Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
ρε μάγκες αυτή δε δουλεύει ιάσωνος;;;Αχχχ αυτο το δερματινο
ρε μάγκες αυτή δε δουλεύει ιάσωνος;;;Αχχχ αυτο το δερματινο
Τα δερμάτινα μας φτιάχνουν τελικά !!
Μαγκες καλησπερα!!
Να σας πω, τον τελευταιο χρονο κυκλοφορω πολυ νυχτα στο κεντρο της Αθηνας, πολυ προσφατα ανακαλυψα τα κολωνακιωτικα στεκια, Mind the gap, Block, Clown dogs... Ειδικα καθημερινα, ζινγκα στις μουναρες κι επειδη εχω παει απο 2 φορες σε ολα, ειναι οι ιδιες και οι ιδιες σε στανταρ μερες... πχ δευτερα τριτη θα ναι Mind, τεταρτη πεμπτη clown dogs.. Παντα μεσα ή γυρω σε παρεες αντρων που φυσικα τις κερνανε και κατα κανονα μαλιστα λευκη Moet Ice.... να ρχονται τρεις τρεις ή τεσσερις τεσσερις με μιας οι σαμπανιες στο τραπεζι...
Για ξηγηθειτε λιγο πως παιζεται το εργο αυτο.... Οι κοπελες εργαζονται στα μαγαζια και οποτε σκαση μυτη κανας δυνατος παιχτης πανε και του κανουν "παρεα"; Ειναι απλα γλαστρες στο μαγαζι και απο μονες τους τριβονται στους λεφταδες για να τις φορτωσουν; Φορτωνονται γενικα ή απλα κανουν τα γλυκα ματια να κανεις καταναλωση και μετα στο τελος πληρονωνται με ποσοστα απο το καταστημα οπως οι στριπτιζουδες αναλογα με το ποσους χορους κανανε; Θα θελα πολυ να μου λυθει η απορια..
Μάλιστα φίλε... Αρα γενικα δεν παιζει αμεση συναλλαγη, του στυλ κερνας 2-3-5 ποτα ή καμια σαμπανια και τη ρωτας ποσα θες κουκλα μου να σε παρω... Μονο και μονο γνωριμια με την μονη προοπτικη αααααν σε γουσταρει ως αντρα..Οι κοπέλες προφανώς και ειναι του μαγαζιού,
δηλαδή τις πληρώνει το μαγαζί για να κάνουν τις γλάστρες και τα γλυκά μάτια στους πελάτες για να ανεβαίνει η κατανάλωση.......
Τις παραπάνω φορές αυτες τις moet ice τους τις δίνει το μαγαζί για να μην ειναι άδειο το τραπέζι τους και για να φαίνεται οτι κάνουν κατανάλωση.
Οσο για το αν φορτώνονται, οι περισσότερες εκει γαμιούνται σαν τα σκυλιά αλλα με οποίον τους αρέσει, και οχι με πελάτες του μαγαζιού ή οποίον τους κεράσει σαμπάνιες!
Δηλαδή μην νομίζεις οτι επειδή άφησες 500-600 ευρω στο μαγαζί αυτές θα σου κάτσουν....
Το κόλπο ειναι να σε κάνουν να πιστέψεις οτι ΜΠΟΡΕΙ να γαμήσεις, για να αφήσεις πολλά λεφτά στο μαγαζί.
τι ειναι αυτο το μιλφόνι;; πωπωπωπω
Γλάστρες είναι, άρα κυρίως για πότισμα. Για τους εκτός κυκλώματος τους τουλάχιστο.Μάλιστα φίλε... Αρα γενικα δεν παιζει αμεση συναλλαγη, του στυλ κερνας 2-3-5 ποτα ή καμια σαμπανια και τη ρωτας ποσα θες κουκλα μου να σε παρω... Μονο και μονο γνωριμια με την μονη προοπτικη αααααν σε γουσταρει ως αντρα..
Πλέον ότι πιάσουνε οι κώλοι αδελφέ.Ειχε πεσει πολυ πεινα με τον κορωνοιο και τωρα βγαινουν εκατονταδες τετοιες πουτανες,ντυμενες οσο πιο ξεκωλα μπορουν. Εκτος απ'το μεροκαματο τους,παιρνουν ποσοστα και απο τα ποτα/μπουκαλια που τις κερνανε οι καθυστερημενοι πελατες. Σου λεει κατσε μη μας ξανακλεισουνε,να μαζεψω οσα μπορω να εχω και για διακοπες.
Εν τω μεταξυ στο Instagram εχουν καταντησει οι πραγματικες βιζιτες να ειναι πιο σεμνες απο τις γκομενες που δουλευουν στα μαγαζια. Εχει ξεφτιλιστει πολυ το θεμα.
Συμφωνώ απολυταΑυτα τα δερματινα μεγαλη ζημια
Βάζουμε βούτυρο στο ψωμί τους, και μετά αναρωτιώμαστε τί φταίει...Ειχε πεσει πολυ πεινα με τον κορωνοιο και τωρα βγαινουν εκατονταδες τετοιες πουτανες,ντυμενες οσο πιο ξεκωλα μπορουν. Εκτος απ'το μεροκαματο τους,παιρνουν ποσοστα και απο τα ποτα/μπουκαλια που τις κερνανε οι καθυστερημενοι πελατες. Σου λεει κατσε μη μας ξανακλεισουνε,να μαζεψω οσα μπορω να εχω και για διακοπες.
Εξαιρετικο υλικο εχει, το χε πιασει απο την αρχη το ματι μου... Απλα επειδη δεν ηξερα αν και πως λειτουργει το ψωνιστηρι καθομουν στα αυγα μου με τα ποτακια μου στο μπαρ κι απλα επαιρνα ματι...Το mind the gap εχει καλο υλικο βλεπω
Γιατι τετοια μπιρλα δεν καταλαβαινω καμια φοραΒάζουμε βούτυρο στο ψωμί τους, και μετά αναρωτιώμαστε τί φταίει...