Μέχρι πέρισυ που την ήξερε φίλος μου έμενε Δάφνη σε ένα διώροφο 2,5άρι στον έναν από τους δύο ορόφους. Αν άλλαξε τελευταία δε μπορώ να είμαι ενημερωμένος και για τις μετακομίσεις των CG...
Προτιμά να τρώει ψάρι και γενικά πολύ του ατμού (χορταρικά) πρώτη φορά ακούω ότι τρώει πχ κρέας εκτός και έπεσε σε πείνες καμιά μέρα. Στο θέμα του ποτού δεν είπα ότι πίνει...Συμφωνώ.
Ενα από τα καλά της είναι ότι δε σε εκθέτει. Οταν την κυκλοφορούσε ο φίλος μου, έλεγε ότι σε αντίθεση με κάποιες άλλες που έβρισκαν πελάτες στο δρόμο ή σε κάποιο μαγαζί και έκαναν σα μουρλές, φιλιά, χαιρετούρες (και ο φίλος μου στεκόταν χαζομαλάκας) η Νικόλ κρατούσε πιο σφιχτά το συνοδό της, συνήθως το έπαιζε πιο "ερωτευμένη" δήθεν και φυσικά δεν μιλούσε με άλλους πελάτες.
Παλιά κυκλοφορούσε ξεκωλέ...μετά μαζεύτηκε νομίζω αρκετά...έχει μανία μάλιστα με τα ψευτόγουνα (κοντά) και το μαλλί της (αλήθεια τι απόχρωση του λευκού έχει τώρα;;;;;)
Αυτά...
*Για το φίλο που είπε ότι την ξέρω καλά...ΑΠλά ο κολλητός μου ένα διάστημα το 2005 την κυκλοφόρησε πολύ και μου τα είχε πρήξει...πραγματικά...παραλίγο να τον σουτάρω από φίλο...Μετά είπα ας δεχόμαστε τους φίλους μας με τα ελαττώματά τους
Και το λέω απλά όχι γιατί τραβάω κανένα ζόρι με τη γκόμενα, δεν τη ξέρω προσωπικά ΑΠΛΑ αν κάτι δεν είναι του γούστου μου (μου αρέσουν τα πιο γλυκά πλάσματα όχι τα άγρια, ΝΙΤΡΟ φίλε μου ξέρεις...!) ΔΕ ΘΕΛΩ να μου επιβάλλουν τη γνώμη τους και ειδικά αν είναι για γυναίκες...να ήταν κανένα κοντοσούβλι να μπω στη διαδικασία να δοκιμάσω...!