gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έχεις δίκιο!Πράκτωρ Γάτε,
έχει δίκιο ο Τομεάρχης Δωρητής
Μην καρφώνεσαι έτσι
Πως τόλμησε το τσόλι να την πει στον Ντέμη?
Ας πάει να πλύνει κάνα πιάτο!
Έχεις δίκιο!Πράκτωρ Γάτε,
έχει δίκιο ο Τομεάρχης Δωρητής
Μην καρφώνεσαι έτσι
αδελφέ φίλε και πατριώτη.Αυτά να τα κάνεις στους γαύρους λολίτα...εγώ ξέρω καλά ποιος είσαι!
Αν θες μπες με το κανονικό σου προφίλ και τα λέμε... ;)
Δηλαδή συμφωνείς με τον εαυτό σου?αδελφέ φίλε και πατριώτη.
θέλω να θέσω στην διάθεση σου ορισμένες απαντήσεις και ερωτήσεις....
κατ αρχήν ποιός είναι ο Αναατολιωτάκης γιατί εγώ έχω μεγαλώσει σχεδόν μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ και αυτόν τον τύπο τώρα τα 2 με 3 τελευταία χρόνια τον έμαθα.....
για τον Ντέμη συμφονώ με τον λολίτα2006 ότι είναι επιτυχημένος και αν δούμε λίγο τα πράγματα ποιο ρεαλιστικά και συγκρίνουμε την διαδρομή του μέσα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που ίσως στον κόσμο να μην υπάρχει άλλη χώρα που να υπάρχει τόση δολοπλοκία βρώμα και ύποπτα συμφέροντα η παρουσία του να θεωρείται ακόμα ποιο πολύ πετυχημένη........
μόνο το ότι τα ερυθρόλευκα έντυπα είναι αυτά που έχουν στην ουσία ξεκινήσει την εκστρατία συκοφάντησης του πρέπει να σε προβληματίζει ότι για να του κάνουν τόσο πόλεμο κάτι δεεν τους κάθετε καλά και τους χαλάει την σούπα...........
ο Ντέμης σαν πρόεδρος είναι δεκαετίες μπροστά από άλλους εδώ και αγωνίζεται να φέρει νέα ήθη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που μόνο σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες βρίσκεις....
σύντομα θα έρθει η δικαίωση για αυτόν και θα είμαστε όλοι περήφανοι για την ομάδα μας αλλά και για αυτούς που κρατάνε τα ηνία της.....
εχει χασει την μπαλαΔηλαδή συμφωνείς με τον εαυτό σου?
συγκρατημενο σε βρισκω..Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!!!!!
θα σου στελνουμε καθε ημερα ανταποκριση στο κινητο..Δε το αφήνουμε για το νέο έτος γιατί τρέχω και δεν φτάνω τώρα
Χου ρε μαλάκες, ξεκατίνιασμα θέτε πάλι??
Τώρα το έιδα!!!!!Τι λεέι ρεεεεεε ο μπαναρισμένος????αδελφέ φίλε και πατριώτη.
θέλω να θέσω στην διάθεση σου ορισμένες απαντήσεις και ερωτήσεις....
κατ αρχήν ποιός είναι ο Αναατολιωτάκης γιατί εγώ έχω μεγαλώσει σχεδόν μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ και αυτόν τον τύπο τώρα τα 2 με 3 τελευταία χρόνια τον έμαθα.....
για τον Ντέμη συμφονώ με τον λολίτα2006 ότι είναι επιτυχημένος και αν δούμε λίγο τα πράγματα ποιο ρεαλιστικά και συγκρίνουμε την διαδρομή του μέσα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που ίσως στον κόσμο να μην υπάρχει άλλη χώρα που να υπάρχει τόση δολοπλοκία βρώμα και ύποπτα συμφέροντα η παρουσία του να θεωρείται ακόμα ποιο πολύ πετυχημένη........
μόνο το ότι τα ερυθρόλευκα έντυπα είναι αυτά που έχουν στην ουσία ξεκινήσει την εκστρατία συκοφάντησης του πρέπει να σε προβληματίζει ότι για να του κάνουν τόσο πόλεμο κάτι δεεν τους κάθετε καλά και τους χαλάει την σούπα...........
ο Ντέμης σαν πρόεδρος είναι δεκαετίες μπροστά από άλλους εδώ και αγωνίζεται να φέρει νέα ήθη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που μόνο σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες βρίσκεις....
σύντομα θα έρθει η δικαίωση για αυτόν και θα είμαστε όλοι περήφανοι για την ομάδα μας αλλά και για αυτούς που κρατάνε τα ηνία της.....
[size=20pt]σύντομα θα έρθει η δικαίωση για αυτόν και θα είμαστε όλοι περήφανοι για την ομάδα μας αλλά και για αυτούς που κρατάνε τα ηνία της.....[/size]Τώρα το έιδα!!!!!Τι λεέι ρεεεεεε ο μπαναρισμένος????
θα ξαναφορέσω φανελα του Ολυμπιακού μου φαίνεται!!!!![size=20pt]σύντομα θα έρθει η δικαίωση για αυτόν και θα είμαστε όλοι περήφανοι για την ομάδα μας αλλά και για αυτούς που κρατάνε τα ηνία της.....[/size]
τα παντα ολα..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
σιγουρα θα υπηρχαν διαφορες αλλα οχι τοσο κοσμογονικες οσο τις φανταζεσαι....Για ολα φταιει ο βαλνερ θα ηταν τελειως διαφορετικα αν ειχε παρει η αεκ το πρωταθλημα προπερσι