Καλησπέρα συναγωνιστές,
Επίσκεψη στην κοπέλα, συνενοηθήκαμε μέσω μηνυμάτων μια χαρά και ευκόλα, 1 ώρα 180 ευρώ (για κάποιους είναι πολλά το ξέρω). Κτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει με ένα φορεματάκι όπως ζήτησα. Έμεινα τα μόλις την είδα. Η κοπέλα είναι πέραν απο την μουνάρα με βάση τα δικά μου γούστα φυσικά, απλά θεογκόμενα όπως την βλέπετε στις φώτο της.
Ξεκινάω απο τα θετικά. Μου έδωση καθαρή πετσέτα (στεγνή και μύριζε απορυπαντικό όποτε είταν αχρησημοποιητη) για μπανάκι κτλ. Η κοπέλα δίνει γλωσσόφιλα και δέχεται δαχτυλο κανονικα. Πεντακάθαρη με απίστευτο κορμί και με καθαρότατο μουνι για γλύψιμο. Καλός χαραχτήρας, χαμογελαστή και ξερω γώ. Πίπα χωρίς πλαστικό επίσης.
Πάμε στα αρνητικά τώρα. Πολύ παθητική στο σεξ. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες καθόλου, πρέπει να ζητάς ακόμα και να την φιλίσεις γιατι απο μόνη της τίποτε. Δύο στάσεις καταφέραμε να κάνουμε ολες και όλες (και τις δύο φορές), είταν σαν να βαριόταν. Ακόμα και στους ήχους που έβγαζε ήταν με σταθερό τόνο συνεχώς, είτε αργά την γαμούσες είτε γρήγορα πάντα ένα σταθερό βογγητό. Στην πίπα, λίγο μονο την κεφαλή έβαλε στο στόμα της και με το χέρι της στην πούτσα, ξέρετε απο εκείνα τα αρχάρια πράματα. Της ζήτησα να μου γλείψει τις μπάλες και το έκανε για 5 δευτερόλεπτα μονο. Κοιτάει την ώρα, μολις είρθε η μια ώρα, βιαζόταν να με κάνει να τελειώσω που στο τέλος την έπεζα μονος μου και ούτε ένα μπάνιο πριν φύγω δεν με άφησε.
Συμπεράσματα: δεν θα ξαναπήγενα με τίποτε και ούτε την συστήνω. Την συστήνω μόνο σε αυτούς που θέλουν να γαμήσουν απλα για να λένε ότι γάμησαν τέτοια θεογκόμενα τίποτε περισσότερο.
Ελπίζω να βοήθησα σε αυτούς που την σκέφτονταν.