Τύπε , είχα σπουδές με διάρκεια μεγαλύτερη από το μέσο όρο . Παλιά βέβαια , αλλά δεν έχουν αλλάξει πολλά.
Οι φοιτήτριες που λες, αν έχουν κάποια εμφάνιση , έχουν όλα τα κακά που λες και πολλά άλλα , σε μεγαλύτερο βαθμό από τη μέση καριόλα
σε οποιοδήποτε άλλο χώρο. Επειδή δεν είναι και στην πραγματική αγορά , δεν δουλεύουν , έχουν καβαλημένο πολύ χειρότερο καλάμι.
Έπειτα , πολλές καριόλες στα ξενυχτάδικα, είναι φοιτήτριες. Σπουδές, μόρφωση και καριολίκι , είναι ανεξάρτητες μεταβλητές.
Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν ψωνάρες ή ξέκωλα στα πανεπιστήμια. Έχουν δει τα μάτια μου κι εμένα απίστευτα πράγματα, κι ενώ μάλιστα ήμουν σε σχολή υψηλού πρεστίζ με έντονα κουλτουριάρικο χαρακτήρα. Βυζάρες, μπουτάρες, κωλάρες πρωί-πρωί κι ενώ μαθαίνεις "βαρβάτα" πράγματα. Αλλά 1ον, ήταν μειοψηφία οι προκλητικές εμφανίσεις και 2ον, άλλο να ψωνίζεται μια φοιτήτρια που έβγαλε ένα λύκειο, πέρασε σε μια σχολή (ειδικά από τις ακριβοθώρητες) ΚΑΙ είναι και όμορφη, άλλο να ψωνίζεται μια τύπισσα μόνο και μόνο επειδή είναι όμορφη ή έστω έχει βυζιά και κώλο.
Κι εννοείται ότι το να ψωνίζεσαι με τις σπουδές σου και μόνο είναι τρομερά ρηχό και εκνευριστικό. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά σε έναν τυχαίο κεντρικό δρόμο και θα δεις είκοσι μίζερα ιατρεία, δέκα μίζερα τεχνικά γραφεία, είκοσι μίζερους δικηγόρους να πηγαινοέρχονται αγχωμένοι με τους χαρτοφύλακές τους, για να μην πω πόσους επίδοξους μαθηματικούς, φυσικούς κλπ. Όλοι τους σε κάποια στιγμή στις σπουδές τους νόμιζαν πως θα γίνουν σπουδαίοι και τρανοί, για να δουν τελικά δέκα-είκοσι από το έτος τους να γ@μάνε και να δέρνουν, κι όλους τους άλλους να περιμένουν καααποτε να πιάσουν την καλή.
Είναι όμως πέντε φορές πιο εκνευριστικό και ρηχό το άλλο ψώνιο, το ψώνιο με τα λεφτά, πολλές φορές του μπαμπά, και είκοσι φορές πιο εκνευριστικό και ρηχό το ψώνιο επειδή απλά δεν είσαι άσχημη και μοστράρεις την μουνάρα σου.