Νέα

Nικολαΐδης και ΑΕΚ πώς τον κρίνετε μετά από τόσο καιρό σαν πρόεδρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Ντέμης Νικολαϊδης και η ΠΑΕ ΑΕΚ αρνήθηκαν να συζητήσουν με την Ερασιτεχνική για το θέμα του γηπέδου, επιμένοντας πως αυτό θα γίνει στον ΟΔΔΥ, ωστόσο, ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης εξέφρασε τη σιγουριά του για τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, στηριζόμενος σε μελέτες που έχουν γίνει και δίνουν το «πράσινο φως», είπε πως το μόνο που χρειάζεται είναι... «μία εγγυητική επιταγή από την Πολιτεία, ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε 7.000 τετραγωνικά μέτρα και να μπορούμε να πληρώνουμε το τοκοχρεωλίσιο». «Το γήπεδο πρέπει να γίνει εδώ. Είναι αδιανόητο να παίζουμε το παιχνίδι ανθρώπων που κοιτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον. Έχουμε κάθε δικαίωμα να προχωρήσουμε για το γήπεδο εδώ. Η ΑΕΚ χρειάζεται τη Ν. Φιλαδέλφεια και η Ν. Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ». , ξεκαθάρισε ο Λάκης Νικολάου.

«Σκοπός της σημερινής συνάντησης ήταν να υπάρξει ενημέρωση γιατί υπάρχει παραπληροφόρηση. Δυστυχώς πριν από τρία χρόνια στις εκλογές της Ερασιτεχνικής τα μέλη της τον Μελισσανίδη, τώρα θα είχαμε γήπεδο. Η Ν. Φιλαδέλφεια είναι εκεί που γεννήθηκε και μεγαλούργησε η ΑΕΚ και αποτελεί την μοναδική εφικτή λύση. Αρχικά είχαμε βρει τρόπο επικοινωνίας με την Πολιτεία, αλλά τελευταία έχει εκλείψει αυτό.

Είναι ανεπίτρεπτο να γίνει το γήπεδο στον ΟΔΔΥ. Μπορεί να γίνει γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια 32.000 θέσεων. Έχουν γίνει εξάλλου μελέτες για αυτό. Θέλουμε από την Πολιτεία μόνο μία εγγυητική επιταγή ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε 7.000 τετραγωνικά μέτρα και να μπορούμε να πληρώνουμε το τοκοχρεωλίσιο. Αν υπάρχει θέληση από την πλευρά της Πολιτείας δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ανατολιωτάκης.

Κάποτε ο ντεμάκος είχε δηλώσει ότι θα κάνει δημοψήφισμα για τον χώρο κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι σε βαθοσ χρονου κρινεται επιτυχημενος αν και εχει κανει λαθη.Σημασια εχει οτι τον νοιαζει το καλο της αεκ.Και αυτο δεν το καταλαβαινουν καποιοι που θεωρουν την αεκ τσιφλικι τους.Αυτοι δεν ειναι που εριξαν το τμημα βολευ στην α2?δε βαζω ολους τους οργανωμενους στο ιδιο τσουβαλι σε καμια περιπτωση!Παντως εγω ξερω οτι βλεπω την αεκ 20 χρονια και ειναι η πρωτη φορα που εχει διοικητικη σταθεροτητα αν και δε μπορει εξωγηπεδικα να εχει τις συνθηκες του κοκκαλη.Αυτα και επιτελους ας σταματησουμε να προκαλουμε συνεχως προβληματα στην καλυτερη ελληνικη ομαδα η οποια στο γηπεδο ειναι πρωτη και θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 10 ποντους μπροστα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτά να τα κάνεις στους γαύρους λολίτα...εγώ ξέρω καλά ποιος είσαι! :2funny:
Αν θες μπες με το κανονικό σου προφίλ και τα λέμε... ;)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτά να τα κάνεις στους γαύρους λολίτα...εγώ ξέρω καλά ποιος είσαι! :2funny:
Αν θες μπες με το κανονικό σου προφίλ και τα λέμε... ;)
αδελφέ φίλε και πατριώτη.
θέλω να θέσω στην διάθεση σου ορισμένες απαντήσεις και ερωτήσεις....
κατ αρχήν ποιός είναι ο Αναατολιωτάκης γιατί εγώ έχω μεγαλώσει σχεδόν μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ και αυτόν τον τύπο τώρα τα 2 με 3 τελευταία χρόνια τον έμαθα.....
για τον Ντέμη συμφονώ με τον λολίτα2006 ότι είναι επιτυχημένος και αν δούμε λίγο τα πράγματα ποιο ρεαλιστικά και συγκρίνουμε την διαδρομή του μέσα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που ίσως στον κόσμο να μην υπάρχει άλλη χώρα που να υπάρχει τόση δολοπλοκία βρώμα και ύποπτα συμφέροντα η παρουσία του να θεωρείται ακόμα ποιο πολύ πετυχημένη........
μόνο το ότι τα ερυθρόλευκα έντυπα είναι αυτά που έχουν στην ουσία ξεκινήσει την εκστρατία συκοφάντησης του πρέπει να σε προβληματίζει ότι για να του κάνουν τόσο πόλεμο κάτι δεεν τους κάθετε καλά και τους χαλάει την σούπα...........
ο Ντέμης σαν πρόεδρος είναι δεκαετίες μπροστά από άλλους εδώ και αγωνίζεται να φέρει νέα ήθη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που μόνο σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες βρίσκεις....
σύντομα θα έρθει η δικαίωση για αυτόν και θα είμαστε όλοι περήφανοι για την ομάδα μας αλλά και για αυτούς που κρατάνε τα ηνία της.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κατ αρχήν ποιός είναι ο Αναατολιωτάκης γιατί εγώ έχω μεγαλώσει σχεδόν μέσα στο γήπεδο της ΑΕΚ και αυτόν τον τύπο τώρα τα 2 με 3 τελευταία χρόνια τον έμαθα.....
για τον Ντέμη συμφονώ με τον λολίτα2006 ότι είναι επιτυχημένος και αν δούμε λίγο τα πράγματα ποιο ρεαλιστικά και συγκρίνουμε την διαδρομή του μέσα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που ίσως στον κόσμο να μην υπάρχει άλλη χώρα που να υπάρχει τόση δολοπλοκία βρώμα και ύποπτα συμφέροντα η παρουσία του να θεωρείται ακόμα ποιο πολύ πετυχημένη........
μόνο το ότι τα ερυθρόλευκα έντυπα είναι αυτά που έχουν στην ουσία ξεκινήσει την εκστρατία συκοφάντησης του πρέπει να σε προβληματίζει ότι για να του κάνουν τόσο πόλεμο κάτι δεεν τους κάθετε καλά και τους χαλάει την σούπα...........
ο Ντέμης σαν πρόεδρος είναι δεκαετίες μπροστά από άλλους εδώ και αγωνίζεται να φέρει νέα ήθη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που μόνο σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες βρίσκεις....
σύντομα θα έρθει η δικαίωση για αυτόν και θα είμαστε όλοι περήφανοι για την ομάδα μας αλλά και για αυτούς που κρατάνε τα ηνία της.....
Δηλαδή συμφωνείς με τον εαυτό σου? :2funny:

Επισκέπτης
γυρνα πισω λολιτα-τσουλι της βαθης..
μας λειπεις καυλα..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δε το αφήνουμε για το νέο έτος γιατί τρέχω και δεν φτάνω τώρα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χου ρε μαλάκες, ξεκατίνιασμα θέτε πάλι??  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin:

Bono Vox

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
5.765
Ο "Ντεμίνιο" της καρδιάς μας είχε πολλά θετικά ως Πρόεδρος αλλά φυσικά δεν έλειψαν και τα αρνητικά. Καταρχήν έσωσε την ομάδα την εποχή που ο κ. Τίγρης (εδώ και καιρό απλά γατούλα) έλεγε ότι μόνο ένας τρελός ή ένα λαμόγιο θα έπαιρνε την ΑΕΚ. Έφτιαξε την ομάδα και διεκδίκησε 2 χρονιές μέχρι την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα. Τη μια μάλιστα το έχασε στα χαρτιά. Η ομάδα είχε ηρεμία και τίποτα δεν θύμιζε την μιζέρια των προηγούμενων χρόνων. Ωστόσο έκανε και λάθη. Για μένα ήταν τεράστιο λάθος η αποπομπή του Φερέρ για να ικανοποιήσει την τότε κλίκα της ομάδας (ΔΕΛΛΑ-ΖΗΚΟ-ΛΥΜΠΕ), βλέπετε δεν τους άρεσε που εμπιστευόταν πιτσιρικάδες (βλέπε Παπασταθόπουλο-Τόζερ-Χετεμάι)!!! Το άλλο μεγάλο λάθος του ήταν η κόντρα με τους οργανωμένους οπαδούς. Ότι και να κάνουν αυτοί δεν πας όπως με τον Ατρόμητο να τους δίνεις στην Αστυνομία. Είναι ρουφιανιά και ήταν τραγικό λάθος του. Είναι δουλειά της Αστυνομίας να συλλάβει τους ταραξίες και όχι του Προέδρου της ΠΑΕ. Σε γενικές γραμμές ήταν η "ασπίδα" όλων αυτών των ανεκδιήγητων που βρίσκονται στο τιμόνι της ομάδας και μόλις έφυγε "ξεβρακώθηκαν" όλοι. Φάνηκε πόσο λίγοι ήταν. Μάλιστα τον "πούλησαν" αμέσως φέρνοντας στην ομάδα τον μεγαλύτρο εχθρό του...τον ΠΡΟΔΟΤΗ-ΒΑΤΡΑΧΟ! Όπως είπα και στην αρχή θα είναι πάντα ο "Ντεμίνιο" της καρδιάς μου που πετούσε στη μούρη τα εκατομμύρια ευρώ του Κόκκαλη για να παίξει στην ομάδα που αγαπούσε.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Προσωπικά συμμετείχα στο μποϊκοτάζ της Δέσποινας στα μπουζούκια,
για να τον κάνουμε να φύγει επειδή μας τα είχε κάνει τσουρέκια με την κλάψα του!
Αεκτζήδες, οι γαύροι τον έδιωξαν το Ντέμη, όχι εσείς. :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τώρα το έιδα!!!!!Τι λεέι ρεεεεεε ο μπαναρισμένος???? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Επισκέπτης
Τώρα το έιδα!!!!!Τι λεέι ρεεεεεε ο μπαναρισμένος???? :helpplea: :helpplea: :helpplea:
[size=20pt]σύντομα θα έρθει η δικαίωση για αυτόν και θα είμαστε όλοι περήφανοι για την ομάδα μας αλλά και για αυτούς που κρατάνε τα ηνία της.....[/size]
τα παντα ολα..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
[size=20pt]σύντομα θα έρθει η δικαίωση για αυτόν και θα είμαστε όλοι περήφανοι για την ομάδα μας αλλά και για αυτούς που κρατάνε τα ηνία της.....[/size]
τα παντα ολα..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
θα ξαναφορέσω φανελα του Ολυμπιακού μου φαίνεται!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Για ολα φταιει ο βαλνερ θα ηταν τελειως διαφορετικα αν ειχε παρει η αεκ το πρωταθλημα προπερσι

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ξεκινησε με ολο τον κοσμο απο πισω του...
Αρχικα,
χρησιμοποιησε τους οργανωμενους και μετα τους εδινε στη γαδα..
ειχε σημαια το γηπεδο στη ν.φ,και μετα μας μιλαγε για διαστημοπλοια στα μπαζα...
ειχε σημαια τη δημιουργια νεανικης ομαδας,και κατεληξε να φερνει μπασιναδες...
εταζε προπονητηρια,και ακομα παιζουμε στο βουναλακι....
εκανε τεραστια λαθη με τις επιλογες προπονητων,λαθη που ακομα πληρωνονται..
Φτασαμε να αποχωρει απογοητευμενος απο το γεγονος οτι υστερα απο 5 χρονια ατιτλα η ομαδα δεν ειχε 35 χιλιαδες διαρκειας... :jerking:

Πως μου φαινεται λοιπον??Απο ολα τα παραπανω μπορει να χαρακτηριστει τουλαχιστον ανακολουθος..
Φυσικα δεν περιμενα να λυσει σε 5 χρονια ολα τα θεματα που απασχολουν την αεκ απο εποχη ιδρυσεως,αλλα περιμενα  να αφησει κατι....
Αυτος το μονο που αφησε ηταν μια 40αρα μυρια χρεη και εναν προδοτη στον παγκο....Μαλιστα υπαρχει το σοβαρο ενδεχομενο να εχει οδηγησει την ομαδα σε μη αναστρεψιο σημειο και συνεπως στη δ εθνικη,σπαταλωντας την ευκαιρια του 44...
Ετσι υπαρχει το σοβαρο ενδεχομενο να μεινει στην ιστορια ως ο κταστροφεας της ΑΕΚ....
Καληνυχτα σας....
Υ.Γ.δυστυχως καποιοι δεν εχουν καταλαβει ακομα οτι δεν πρεπει να φωναζουμε  ουτε <<ντεμης>>,ουτε <<μπλνακο>> ουτε <<τιγρης>>
Μονο Α.Ε.Κ..
Υ.Γ.1.Προσπαθησα να συκγρατησω το θυμικο μου ..Πιστευω τα καταφερα...
Για ολα φταιει ο βαλνερ θα ηταν τελειως διαφορετικα αν ειχε παρει η αεκ το πρωταθλημα προπερσι
σιγουρα θα υπηρχαν διαφορες αλλα οχι τοσο κοσμογονικες οσο τις φανταζεσαι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom