Cypriot man
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2020
- Like
- 137
- Πόντοι
- 1
Παίδες ξέρει κανείς η Alexandra (η τύπισσα με τον τεράστιο κώλο και τις βυζάρες) που χάθηκε ? Αγγελία δεν έχει πια, έστειλα WhatsApp αλλά τζιφος
Νομίζω έχει φίλο πλέον, δεν ξέρω αν σταματησε να δουλεύειΠαίδες ξέρει κανείς η Alexandra (η τύπισσα με τον τεράστιο κώλο και τις βυζάρες) που χάθηκε ? Αγγελία δεν έχει πια, έστειλα WhatsApp αλλά τζιφος
Αυτό είναι budget καλό και με δυνατό αποτέλεσμαΔεύτερη επιδρομή στην Αθήνα μέσα στο 2023 που έδωσα συνολικά 160 ευρώ για 6 γκομενες σε 2 μέρες στα ρδελα.
Τέσσερεις των €20 και μια των €10 δύο μέρες. Συν 60 σε στούντιο.
Είναι θέμα υγείας, ηλικίας και φυσικής κατάστασης!Αυτό είναι budget καλό και με δυνατό αποτέλεσμα
Σε παραδέχομαι αν τελείωσες 6φορές σε 2 μέρες!!
Έχω να το κανω πάνω από δεκαετία!
Ευτυχώς που δεν πήγες σε κανενα στριπ γιατί τέτοια πόσα χαλάς σε 30-60 λεπτά πολύ εύκολα.
Έχει φίλο ένα αστυνομικοΝομίζω έχει φίλο πλέον, δεν ξέρω αν σταματησε να δουλεύει
Φίλε το ξέρω όσο καιρό και να πηγα δεν μου έκανε αναλ(άλλα όλα τα άλλα τα καναμε). Μαζί σου έκανε και άλλα?Έχει φίλο ένα αστυνομικο
Γιαυτο χάθηκε..τελευταία έκανε νερα.. οχι αυτό οχι εκείνο,,..
Εντάξει αν είναι 25-30 χρονών και όχι 100 κιλά φυσικά και παίζει.Είναι θέμα υγείας, ηλικίας και φυσικής κατάστασης!
Όταν προσέχεις τα προβλήματα εμφανίζονται και πολύ αργότερα.Εντάξει αν είναι 25-30 χρονών και όχι 100 κιλά φυσικά και παίζει.
Μετά τα 40 ξεκινάνε τα θέματα.
Οπότε μάλλον πιτσιρικας είναι το παλικάρι.
Δεν είναι πρόβλημα το να χύνεις για δεύτερη φορά δύσκολα μετά τα 40.Όταν προσέχεις τα προβλήματα εμφανίζονται και πολύ αργότερα.
Φίλε το ξέρω όσο καιρό και να πηγα δεν μου έκανε αναλ(άλλα όλα τα άλλα τα καναμε). Μαζί σου έκανε και άλλα?
Και εμένα τα κατάπιε την τελευταία φορά (πρέπει να ήταν πριν κανένα διμηνο). Ακαποτο εννοείς μπουκι φαντάζομαι και όχι το αναλ?Anal κάναμε από την Τρίτη φωρα.. ακαποτο.,, τις έχυνα στα χείλη τα έγλυφε τα κατάπινε..
Τελευταία έκανε νερα..φοβόταν έλεγε για αρρώστιες..ετσι δεν ξαναπήγα..
Ναι πάντα με προφυλακτικό το γαμησηΚαι εμένα τα κατάπιε την τελευταία φορά (πρέπει να ήταν πριν κανένα διμηνο). Ακαποτο εννοείς μπουκι φαντάζομαι και όχι το αναλ?
7 φορές.Αυτό είναι budget καλό και με δυνατό αποτέλεσμα
Σε παραδέχομαι αν τελείωσες 6φορές σε 2 μέρες!!
Έχω να το κανω πάνω από δεκαετία!
Ευτυχώς που δεν πήγες σε κανενα στριπ γιατί τέτοια πόσα χαλάς σε 30-60 λεπτά πολύ εύκολα.
Σε ποιες περιοχές κινηθηκες; ήταν κοντά ολα; το ένα με το άλλο;7 φορές.
4 στα 20 ευρω
Μια στα 10 ευρω πηγα 2 φορες
Μια σε στούντιο.
Ανω των 45 είμαι χωρίς χάπια κλπ
Πες μας το μυστικό σου!!7 φορές.
4 στα 20 ευρω
Μια στα 10 ευρω πηγα 2 φορες
Μια σε στούντιο.
Ανω των 45 είμαι χωρίς χάπια κλπ
Για ποιες περιοχές μιλάς;Μάγκες για Αθήνα που λέτε να ρωτήσω σε θέμα ασφάλειας τι παίζει. Δηλαδη γυρίζω άνετα σε τέτοιες περιοχές μόνος μου με πορτοφόλι κλπ? Ποιες περιοχές προτείνετε? Επίσης σε θεμα ασθενειών είναι σχετικά ασφαλές?
Παλικάρια μακριά. Πήγα μια ώρα 100 ευρώ, εξωτερικά όμορφη κοπελίτσα με ωραίο σώμα λίγο πεσμένο στήθος. Αλλά ήταν σαν να την βίαζα, την λυπήθηκε η ψυχή μου. Στα μηνύματα απαντάει λογικά άλλος γιατί ξέρει πολύ λίγα αγγλικά και στα μηνύματα μιλούσε κανονικά. Γενικά πολύ άβολη εμπειρία, φαινόταν ότι δεν θέλει να το κανει και αναγκάζεται.