Καλησπέρες, ακολουθει ιστορία που έλαβε χώρα πριν κανένα 20λεπτο. Το λοιπόν ήμουν στο artisans ετρωα(ωραία τα burgers του το προτεινω) και τελειώσαμε ξέρω γω και ξεκίνησα μόνος περπάτημα κοντά στο starbucks Θεμιστοκλή Δερβη όπου είχα αφήσει το αυτοκίνητο μου. Κοντά στο box στασικρατους είχα δει απέναντι μου μια κυρία η οποία προχωρούσε προς την ίδια κατεύθυνση με εμένα αλλά απέναντι πεζοδρόμιο, φορούσε ένα ωραίο σχετικά κοντό φόρεμα, ηλικία φάνηκε γύρω στα 35 και το πρόσωπο της δεν ήταν ότι καλύτερο αλλά βλεπόταν. Όπως περπατουσε συνεχώς κατέβαζε λίγο κάτω από το στήθος το φόρεμα να φανεί βυζι έτσι κάτι ψιλιαστηκα και αφού πηγαίναμε ίδια κατεύθυνση συνέχισα να περπατώ αργά να παρακολουθώ. Διασταυρωσε προς εμένα προφανώς για να την δω αλλά μετά πήγε παλε στην δική της μεριά. Εδώ πρέπει να ήμασταν στο ύψος του Costa κοντά από το starbucks. Ε εκεί έχει ένα parking απέναντι και ένα διχαλι. Στην είσοδο του parking σταμάτησε και εσκυψε έτσι φάνηκε ο καυλα κωλος . Την είδα φανηκε λες και εψαχνε κάτι και μπήκε προς το parking. Ε εκεί λέω γαματα έτρεξα και την πρόλαβα. Καθόταν κάπου προς τα πίσω με το φόρεμα να μην κρυβει πλέον τα βυζια της και να κάνει κάτι στο μουνι. Ε της λέω blowjob, στην αρχή έπαιξε τη δύσκολη της λέω 5 € δέχτηκε. Ήταν σιουρα τα καλύτερα 5€ που ξόδεψα, γαματη ακαπ πιπα και χυσιμο στο στωμα ενώ άφηνε να βλέπω βυζια και ουτο καθεξής. Και κράτησε και σίγουρα κανένα 10λεπτο δε βιαζοταν να τελειώσει ενώ τα κατάπιε. Τώρα δεν ξέρω αν συχναζει εκεί γιατί περπατώ συχνά εκείνους τους δρόμους τέτοια ώρα και δεν έτυχε να την ξαναδώ αλλά και να έτυχε δεν της έδωσα σημασία. Θα προσπαθήσω να την ξαναεντοπισω και αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία μαζί της η με κάποια άλλη να ειδοποιήσει. Η φάση ήταν τελείως τυχαία, εγώ απλά ήθελα να πάω στο αυτοκίνητο μου, δεν ψαχνόμουν αποψε
Edit επειδή ξέχασα, εκείνη περιμενε 2 λεπτά και συνέχισε την πορεία της αριστερα προς το διχαλι ενω εγω πηγα δεξια προς starbucks, αλλά δεν πρόσεξα να ξανακάνει το "κολπο" με τα βυζια