GiorgosMah
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
50 ευρω επίσης μπορεί να ήταν εορταστική τιμή λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς που ήταν χτες
50 ευρω επίσης μπορεί να ήταν εορταστική τιμή λόγω κινέζικης πρωτοχρονιάς που ήταν χτες
η ωρα 4 με ενα σμπαρο 2 τριγονια στον αη δεμετη.τηλεφωνα πηρα θα δωσω σε ενα παιδακι που ξερω πρωσωπικα,για αλλους δεν εχω ωρα ουτε αυριο θα τα εχω,εφυγα για ουκρανια.παντου ειχε σημερα,ελληνικη πρεσβεια,αη δεμετη μακεδονιτησα,λυδρα παντου βρισκω.μην με τρελανετε για νουμερα δεν θα απαντω,ψαχτε κυριακη εκει που ειπαμε.η ωρα 5 τι κανεις πεο,p900?οι ροθμανες κατα 9 βραδι τις βρισκεις.σσκεφτομουν να σου στειλω μυνημα σημερα να παμε βολτα και καφε αλλα λεω δεν θα ερθεις και εκανα την βολτα μονος.απο το οχι κατω που εχει τσιγανακια επεστρεψε ενα καλο που ειχε εξαφανιστει καλο που κανει ολα τα γουστα.βαρεθηκα να γραφω τα ιδια και παλι να μην βλεπω αποτελεσματα και μονο να ζητατε τηλεφωνα,δεν δινω ουτε περνω ποτε.σημερα επιδη υποσχεθηκα στον φιλο.αντε γεια,βαρεθηκα να λεω τα ιδια απο αυριο μονοουκρανια γραφω χαχαχαχα.
ρουμάνες ή ροθμάνες;2 ρουμάνες στην πεο που πέρασα σήμερα , η ώρα 9
βασικά για κανα κινεθάκι έψαχνα κι όχι ροθμανακι.
ουκρανία θα κάτσεις κανα 20ήμερο;
κάτσε εκεί και ξέσκισε. μη σε νοιάζει για εμας. θα μας τα πεις όταν γυρίσειςχαχαχα δεν εχω χρονο να διορθωνω,ουτε ωρα να γραφω,αν ελευθερωθω το πρωι θα γραψω νεα απο ουκρανια
χμμμμ δεν σε ενδιαφέρει το κόστος αλλά σε ενδιαφέρει η περιοχή;
έχει και CGΜάλλον δεν θα έχει αυτοκίνητο το παιδί ρε συ...
παιδια ψαχνω κοπελεσ στην αγλαντζια και παλλουριωτισα να αν ξερετε κανενα τηλεφωνο πεστε μου, δεν με ενδιαφερει ποσα ζητανε .. ευχαριστω
Μάλλον δεν θα έχει αυτοκίνητο το παιδί ρε συ...
ναι ρε φιλε εγω θελω τηλεφωνα. οχι να συναντηθουμε για να μου διξειςεσενα δε σου εστειλα μυνημα να με παρεις να σε κανονισω πριν φυγω για ουκρανια και με εκλασες?μην μας ζητας τηλεφωνα δεν γινεται τιποτα.αφου με εγραψες κατσε σπιτι να παιζεις με τις κουκλες σου.αν δεν μπορεις να βρεις καμια στις περιοχες εκει που εχει τοσες,ελα να σε παρω στην κακοπετρια να σου δωσω κανα κατσικακι να γαμησεις.εχω και ενα αγρινο στην φαρμα του θειου μου αλλα το φυλαξα να το ξεπαρθενεψει ο διμητρακις ο πορνομεταναστης της αγιας πετρουπολης χαχαχαχα