dimitris_zio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
παλικαρια καλισπερα, εχω στηλει εδω κ 5 μερεσ μειλ στη Νικολ αλλα τηλ δεν μου εχει στηλλει ακομα μπορει καποιοσ να μοθ το δοσει?
παλικαρια καλισπερα, εχω στηλει εδω κ 5 μερεσ μειλ στη Νικολ αλλα τηλ δεν μου εχει στηλλει ακομα μπορει καποιοσ να μοθ το δοσει?
και μια που το ανεφερες για ριξε μας τις προτασεις σου για καλυτερες!!!εγω παντοσ που την ειχα παρει πριν δυο χρονια περιπου ..καλα περασα..οχι καταπλικτικα ..αλλα καλα..πολυ ορεο σωμα καυλιαρα...κια με υπομονη στο κρεβαι ..αλλα δεν την ξαναπηρα...υπαρχουν πολυ καλλιτερες απο αυτη στην γυρα συγουρα..χωρια τισ μαλακιεσ που ελεγε για ελληνοαμερικανα..κτλπ..
okτο περιμενα οτι θα επεφτε τετοια ερωτηση... εχω κανει αποχη απο το αθλημα για αρκετο καιρο.. δεν εχω καμια προσφατη...θα εχω ομωσ στο μελλον..
πηγα να κλεισω την candy απο zuzana αλλα διαβασα γι αυτην και το ακυρωσα... απο βδομαδα ομωσ σιγουρα κατι θα εχω... (χωρισα και λεω να το γαμησω το θεμα..)
ε τοτε καλο βολι απο βδομαδα φιλετο περιμενα οτι θα επεφτε τετοια ερωτηση... εχω κανει αποχη απο το αθλημα για αρκετο καιρο.. δεν εχω καμια προσφατη...θα εχω ομωσ στο μελλον..
πηγα να κλεισω την candy απο zuzana αλλα διαβασα γι αυτην και το ακυρωσα... απο βδομαδα ομωσ σιγουρα κατι θα εχω... (χωρισα και λεω να το γαμησω το θεμα..)
Mε τι ονομασια το βρήκες?Χτες το βράδυ κατέβασα από κει....................έσκασε καμιά μπόμπα και εκεί????
δεν ξερω φιλαρακο εχεις κανε τηλεφωνο?Ασχετο..εχει παρει κανεις σας την Νικολ τωρα τελευταία?Καποιος μου εδωσε το τηλ της και αφου δεν την βρηκα 2 φορες ειπα να τις στείλω μηνυμα.Εστειλα απο καρτοκινητο(καθωτι παντρεμενος) και απαντησε και τις 2 φορες οταν το χα κλειστο.
Για να μην χανω το χρόνο μου..ξερει κανεις τιμες?
και αν αξιζει τελικα?
Η ειναι η ιδεα οτι πηδας μια γνωστη που την βλεπεις στην tv και μενα μου χει καρφωθει?
Παντως οταν την ειδα προσφατα στο τηλεπαιχνιδι του Μακριδη ηταν πολυ καλυτερη απο τις φοτο που εχει βγαλει...
Αν βρει κανείς βίντεο από το show ας ποστάρει!!!Εψαξα στο youtube αλλά δεν βρήκα κάτι...επειδη ειχα το τηλ της και το εχασα μπορει καποιος να μου το στειλει σε πμ ευχαριστω προκαταβολικα.
250 περνει σε ολους και σε μενα το ιδιο πηρε
Μάπα το καρπούζι Την είχα πάρει όταν ακόμη χρέωνε 150 και βούλιαξα σαν τον τιτανικό που τον χτύπησε το Παγόβουνο. μετά άρχισε να χρεώνει 500 και προφανώς ξέμεινε από πελάτες και το γύρισε στα 250. πεταμένα λεφτά κατά την ταπεινή μου άποψη.Αν βρει κανείς βίντεο από το show ας ποστάρει!!!Εψαξα στο youtube αλλά δεν βρήκα κάτι...
Ναι αλλά τι υπηρεσίες δίνει με τα 250€?Αξίζουν?