fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 213
- Πόντοι
- 21
Μπορείς να μπεις στο profile της στο fb να την δεις Nikol koukougianniΑν και αυτά που λέτε είναι αποτρεπτικά αλλά από εμφάνιση πως πάει η κυρία ;
Μπορείς να μπεις στο profile της στο fb να την δεις Nikol koukougianniΑν και αυτά που λέτε είναι αποτρεπτικά αλλά από εμφάνιση πως πάει η κυρία ;
Αν κάποιος πάει με σλιπάκι θα φάει άκυρο;Γεια σας φίλοι
Η κοπέλα λέει ότι έχει σταματήσει τα 2α προγράμματα.
Μασάζ μόνο κανονικό με μποξεράκι 30€ / 45λ και πολύ τσιτωμένο εριστικό ύφος.
Δεν θυμάμαι να είχε insta..fb όμως έχει και ενεργή πολύ εκεί..Το insta το έχει κλείσει;
Την πήρα τηλέφωνο και μου είπε μόνο μασάζ τίποτα εξτρα. Δεν ξέρω αν από κοντά αλλάζει τίποτα αλλά δεν ψήνομαι για πειράματα.Έχει insta και μάλιστα διαφημίζει τις υπηρεσίες της κάθε μέρα, μας έχει ζαλισει
Παλιότερα που την είχα πάρει τηλέφωνο πριν κάνα 6μηνο δλδ μου άφησε υπονοούμενα ότι οκ κάνω μασαζ 30 ευρώ στα 45 λεπτά και τα υπόλοιπα έχτρα θα τα συζητήσουμε από κοντα..Από τότε δεν την ξανά έστειλαΤην πήρα τηλέφωνο και μου είπε μόνο μασάζ τίποτα εξτρα. Δεν ξέρω αν από κοντά αλλάζει τίποτα αλλά δεν ψήνομαι για πειράματα.
Αυτούς δεν τους ξέρεις;Εγώ μόνο τον Νίκο Κούκο ξέρω
Το θέμα είναι ποιος θα κάνει τον κασκαντέρ;Έτσι λέει στο τηλ φυσικά το τι μπορεί να κάνει είναι αλλού Παππά ευαγγέλιο
Το μήνυμα που έγραψα παραπάνω είναι από πραγματική εμπειρία μου !Το θέμα είναι ποιος θα κάνει τον κασκαντέρ;
Εγώ προσωπικά δεν έχω χρόνο για τέτοια μιας και έρχομαι από επαρχία. Αν πάντως πάει κανείς ας ενημερώσει.
Όχι κύριε μου μόνο τον σημαιοφόρο ΤρηψίδηΑυτούς δεν τους ξέρεις;
Konstandinos Koukodimos - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Toni Kukoč - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
Σαλαμίνα?Υποβρύχιο?Όχι κύριε μου μόνο τον σημαιοφόρο Τρηψίδη
Έχω χάσει ενα τριγωνικό ραντάρ βοηθήστε με σας παρακαλώΣαλαμίνα?Υποβρύχιο?
θα σου πω όταν θα χάσεις τη θέση σου....Έχω χάσει ενα τριγωνικό ραντάρ βοηθήστε με σας παρακαλώ
Καλώς.Μπορείς να μπεις στο profile της στο fb να την δεις Nikol koukougianni