Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.475
- Πόντοι
- 8.846
Δλδ...Ασε που ειναι και σε κλειστό κύκλο αυτές, δεν πάνε με όποιον νάνε! Είναι επιλεκτικές....
Δλδ...Ασε που ειναι και σε κλειστό κύκλο αυτές, δεν πάνε με όποιον νάνε! Είναι επιλεκτικές....
Σχηματίζουν ολες μαζί με ενωμένα χέρια ένα κύκλο, δύσκολα σπάει έχουν πολύ δυνατά χέρια επειδή κάνουν βάρη με τις 3λιτρες σαμπάνιες.Δλδ...
Αποτυχημένο χιούμορ κύριεΣχηματίζουν ολες μαζί με ενωμένα χέρια ένα κύκλο, δύσκολα σπάει έχουν πολύ δυνατά χέρια επειδή κάνουν βάρη με τις 3λιτρες σαμπάνιες.
Οσες επιθυμείτε κύριε Μπαμπινιώτη stalker ανεργε φτωχομπινέΑποτυχημένο χιούμορ κύριεγράφτηκα το 2019 και ενεργοποιήθηκα με επτά μηνύματα χθες μετά από 4 χρόνιακλώνε...
κάποια άλλη απάντηση?
Μ'αρέσει ρε κλώνε που έβγαλες και συμπέρασμα άνεργος/stalker/φτωχομπινές.Οσες επιθυμείτε κύριε Μπαμπινιώτη stalker ανεργε φτωχομπινέ
συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι, εγώ προτιμώ να διαβάζω και να μαθαίνω από τις εμπειρίες και τις απόψεις των υπόλοιπων εκλεκτών του bouΜ'αρέσει ρε κλώνε που έβγαλες και συμπέρασμα άνεργος/stalker/φτωχομπινές.
Κακομοίρη...
Εννοείται ΠΛΟΥΣΙΕ κλώνε, τα μάτια σου ανοιχτά στη bou-γνώση...συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι, εγώ προτιμώ να διαβάζω και να μαθαίνω από τις εμπειρίες και τις απόψεις των υπόλοιπων εκλεκτών του bou
ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ
Ασυναίσθητα γουρλωσα τα μάτια μου
Δλδ...
Και πως σε μαθαινουν?Δλδ....μην νομίζεις οτι επειδή ξόδεψες ενα Α ποσό, αυτόματος θα σου κάτσουν!
Πρέπει να σε ξέρουν...
Και πως σε μαθαινουν?
δωστε πληροφοριες παιδια για την maby poy doyleyei sto dirty blonde
Από ντύσιμο σκίζουν
Κανονικά!ΟΛΑ ΜΕΣΑΑ!!!
They belong to the streets αυτό λένε πια οι Αμερικάνοι.
Καλά, θα τους πω ότι είμαι έγκριτο μέλος του μπου με προοπτικές να ξοδεύω εσαί χιλιάρικα...τι με ρωτάς τώρα ρε παίχτη...δεν τις έχω πάρει για να ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες.
Οτι έχω ακούσει σου λέω!