Ιδού και το review τον Μάρτιο…
I'm what you need! See you!
m.bazaraki.com
Το λοιπον ρε κοπελια..
Επίσκεψη στην συγκεκριμένη.Μένει στην περιοχή Ακρόπολης.Παρόλο που της έστειλα επιβεβαιωτικό μήνυμα μισή ώρα πριν, περίμενα δέκα λεπτά στην εξώπορτα της πολυκατοικίας να μου ανοίξει. Όμως επειδή εγουσταρα πολλά από τις φωτογραφίες, επροσπαθησα να μεν χαλαστώ.Στην πραγματικότητα είναι όπως στις φωτος. Η κοπέλα για τα δικά μου γούστα εν κούκλα, το κορμί της άψογο ( ωραίο βυζι- κωλος) κλασικό Ρωσιδι όπως λέει και ο Ξενιτεμένος. Μιλά και λιγα Ελληνικά καθως οπως μου είπε πηγαινοέρχεται Λεμεσο.Πάμε στα πλην.. Από υπηρεσίες μέτρια πράγματα.. Καλή πίπα χωρίς, 69, φιλια χωρίς γλώσσα, αλλά στα του αγώνα εν είδα μεγάλη προθυμία. Το δεύτερο αρνητικό η τιμή.. 100 ευρώ για 30 λεπτά εν πολλά.. Όταν μπήκα στο διαμέρισμα μου είπε να βγάλω τα παπούτσια, λες και έμπαινα σε τζαμί… μου ζήτησε να κάμω μπάνιο παρόλο που της είπα ότι μόλις εκαμα.. δεύτερο μπάνιο μετά που ετελειωσαμε.. άρα ο καθαρός χρόνος ελάχιστος.. η συγκεκριμένη έχει και πρόγραμμα ένα τέταρτο για το κλασικό πενήντα ευρώ με μπουκι καλυμμένο.Εάν θα ξαναπηγαινα; Μπορεί αλλά σίγουρα όχι 15λεπτο και σίγουρα όχι για εκατόν το μισάωρο.. εβδομήντα-ογδόντα μπορεί..