xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Αυτή δεν είναι Λάρνακα αυτές τις μέρες;Παιδιά δοκίμασε κανεις την liza 28?
Αυτή δεν είναι Λάρνακα αυτές τις μέρες;Παιδιά δοκίμασε κανεις την liza 28?
εχεις φαει ξυλο και ψαρι απο βατραχο μωρι τραβεστα?Όταν μία ζωή τρως σούβλα κάθε μέρα, μία φορά κάνεις αλλαγή και να φας και ψάρι
Σε λάθος φόρουμ βρήκες να προσβάλλεις τους Έλληνες τυπε.εχεις φαει ξυλο και ψαρι απο βατραχο μωρι τραβεστα?
σαλτα γαμησου απο δω και ψαξε στο ελλαδισταν για πουτσο που εισται πουστρακια
εκει ολοι και σας γαμανε οι πακιστανοι.αντε σαλτα ρε ανωμαλε
δεν ερχεσε αφου εισαι λευκωσια να μου τα πεις απο κοντα?Gamimene mpadtarde kyprie. Prwton sou gamiete i mana sou. Deyteron emeis stin ellada polemisame eseis zwa figate perpatontas sas piran tin kupro
ο θειος μου απαχωνισθεντας ειναι της εοκα αντρεας ζακος.Σε λάθος φόρουμ βρήκες να προσβάλλεις τους Έλληνες τυπε.
Να πλένεις το στόμα σου πριν αναφέρεσαι στην ράτσα των Ελλήνων.
φιλε μου απολογουμε αν σε εθειξα αλλα δεν μιλω για αλληθινους ελληνες πατριωτες!καλημέρα σε όλους.
θεωρώ λάθος όλη αυτή την αντιπαράθεση.και ειδικά σε αυτό το forum που άλλος είναι ο σκοπός του.
απλά να πω κάτι στον ουκ χάρη , ότι όκ μπορεί να υπάρχουν ασχημες εμπειριες χάρη , αλλά μην τους κατηγοροποιούμε όλους επειδή κάποιοι είναι μαλάκες και μπορεί να λένε διάφορα. και αν συνεχίζεις να τα πιστεύεις όλα όσα είπες , θα σου πω 2 πραγματα.
1. πήγαινε μια βόλτα στον τύμβο της μακεδονίτισσας και θα διαπιστώσεις ότι έχυσαν το αίμα τους πολλοί βρωμιάρηδες έλληνες όπως λες για αυτό τον τόπο.
2. όταν 12 χρόνια τώρα ακούω πάρα πολλούς κύπριους (ίσως αριστεροί) να μας βρίζουν συνέχεια πουστοκαλαμαράες και να λένε με περηφάνεια ότι δεν ειναι ελληνοκύπριοι αλλά σκέτο κύπριοι και οι τουρκοκύπριοι είναι αδέρφια μας . τότε τι θα έπρεπε να πούμε εμείς;
τελός πάντων όλα αυτά τα θεωρώ μαλακίες και κομπλεξικά υπολείματα άλλων εποχών που κάποιοι απλά και πεισματικά θέλουν ακόμα να τα πιστεύουν και να τα καλλιεργούν.
εχετε δικαιο φιλοι.απολογηθηκα σε ολους.Μαλακες υπάρχουν παντού, σε όλες τις ρατσες.
Αλλά κάθε είδους γενικεύσεις είναι 100% λάθος. Οπότε όποιος προτιμάει να βρίζει όλους τους κύπριους ή όλους τους Έλληνες είναι και καραγκιόζης και αμπαλος.
Τέλος από μένα, ελπίζω να συνεχίσει η κουβέντα περί καβλιαρικων μωρών.
Φίλε από το 1960 μας εδώ είναι. Το 1963 πολέμησαν για εμάς. Το 1974 αν δεν ήταν η ΕΛΔΥΚ δεν θα υπήρχε σήμερα η Λευκωσία για να πηγαίνεις, να το παίζεις "πλούσιος" και να γαμάς τα κινεζάκια του 10 ευρου. Ο τύμβος είναι γεμάτος με τάφους πουστοκαλαμαράδων που σκοτώθηκαν εδώ στην χώρα σου για να σώσουν την μάνα σου και εσένα, και για να μπορείς εσύ σήμερα να τους βρίζεις ελεύθερα. Ακόμα και σήμερα στέλνουν τα παιδιά τους να μας φυλάνε, μας δέχονται στα πανεπιστήμιά τους με βαθμούς πολύ χαμηλότερους από τα παιδιά εκείνων και μας σπουδάζουν τα παιδιά μας ΔΩΡΕΑΝ, και άλλα πολλά. Τέλος οι πουστοκαλαμαράδες (ναι αυτοί οι πεινασμένοι όπως τους λες) πληρώνουν 7-8 δις τον χρόνο για εξοπλιστικά, και εσένα τον "πλούσιο" ο Τούρκος κόβει βόλτες μέσα στην χώρα σου (και σου κάνει και πλάκα από πάνω) και δεν έχεις μια βάρκα να πας να τον διώξεις.Απλά ντρέπομαι για εσένα για το κόμπλεξ και το μίσος που έχεις απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους, που οι περισσότεροι μας αγαπούν, γιατί το πάμφτωχο μυαλό σου γενίκευσε κάτι που μπορεί να βίωσες από μια μικρή ομάδα ανθρώπων.δεν ερχεσε αφου εισαι λευκωσια να μου τα πεις απο κοντα?
ρε κακομοιρηδες δεν ξερατε που ειναι η κυπρος ουτε ποτε ελληνας πατουσε εδω.
οταν μεινατε με τα σωβρακα αποφασισετε να ερθετε σε αυτους που βριζατε για μεροκαματο.
δεν εχεις ιδεα τι λες πουτανοπαιδο ελα να μου τα πεις αν θες απο κοντα.
Θέλω να περάσω Λευκωσία να παίξω με καμία Κύπρια.
Υπάρχουν μπαράκια που παίζει ψωνισμα με γκομενες; Που πάνε να βρούνε άντρα να γίνει φάση; Χωρίς ταρίφα, μόνο ποτάκια.
Κάποιος ντόπιος μου είπε για ένα μπαρ Aperitivo. Το ξέρει κανείς; Είπε ότι παίζει φόρτωμα με milfares.
Ωραίος ο Ανδρέας! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Σε ποιο από όλα αυτά τα μαγαζιά έχει κοντά κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονης, ώστε αν φορτώσω καμία να μπορώ να την πάω;
φιλε παιζει αλλά οχι παντα. υπαρχουν φορες που μπορει να φορτωσεις υπαρχουν φορες που δεν παιζει κατι.ειναι θεμα τυχης στο συγκεκριμενο μαγαζιΘέλω να περάσω Λευκωσία να παίξω με καμία Κύπρια.
Υπάρχουν μπαράκια που παίζει ψωνισμα με γκομενες; Που πάνε να βρούνε άντρα να γίνει φάση; Χωρίς ταρίφα, μόνο ποτάκια.
Κάποιος ντόπιος μου είπε για ένα μπαρ Aperitivo. Το ξέρει κανείς; Είπε ότι παίζει φόρτωμα με milfares.
Καλά γεγονός αυτό.φιλε παιζει αλλά οχι παντα. υπαρχουν φορες που μπορει να φορτωσεις υπαρχουν φορες που δεν παιζει κατι.ειναι θεμα τυχης στο συγκεκριμενο μαγαζι