εχει κανενας το τηλεφωνο εκεινης που εκανε μασαζ με κρασι στο bazaraki? αν το εχει μπορει να μου το στειλει σε dm? και δινω πισω τηλ απο ασιατισες
Ναι φίλε,έχω το εγώ,αλλά δεν μπορώ να στείλω μηνυμα
εχει κανενας το τηλεφωνο εκεινης που εκανε μασαζ με κρασι στο bazaraki? αν το εχει μπορει να μου το στειλει σε dm? και δινω πισω τηλ απο ασιατισες
καλησπερα σας. γνωριζει καποιος αν υπαρχουν ακομα βιετναμεζες-κινεζες στη ληδρας μετα την εφοδο της προηγουμενης βδομαδας;
Παίδες γνωρίζει κάποιος κανένα καλό μασαζάδικο να προτείνει;
φίλε η Ινδή τι προσφέρει; μόνο μασσαζ ή και σεξ; ποια είναι η αγγελία της; ευχαριστώΗ Ινδή στην Παλλουριωτισα κάνει καλό μασάζ
φαίνεται καλή πάντως. Άτε κοπέλια αν δοκίμασε κανένας ας μας ενημερώσειΓειά σας
Μήπως ξέρει κανείς κάτι για αυτή την κοπέλα? Την έχει δοκιμάσει?
φαίνεται καλή πάντως. Άτε κοπέλια αν δοκίμασε κανένας ας μας ενημερώσει
ελα να βρεθουμε να της μιλισω ρωσικα,οι λιθουανες δεν μιλανε ρωσικα 99,9%
ασε που μισανε τους ρωσους.λιθουανια ολοι αγγλικα μου απαντουσαν,βρηκε λιγες ρωσιδες
αλλα 90% ειναι απο λευκωρωσια και ρωσια.το μινσκ 2 ωρες ειναι απο βιλνιους με λεωφορειο
και πολλες ρωσιδες σπουδαζουν εκει.ειναι φοιτητουπολη με ερασμους η πολη
Αρκετά καλό μασάζ στα 30 ευρώ το μισάωρο με εκτόνωση. Αν είσαι πελάτης και σε εμπιστευτεί κάνει και στοματικό αρκετά καλό. Κάποιοι λένε ότι αφήνει και γαμήσι εκεί στον πάγκο του μασαζ αλλά εγώ δεν ζήτησα ποτέ.
Σχολια ? Εμπειρια κανεις?
Επια στην Δαφνη προχτες. Η κοπελα είναι κορυφη για μένα. Απο τις καλύτερες που επια ως τωρά. 10/10
σε αυτήν;
τι χρεώνει;
Καλη, μαλιστα πολυ καλησε αυτήν;
τι χρεώνει;