Νέα

Nικολαΐδης και ΑΕΚ πώς τον κρίνετε μετά από τόσο καιρό σαν πρόεδρο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα andrikos1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όταν πήρε ο Κόκαλης τον ΟΣΦΠ δεν είχε τους παίχτες που αναφέρεις.Και στην τελική ανάλυση,το πούλμαν το είχε αγοράσει ο Κοσκωτάς με τα κλεμμένα λεφτά.Κανονικά έπρεπε να κατασχεθεί...
γιατι μηπως κατασχεθηκαν οι παιχτες που ειχε τοτε;παιχτες που κοστιζαν 50 εκατομυρια τους επαιρνε με 500.και το κρατος στα αρχιδια του,εκει,να τα χαρισουν ολα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όταν πήρε ο Κόκαλης τον ΟΣΦΠ δεν είχε τους παίχτες που αναφέρεις.Και στην τελική ανάλυση,το πούλμαν το είχε αγοράσει ο Κοσκωτάς με τα κλεμμένα λεφτά.Κανονικά έπρεπε να κατασχεθεί...
Με το περιεχόμενο μαζί (τους παίκτες), έτσι;;; :2funny: :2funny:

Ο Κόκκαλης είχε χοντρά φράγκα και έφερε τους παραπάνω (και πιο μετά Καρεμπέ, το μισθοφόρο, τον Γκαλέτι κλπ...).
500.000 ευρώ πχ που κάνει ένα πούλμαν(ενδεικτικά το ποσό, ότι και να γράψω άλλωστε θα μου πεις τα διπλά ότι έκανε...)
είναι αστείο ποσό για τον Κρόκους. Πιο πολλά του κοστίζει το παλτό ο Όσκαρ για 1 χρόνο.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Με το περιεχόμενο μαζί (τους παίκτες), έτσι;;; :2funny: :2funny:

Ο Κόκκαλης είχε χοντρά φράγκα και έφερε τους παραπάνω (και πιο μετά Καρεμπέ, το μισθοφόρο, τον Γκαλέτι κλπ...).
500.000 ευρώ πχ που κάνει ένα πούλμαν(ενδεικτικά το ποσό, ότι και να γράψω άλλωστε θα μου πεις τα διπλά ότι έκανε...)
είναι αστείο ποσό για τον Κρόκους. Πιο πολλά του κοστίζει το παλτό ο Όσκαρ για 1 χρόνο.

και προπαντως ο κοκκαλης ηταν εκεινος που εκανε την μεγαλυτερη μεταγραφη που εκανε την διαφορα στο πρωταθλημα ελλαδος

για τον ολυμπιακο.  την εξαγορα και μετεπειτα πολυχρονη ιδιοκτησια της ΕΠΟ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ετσι ειναι..Μετα εμπαινε παιρνοντας τα πετσινα καθε χρονο τσ.λιγκ,και αρχισε να φερνει και παικτες..

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σταίνου Κυρ Νικο  :grin: :grin: :grin:
Η ΦΟΦΗ έπεσε πέρυσι στη Βου, άλλαξε ιδιοκτήτες  :think: :think: :think: :rolleyes: :rolleyes: , κλπ κλπ.
[size=20pt]Μέτρα δεκαετίες μέχρι να ξαναδείς την ΦΟΦΗ στην Α εθνική[/size].

Μη σώσει και ξανανέβει η πούστρα... :zfuck: :zfuck: :zfuck:
mpoforpollaxe4.jpg

[move] :rockon: :rockon: :rockon:[size=20pt]ΟΦΗ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΛΗ [/size] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κωστας Κιασσος ΟΕΟΕΟΕ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτο ηταν χτυπημα κατω απ'τη μεση πουσταρα... :grin: :2funny: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Δεν τα ξέρεις καλά φίλε...
Και τα χρέη δεν δημιουργήθηκαν ξαφνικά όταν έφυγε ο Νικολαίδης!!!!!!
Γιατί ρε μαλέα...ο ΠΑΣ δεν ήταν η μόνη ομάδα για την οποία έγινε ένας νόμος λάστιχο για να εφαρμοστεί επιλέκτικά και μόνο στον ΠΑΣ ενώ άλλες ομάδες(οχι μόνο η ΑΕΚ) έπερναν πιστοποιητικά συμμετοχής στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις χρωστώντας πολύ περισσότερα???
Αντε μη με τρελένετε όλοι σας γαμώ το ΠΟΚ σας και το Ελληνικό Ποδόσφαιρό σας!!! :piss: :piss: :piss: :piss:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γιατί ρε μαλέα...ο ΠΑΣ δεν ήταν η μόνη ομάδα για την οποία έγινε ένας νόμος λάστιχο για να εφαρμοστεί επιλέκτικά και μόνο στον ΠΑΣ ενώ άλλες ομάδες(οχι μόνο η ΑΕΚ) έπερναν πιστοποιητικά συμμετοχής στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις χρωστώντας πολύ περισσότερα???
Αντε μη με τρελένετε όλοι σας γαμώ το ΠΟΚ σας και το Ελληνικό Ποδόσφαιρό σας!!! :piss: :piss: :piss: :piss:
+1
Δυστυχως ομως καποιος πληρωνει ο μαρμαρο,και 9/10 περιπτωσεις το πληρωνει ο ασθενεστερος.....

Ηταν οντως αδικη,Οχι η αποφαση,αλλα η εφαρμογη της ..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι σχέση έχει τώρα αυτό με τον Νικολαίδη ρε παπαρίδη?Τράβα κλάψε στο θρεντ σου! :birdman:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Τι σχέση έχει τώρα αυτό με τον Νικολαίδη ρε παπαρίδη?Τράβα κλάψε στο θρεντ σου! :birdman:
Εσείς θα κλαίτε σε λίγες μέρες με μαύρο δάκρυ γιατί εγγυητική γιοκ και ο μαστροΜπομπ θα την κάνει με ελαφρά...μακάρι να βγώ ψεύτης!!!

Και μη μου ξαναπείς εμένα για κλάμα...

Εσείς και τα βαζέλια κλαίτε και ψάχντετε μονίμως για άλλοθι μέσω της διαιτησίας,επειδή ευνοείται ο γαύρος και όχι εσείς...τουλάχιστον μέχρι πέρυσι..φέτος λέει αλλάξανε τα κόζια  και οι βάζελοι μούγκα για τη διαιτησία...
Τώρα κλαίτε εσείς και οι γαύροι...ρε α στα διάλα όλοι σας!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εσείς θα κλαίτε σε λίγες μέρες με μαύρο δάκρυ γιατί εγγυητική γιοκ και ο μαστροΜπομπ θα την κάνει με ελαφρά...μακάρι να βγώ ψεύτης!!!

Και μη μου ξαναπείς εμένα για κλάμα...

Εσείς και τα βαζέλια κλαίτε και ψάχντετε μονίμως για άλλοθι μέσω της διαιτησίας,επειδή ευνοείται ο γαύρος και όχι εσείς...τουλάχιστον μέχρι πέρυσι..φέτος λέει αλλάξανε τα κόζια  και οι βάζελοι μούγκα για τη διαιτησία...
Τώρα κλαίτε εσείς και οι γαύροι...ρε α στα διάλα όλοι σας!!!!
Την έχουμε κάνει αρκετές φορές αυτή την κουβέντα και εδώ μέσα με το γενικό τσουβάλιασμα του ΠΟΚ!Βαριέμαι να λέω τα ίδια...αν έχεις την ψευδαίσθηση ότι ΑΕΚ,Ολυμπιακός , Πάο μπορούν να μπουν στην ίδια κατηγορία σε αυτά τα ζητήματα....δικαίωμα σου!
Και προσωπικά δεν κλαίω για τίποτα τέτοιο!Συνεχίστε...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ο Ντέμης τα είχε όλα εκτός από φράγκα. Δε μου αρέσει να μιλάω για παρασκήνιο και τέτοιες αρχιδιές αλλά ήμουν από αυτούς που εκτίμησαν την προσπάθεια του και ας μην είμαι αεκτζής. Αγαπούσε την ομάδα, είχε όρεξη να ασχοληθεί και είχε ζήσει το χώρο του ποδοσφαίρου από μέσα. Πέρα από του ότι ο βασικός λόγος που δεν τα κατάφερε ήταν επειδή ήταν περισσότερο βιτρίνα παρά ιδιοκτήτης, νομίζω ότι επίσπευσαν την αποτυχία του άλλα 2 σημεία.

Πρώτον, είχε την νοοτροπία του εξωτερικού αντί της ελληνικής. Ηθικά σίγουρα ήταν σωστό αλλά πρακτικά έκανε το έργο του πολύ δυσκολότερο. Κάτι τέτοιο για να αποδώσει ήθελε μακροπρόθεσμο πλάνο όχι να γίνει σε μία περίοδο συντήρησης & ανασυγκρότησης της ομάδας.

Δεύτερον, η στάση τους απέναντι στους οπαδούς. Με οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο θα είχε πετύχει περισσότερο η προσπάθεια τάξης & πειθαρχίας που προσπάθησε να περάσει ο ίδιος αλλά όχι με τον Ντέμη που πιτσιρικάς ήταν μαζί με τους οργανωμένους. Όσο να 'ναι, φαίνεται άσχημο στα μάτια των πολλών ένας τύπος που άρχισε σαν και αυτούς, να προσπαθεί να τους αλλάξει στην πορεία επειδή βρέθηκε σε άλλο πόστο.

Τέλος, έχω την εντύπωση πως αν είχε δικό του χρήμα θα του είχε βγει πολύ περισσότερο η προσπάθειά του.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Την έχουμε κάνει αρκετές φορές αυτή την κουβέντα και εδώ μέσα με το γενικό τσουβάλιασμα του ΠΟΚ!Βαριέμαι να λέω τα ίδια...αν έχεις την ψευδαίσθηση ότι ΑΕΚ,Ολυμπιακός , Πάο μπορούν να μπουν στην ίδια κατηγορία σε αυτά τα ζητήματα....δικαίωμα σου!
Και προσωπικά δεν κλαίω για τίποτα τέτοιο!Συνεχίστε...
Εγώ σας βάζω όλους στην ίδια κατηγορία...ΤΕΛΟΣ

Κάποτε θέλατε κάθαρση και καλά...Η ΦΙΦΑ απειλούσε ότι θα αποκλείσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από τις διοργανώσεις και εσείς τι κάνατε???αντί να ξεκαθαρίστετε τη θέση σας και να δούμε ποιοι είναι ρε αδερφέ με τη διαφθορα(ΕΠΟ,Γκαγκάτσηδες,ΚΕΔ και σια)και ποιοι όχι,συνεταιριστήκατε με αυτόν(Θειος)τον οποίον-όπώς ολοι φωνάζατε- εξυπηρετούσε όλο αυτό το σύστημα διαπλοκής και δοαφθοράς στο ποδόσφαιρο...εσύ πιστεύεις ότι αν όλοι βρισκόσασταν απέναντι από ΕΠΟ,Γκαγκάτση ο Θείος θα καθόταν να τον υπερασπιστεί και να ρισκάρει να μην παίξει ΤΣ.Λ.???Χλωμό εώς κίτρινο!!!

Και έτσι φτιάξατε όλοι μαζί τη ΣΚΟΥΠΡΟΛΙΓΚΑ... :jerking:

Αρα κύριοι,γίνατε συνένοχοι από τη στιγμή που αποφασίσατε να δώσετε συγχωροχάρτι για όλα όσα είχαν προηγηθεί (ΠΑΡΑΓΚΑ)...αφού δεν εκμεταλλεύτηκατε τότε την ευκαιρία να ξηλωθεί μια και καλή το κύκλωμα της ΕΠΟ βράστε στο ζουμί σας και μη μου παριστάνετε τους αγίους...

Ούτε εσέις,ούτε τα βαζέλια!!!

Καληνύχτα σας...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην  :d-spam: !!!
Εδώ θάβουμε τον κοντοπούτανο! :grin:

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο Ντέμης τα είχε όλα εκτός από φράγκα. Δε μου αρέσει να μιλάω για παρασκήνιο και τέτοιες αρχιδιές αλλά ήμουν από αυτούς που εκτίμησαν την προσπάθεια του και ας μην είμαι αεκτζής. Αγαπούσε την ομάδα, είχε όρεξη να ασχοληθεί και είχε ζήσει το χώρο του ποδοσφαίρου από μέσα. Πέρα από του ότι ο βασικός λόγος που δεν τα κατάφερε ήταν επειδή ήταν περισσότερο βιτρίνα παρά ιδιοκτήτης, νομίζω ότι επίσπευσαν την αποτυχία του άλλα 2 σημεία.

Πρώτον, είχε την νοοτροπία του εξωτερικού αντί της ελληνικής. Ηθικά σίγουρα ήταν σωστό αλλά πρακτικά έκανε το έργο του πολύ δυσκολότερο. Κάτι τέτοιο για να αποδώσει ήθελε μακροπρόθεσμο πλάνο όχι να γίνει σε μία περίοδο συντήρησης & ανασυγκρότησης της ομάδας.

Δεύτερον, η στάση τους απέναντι στους οπαδούς. Με οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο θα είχε πετύχει περισσότερο η προσπάθεια τάξης & πειθαρχίας που προσπάθησε να περάσει ο ίδιος αλλά όχι με τον Ντέμη που πιτσιρικάς ήταν μαζί με τους οργανωμένους. Όσο να 'ναι, φαίνεται άσχημο στα μάτια των πολλών ένας τύπος που άρχισε σαν και αυτούς, να προσπαθεί να τους αλλάξει στην πορεία επειδή βρέθηκε σε άλλο πόστο.

Τέλος, έχω την εντύπωση πως αν είχε δικό του χρήμα θα του είχε βγει πολύ περισσότερο η προσπάθειά του.
μα εδω ειναι το θεμα  μεγαλε  ,οτι δηλαδη μπηκε διχως δικο του χρημα ,αλλα βγηκε με δικο του χρημα.
τζαμπα και το τατου και οι μαγκιες.
Κονομα και τιποτα αλλο ,μωρε καλα εκανε ο Μακαρος  και τον πλακωσε στα χαστουκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom