Επίσκεψη στη zlata. Συνεννόηση με ατζέντη για υπηρεσίες προηγουμένως, στα μηνύματα μου έγραφε ότι τις πρώτες μέρες είχε κάποιες κακές κριτικές από πελάτες ότι ήταν επιλεκτική στο ποιες υπηρεσίες θα κάνει στον πελάτη, όμως τις τελευταίες 2 μέρες είχε μόνο καλές κριτικές, φάνηκε ειλικρινής και το εκτίμησα, όπως και να χει είπα να το ρισκάρω γιατί στις φωτογραφίες έβλεπες μια θεό μουναρα... Έκλεισα 45 λεπτά 120 ευρώ συν 30 έξτρα για τελείωμα στόμα.
Θα γράφω πρώτα τα θετικά. Οι φωτό είναι ίδιες πραγματικά μια θεογκομενα με καλοφτιαγμένο βυζί συλικονατο, ωραίος κώλος, ψηλή αναλόγως, καλό κορμί γυμνασμενο και γεμάτη τατουάζ που με καβλωναν απίστευτα. Στο σεξ ήταν καλή και συμμετείχε, στις αρχές έδειχνε να το απολαμβάνει,ιδίως στο γλυφομούνι έκανε συσπάσεις ότι τελείωνε...
Πάμε τώρα στα αρνητικά, από που να αρχίσω και που να τελειώσω, πίπα χωρίς προφυλακτικό πολύ μέτρια, όταν κάναμε σεξ και μου έκανε πίπα με προφυλακτικό ήταν πολύ καλύτερη και βαθιά και γενικά ενοιωθε πιο άνετη να το κάνει όμως η υπηρεσία που διαφήμιζε ήταν χωρίς προφυλακτικό, φιλιά μόνο στην αρχή και μετά τα αποφεύγε συνεχώς, 20 λεπτά πριν να τελειώσει ο χρόνος είπε ότι κουράστηκε και ήθελε να με τελειώσει...εκεί θύμωσα και ξενέρωσα, έκατσα στην καρέκλα και τον έπαιζα.. μου εγλειφε λίγο τα αρχιδια με μια απάθεια και όταν πήγα να τελειώσω πήγα να της το βάλω στο στόμα για να τελειώσω μέσα όπως γίνεται συνήθως στο cim.... αυτή κάνει πίσω...και άρχισε να φωνάζει ότι την βρήκα στο μάτι.... βασικά φαίνεται να έλεγε ψέματα για να δικαιολογηθεί.... Φυσικά εγώ έγινα Τούρκος από τα νεύρα μου..... Έκανα μπάνιο και ετοιμάζομαι να φύγω,της ζητώ τα 30 ευρώ πίσω, αυτή αρνείται στην αρχή, μετά από 5 λεπτά συζητήσεων μου λέει θα σου δώσω τα 20 γιατί με πέτυχες στο μάτι...ελεος της λέω αφού αντί να τον βάλεις στο στόμα σου πηγές προς τα πίσω, τελωσπαντων μετά από το πολύ μπλα μπλα μου έδωσε ακόμα 10 κ έφυγα, με παρακαλούσε να πω καλά λόγια στον ατζέντη, φυσικά του τα εψαλλα κανονικά, τουλάχιστον αυτός απολογήθηκε και μου υποσχέθηκε έκπτωση στην επόμενη βίζιτα που θα κάνω. Τελωσπαντων αν σκέφτεστε να πάτε, μην πάτε.