Λοιπόν συναγωνιστές. Επισκέψεις στα κατεχόμενα χθες. Για το lipstic, θα συμφωνήσω με τους προλαλησαντες 1700 τουρκικές λίρες αλλά μηλαμε για πόλη όμορφα κορίτσια. Προσωπικά δεν πήρα κοπέλα από εκεί, πήρα από το dolls ξανά. Έχω πάρει 4 διαφορετικές από εκεί. Προσπαθήστε να συνεννοήτε με τον μαγαζατορα εκεί(το ξέρω είναι δύσκολο γιατί τα αγγλικά του είναι επιπέδου νηπιαγωγείου) , αλλά θα βρείτε την άκρη. Πληρώστε με κάρτα και θα δείτε διαφορά στις τιμές, σε ευρώ σας κλέβει.
Στο θέμα μας τώρα, η τελευταία που πήρα με 65 ευρω , αφού συνεννοηθηκα μαζί του ότι θέλω να τα κάνει όλα, φενεται της μίλησε και τα έκανε όλα στην ώρα. Για να μην παρεξηγηθω , δεν ζήτησα anal, ζήτησα όμως striptise cim και όντος η κοπέλα τα έκανε . Από της 4 φορές που πήρα, 2 φορές η κοπέλα ήταν πόλη παθητική, της άλλες 2 πόλη καλή και δεχτικη. Η προιγουμενος από μόνη της μου πρόσφερε anal, αλλά δεν είμαι λάτρης. Οπότε χρειάζεται καλή συνεννόηση με τον μαγαζατορα ώστε να μιλήσω στην κοπέλα, γιατί και οι κοπέλες δεν μιλούν καλά αγγλικά. Αυτά, θα επανέλθω όταν επισκεπτω περισσότερα μαγαζιά και έχω για και για αυτά, αν και το συγκεκριμένο με καλύπτει προστοπαρων.