Marino sergio
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2014
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Φιλε Χαρη σε ευχαριστω να σε καλα. Πραγματικα εισαι καταπληκτικος ανθρωπος και μου βρηκες και την κοπελα
εχει κανενας ακουστα την ντενισα την βουλγαρα?
χαρυ πιο αποτυχια πουτανες απ οτι κυπρο,κι ειδικα λευκωσια δεν εχω ξαναδει πουθενα,,,,
συμφωνεις?γιατι συμβαινει αυτο?
δεν ξερω ..στα @@ μου παντως...αυτες τις μερες ειμαι πολυ ευχαριστημενος με λευκωσια,εχει ομως και φασεις που ειναι νεκρα.μολις γυρισα απο ουκρανια ανακαλυψα παραδειγμα τα ρουμανακια κοντα στην πεο που δεν τα ειδα προηγουμενος.εσυ τι εγινε και σε γραφουνε warnedστο προφαιλ σου?
αφου εχεις νταβαριτς κ πορνομιτσο μην μασας τιποτε!!!!!χαχαχαχ,οραιος εισαι αν και δεν μου ειπες ποτε ποιος εισαι να σε ευχαριστησω που με στηριζεις παντα στα αλλα θεματα οπως και ο νταβαριτσ,θα σου στειλω τωρα πμ.
Μέχρι στιγμης εχω βρει ενα κωλομπαρο λιγο πριν την οδο Ληδρας, μονο για ΕΛΔΥΚ γραφει εχει κατι τσιγγανοτουρκαλες, 5 ευρω 1+1 ποτό και επισης εχω βρει απο καποιους μυστες παλιούς μια Μαριαννα, στο σπιτι της δεχεται σε μια κιτρινη πολυκατοικια 10 ευρω ο πηδος !!
Βρήκα μια κινεζουλλα Κυριακή 9 πρωί στον δρόμο του παπαφιλιπου
30 ε 2 ώρες ..καλό τσιμπούκι ..μετά από πολλή πίεση την γαμησα και από τον κολο..
πρωτη φορα την ειδα εδω..
δεν εχω υποψη για καμια μαριαννα,με 10 ευρο φανταζομαι τι θα ειναι.αυτα τα μπαρ δεν βγαζουν τιποτα μονο ξοδευεσαι,οι ρουμανες και τσιγγανορουμανες εκει εχουν γκομενους ρουμανους μονο,απο τους αλλους θελουν μονο κερασματα
είναι μια που σε πηρε στο διαμερισμα της στη μακεδονίτισσα;Βρήκα μια κινεζουλλα Κυριακή 9 πρωί στον δρόμο του παπαφιλιπου
30 ε 2 ώρες ..καλό τσιμπούκι ..μετά από πολλή πίεση την γαμησα και από τον κολο..
πρωτη φορα την ειδα εδω..