Ευτυχώς που έχουμε κάποιους που δίνουν μια λογική κατεύθυνση για τους άπειρους.
Κοντεύουν να μας πουν ότι είμαστε βλάκες που δεν ψάχνουμε βίζιτες στο dod.gr. Απ' εν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του...
Κοπέλια, να προσθέσω κι εγώ κάτι, ελπίζω να μην σας κουράσω και ούτε να πέσετε να με φάτε.
Αντιλαμβάνομαι ότι οι τιμές αυξήθηκαν και είναι λογικό να θέλετε να δίνετε λιγότερα, αλλά ας δούμε και την άλλη πλευρά.
- Όλους μας αρέσει να πηγαίνουμε κάπου και να ανοίγει η πόρτα να να αντικρίζουμε μια σέξι κοπέλα με ωραία εσώρουχα, που μυρίζει υπέροχα και είναι άψογα περιποιημένη. Αυτά απαιτούν καθημερινή φροντίδα και επενδύσεις σε ακριβά προϊόντα ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας, τα οποία φυσικά στοιχίζουν.
- Επιπλέον, πολλές από αυτές τις κοπέλες ταξιδεύουν συχνά μεταξύ Κύπρου και εξωτερικού. Τα ταξίδια αυτά συνεπάγονται σημαντικά έξοδα, όπως αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχεία ή ενοικίαση διαμερισμάτων. Όλα αυτά προστίθενται στο συνολικό κόστος των υπηρεσιών τους.
- Επίσης,υποβάλλονται τακτικά σε εξετάσεις για Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) για να διασφαλίσουν την υγεία τους και την υγεία μας. (Άν έχετε υπόψη σας)
- Και τελευταίο, αλλά πιο σημαντικό, είναι η ασφάλειά τους. Εμείς, ως πελάτες, βλέπουμε πολλές φωτογραφίες και επιλέγουμε την κοπέλα που μας αρέσει, έχοντας το άγχος να μην συμβεί κάτι απρόοπτο. Εκείνες, από την άλλη, λαμβάνουν απλά ένα μήνυμα τύπου «Πρόγραμμα; Πόσα; Θέλω να βρεθούμε». Δεν γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν, όχι μόνο σε εμφανισιακό επίπεδο αλλά και σε χαρακτήρα, κάτι που είναι εξίσου σημαντικό.
Δυστυχώς, υπάρχουν και οι κοπέλες που εκμεταλλεύονται τη ζήτηση, ανεβάζοντας τις τιμές χωρίς να προσφέρουν την αντίστοιχη ποιότητα υπηρεσιών. Αυτές οι περιπτώσεις πλήττουν την αξιοπιστία του επαγγέλματος και μας κάνουν πιο επιφυλακτικούς.
Είναι σημαντικό να γίνεται σωστή έρευνα (εξίσου και αυτή η σελίδα) ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και η αξιοπιστία των υπηρεσιών που λαμβάνουμε.
Συνεπώς αγαπητοί, οι υψηλότερες τιμές δεν αντικατοπτρίζουν μόνο την παροχή υπηρεσιών αλλά και την κάλυψη όλων αυτών των σημαντικών παραγόντων που εξασφαλίζουν την ποιότητα, την ασφάλεια και τη συνέπεια.
Ωστόσο, αν δεν σας αρέσουν οι χρεώσεις αυτές, απλά μην πηγαίνετε. Βρείτε μια κοπέλα να κάνετε σχέση και να απολαμβάνετε τη συντροφιά και των έρωτα , χωρίς να πληρώνετε για υπηρεσίες.
Προσωπικά, σέβομαι αυτές τις κοπέλες και αντιλαμβάνομαι γιατί οι τιμές τους είναι υψηλές. Παρόλο που δεν είμαι "πλούσιος", είμαι διατεθειμένος να πληρώσω όσα χρειάζεται, γιατί είναι επιλογή μου και κατανοώ την αξία των υπηρεσιών που προσφέρουν.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ Δυστυχώς, υπάρχουν και οι κοπέλες που εκμεταλλεύονται Είναι σημαντικό να ανταλλάσσουμε απόψεις και κριτικές για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους από πιθανές αρνητικές εμπειρίες. Η αποφυγή των κοπελών που εκμεταλλεύονται τους πελάτες είναι βασική για τη διατήρηση της αξιοπιστίας και της αξίας του επαγγέλματος.