Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.493
- Πόντοι
- 3.057
Νεα παραλαβη
Αν παντως ειχε ''ταριφα'' αυτη , θα αδειαζα ο,τι ειχα.Φιλε δεν ξερω αλλα εχει ακουστει οτι εχει πληρωμενα "κοριτσια" εκει
Νεα παραλαβη
Αν παντως ειχε ''ταριφα'' αυτη , θα αδειαζα ο,τι ειχα.Φιλε δεν ξερω αλλα εχει ακουστει οτι εχει πληρωμενα "κοριτσια" εκει
Την έσπαγα εύκολα την μικρήΓια πολλααααααααααα
τι εννοείς "έχει ακουστεί" καραμπαμ κάνει απ όλα τα άλμπουμΦιλε δεν ξερω αλλα εχει ακουστει οτι εχει πληρωμενα "κοριτσια" εκει
Ααααααα δηλαδη ο κοσμος το εχει τουμπανοτι εννοείς "έχει ακουστεί" καραμπαμ κάνει απ όλα τα άλμπουμ
με τις φωτό από το συγκεκριμένο μαγαζί...μπαίνεις μέσα και ψωνίζεις!
Πωωω μην με ξεσηκώνεις. Θα κάνω μια καταδρομική και ελπίζω να βγει σε καλό.τι εννοείς "έχει ακουστεί" καραμπαμ κάνει απ όλα τα άλμπουμ
Αν τα βρειτε στα λεφτα, δεν θα πει τιποτα.Εγώ θα κλείσω ραντεβού με μία από αυτές για να κάνω πρωτοχρονιά σε μια σουίτα και ας με κατηγορεί για βιασμό μετά!!! Θα πάρει τα αρχίδια μου μπατίρης είμαι!!
τι εννοείς "έχει ακουστεί" καραμπαμ κάνει απ όλα τα άλμπουμ
Τέλειο!! Ένα τέτοιο καυλάκι θέλω να βγάλω τις καύλες μου...)))Την έσπαγα εύκολα την μικρή
Πολλα υποσχόμενηΤην έσπαγα εύκολα την μικρή
Καπως ετσι το ειχα και εγω στο μυαλο μου.Οι κοπέλες προφανώς και ειναι του μαγαζιού,
δηλαδή τις πληρώνει το μαγαζί για να κάνουν τις γλάστρες και τα γλυκά μάτια στους πελάτες για να ανεβαίνει η κατανάλωση....
ΑΛΛΑ δεν νομίζω να κάνουν βίζιτες...
δηλώνει βραζιλιανα την εχω στο τικτοκΝεα παραλαβη
εχει στραβωσει το σαγονι μου απο τα βυζιαδηλώνει βραζιλιανα την εχω στο τικτοκ
είναι κάτω από 20εχει στραβωσει το σαγονι μου απο τα βυζια
Ενταξει , δικαιουμαστε και εμεις που και που λιγο μοσχαρακι. Ολο γιδα και γιδα καπου το βαριεσαι.είναι κάτω από 20
μοσχαράκι τρώω συνέχεια σε καμιά 10αρια χρόνια θα αρχίσω την γίδαΕνταξει , δικαιουμαστε και εμεις που και που λιγο μοσχαρακι. Ολο γιδα και γιδα καπου το βαριεσαι.
Αψογος.Εγω στην πειναμοσχαράκι τρώω συνέχεια σε καμιά 10αρια χρόνια θα αρχίσω την γίδα