του κολλάνε και ΙΚΑ!!!
Τα λεφτά που τα είδες?Εγώ μια απλή διαχείριση βλέπω...
Ξέρω τι θα ακούσω...το τροπάριο κατά Μελισσανίδη!εξαγορασμενε πρακτορα κατσε να μπει ο παππους να δεις τι εχεις ν' ακουσεις παλι..
πληρωθηκες σημερα???ολα οκ???αν οχι στειλε pm να βαλω χερι στον πετρακη αυριο..Ξέρω τι θα ακούσω...το τροπάριο κατά Μελισσανίδη!
εσείς εκεί θα πονάτε μόνο και μόνο με το που ακούτε το όνομα του.Πιο ανίκανος δεν γίνεται ... Είπαμε κάποιο γεννήθηκαν ποδοσφαιριστές κάποιοι πρόδροι κάποι τραγουδιστές κτλ...
Άνετα εντάσσεται στην κατηγορία Ζαγοράκη Ρέμο Μπέο (+ Νικολαίδης)
Δεν πιστεύω να υπάρχει οπαδός που να θέλει στην ομάδα του για πρόεδρο τον ντεμούκο... Που να βρει λεφτά αυτός βρε.. ?? Κορόϊδα είστε μου φαίνεται ..εσείς εκεί θα πονάτε μόνο και μόνο με το που ακούτε το όνομα του.
απλά γιατί τον παρακαλάγατε κάποτε και αυτός σας έφτυσε.
Εννοεις προφανως οτι ειναι και Γαμω τους ΠροεδρουςΓ.τ.Π.
Μπράβο πως το σκέφτηκες φίλεΕννοεις προφανως οτι ειναι και Γαμω τους Προεδρους
Τι λε ρε ... ο ΠΑΟΚ.Ο ΑΡΗΣ,Ο ΗΡΑ,Ο Πανιωνιος....ολοι μαγαζα γωνια κατα τους δημοσιογραφους.....τωρα τι μαγαζα γωνια ειναι ...μαλλον ψιλικατζιδικαΟ Κοκκαλης εχει γωνια μαγαζι. Παρει δεν παρει το πρωταθλημα νικητης ειναι.
Η ΑΕΚ και ο Βαζελος εκπεμπουν μια κακομοιρια και μια μιζερια.
;)Πιο ανίκανος δεν γίνεται ... Είπαμε κάποιο γεννήθηκαν ποδοσφαιριστές κάποιοι πρόδροι κάποι τραγουδιστές κτλ...
Άνετα εντάσσεται στην κατηγορία Ζαγοράκη Ρέμο Μπέο (+ Νικολαίδης)
Τι λε ρε ... ο ΠΑΟΚ.Ο ΑΡΗΣ,Ο ΗΡΑ,Ο Πανιωνιος....ολοι μαγαζα γωνια κατα τους δημοσιογραφους.....τωρα τι μαγαζα γωνια ειναι ...μαλλον ψιλικατζιδικα
Δεν πιστεύω να υπάρχει οπαδός που να θέλει στην ομάδα του για πρόεδρο τον ντεμούκο... Που να βρει λεφτά αυτός βρε.. ?? Κορόϊδα είστε μου φαίνεται ..
ποτε θα βγαλει ανακοινωση για την παραγκα???ποτε θα βγει με το σκουφακι να κλαφτει???ποτε θα κανετε διαβημα στον ΟΗΕ???Μάλλον φροντιστήριο προέδρων χρειάζεται αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνει την πρακτική του στην ΑΕΚΑΡΑ!
Τώρα θα βγει ανακοίνωση για το νέο γήπεδο!ποτε θα βγαλει ανακοινωση για την παραγκα???ποτε θα βγει με το σκουφακι να κλαφτει???ποτε θα κανετε διαβημα στον ΟΗΕ???