Marino sergio
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2014
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Ποιασε τηλέφωνο και ρωτα λεβέντη μου. Ακούεται ενδιαφέρον πάντως.
Ρωτησα φίλε όλα ρόδιναΠοιασε τηλέφωνο και ρωτα λεβέντη μου. Ακούεται ενδιαφέρον πάντως.
φιλε στειλε τηλεφωνο πμ ευχαριστωΣας ειπα μην αρχίσετε τα μυνηματα δεν θα δώσω αν δεν δοκιμάσω εγω…μην στέλνετε ζητώντας το τηλεφωνο..δεν θα το δώσω προς το παρόν ..
Μα κάτι είχα ξανακούσει πριν 5-6 χρόνια περίπου απο κάτι γνωστούς μου. Δεν ξέρω 100% αν ισχύει αλλά περίεργο να το ακούω ξανα.Παίδες μου έδωσαν ένα τηλεφωνο μιας που τιν γαμας και βλέπει ο άντρας τις…
Στροβολο μου είπαν…
Έχει κανένας τιποτα υπόψην;;
Τι φάση παίζει ξέρει κανένας τιποτα;;;
Μην αρχίσετε τα μυνηματα…πρώτα να δω τη φάση παίζει και μετά το δίνω…οποία ξέρει τιποτα στελλει μυνημα…
Οσον αφορα τη Sylvia, την ειχα παρει πριν πολλα χρονια(8-9) με 150 την ωρα σε γνωστο ξενοδοχειο της Λευκωσιας. Ωραια γυναικα, μεγαλο στηθος και ξερει να γαμιεται. Δεν ξερω μετα απο τοσα χρονια σε τι κατασταση ειναι. Αν δοκιμασεις, λες και σε μας εντυπωσειςΓια πειτε γνωμες? αξιζει για συναντηση?
φιλε επειδη ειμαι νεος ενδιαφερομαι και εγω μπορεις να μου στειλεις και μενα γιατι εγω δεν μπορω να σου στειλω?έχω εγω στείλε μου μηνυμα.
Ρωτησα φίλε όλα ρόδινα
Αλλά μπας και κρύβετε τιποτα από πίσω..κανενα βιντεο .. και απειλές μετά τιποτα πουστις και σαν γαμας μπει τιποτα στο κολο ..χαχα.. γιαυτο ρωτο είχε κανένας τέτοια εμπειρία..
Γιατί δεν νομιζω να είναι πολλές που το κάνουν αυτό…
φιλε εκανα σχολιο οταν ηταν Λαρνακα πηγενε και δεν θα χασεις σου επισηναπτο το σχολιο μου γοβερη
Εχουμε κανενα ριβιου; Επιε κανενας;
Φιλε εννεν πολλα 260?? Εγω ως τα 200 θα εδιουν
Τις πήρα duo σεδιαμέρισμα στη Λευκωσία. Πρόσωπο - σώμα Mira 9/10. Το σώμα της Likelias μοντέλου 10/10. Υπηρεσίες όλες άψογες. Lesbian show τα κάνουν όλα εκτός να γλύφουν τα μουνια τους. Πολύ καλή εμπειρία και σας το προτείνω.
Τιμή 260 το μισάωρο συν 50 που εχησα στο στόμα της Likelias. Άξιζαν τα χρήματα
Αυτές θέλουν 130 το μισάωρο. Άρα 260 μαζί, δεν έπεφταν πιο κάτω. Για την εμπειρία 1 φορά το εξάμηνο δεν θα ασχοληθώ.. Όπως και να χει..Φιλε εννεν πολλα 260?? Εγω ως τα 200 θα εδιουν
αν επρεπε να παρης μονο 1 πια θα επερνες και γιατι?
Τις πήρα duo σεδιαμέρισμα στη Λευκωσία. Πρόσωπο - σώμα Mira 9/10. Το σώμα της Likelias μοντέλου 10/10. Υπηρεσίες όλες άψογες. Lesbian show τα κάνουν όλα εκτός να γλύφουν τα μουνια τους. Πολύ καλή εμπειρία και σας το προτείνω.
Τιμή 260 το μισάωρο συν 50 που εχησα στο στόμα της Likelias. Άξιζαν τα χρήματα
Πρώτη φορά την βλέπω αλλά με μια γρήγορη έρευνα είδα ότι κάποιος άφησε review στην σελίδα της αυτόΚαλησπέρα παίδες,
Γνωρίζει κανείς κάτι για την κοπέλα ποιο κάτω:
Sofia MayMassage
Sofia MayMassage is on Facebook. Join Facebook to connect with Sofia MayMassage and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.www.facebook.com