Επειδή μένω στην περιοχή, πιστεύω ότι φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή να επισκεφτείς. Καλοκαίρι δεν παίζει γιατι κατεβαίνει η μισή Ευρώπη και άνοιξη ο καιρός είναι 50-50. Μπορεί όλο τον χειμώνα να μην ρίξει σταγόνα, αλλά την άνοιξη χαμός.
Γενικά η περιοχή λέει, άσχετα με το τι λένε οι υπόλοιποι. Αυτό είναι και θέμα γούστου. Απλά θέλει πολύ ψάξιμο και γύρισμα.
Η Νίκαια είναι μια χαρά, ειδικά τώρα που τελείωσε το τραμ, γιατί πριν ήταν δράμα με τα έργα κλπ.Στην παλιά πόλη να πας για βόλτα και γύρω γύρω για ψώνια.
Κάννες προσωπικά δεν μου λένε τπτ εκτός αν είσαι με γυναίκα για να την εντυπωσιάσεις (και καλά).
Ωραία είναι στην Antibes (πάλι στην παλιά πόλη) οπού έχει και μουσείο Πικάσσο, και ένα χωριουδάκι το St Paul de Vence.
Το St Tropez είναι περίπου 80 λεπτά μακρυά και το San Remo ακόμα λιγότερο. Το Μονακό όπως τα είπαν πιο πάνω, να προσθέσω και το καζίνο που αξίζει μια επίσκεψη.
Από γυναίκες CT παίζουν γενικά, και στο εσκορτγκαιντ θα τα δεις. Αλλιώς παίζουν και στην παραλιακή αλλά εγώ δεν έχω δοκιμάσει γενικά για να σου πω.
ότι άλλο θες σε πμ