highway2hell
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Στα κολόμπαρα αριστερά (παράλληλα) της λήδρας τι παίζει; Γενικά μπορεί καποιος να με καθοδηγηση, είμαι αυτες τις μέρες κύπρο, αν μπορείτε να με καθοδηγήσετε σας ευχαριστώ!
ΚΑΙ χάλια ΚΑΙ 50;Υπάρχει ένα σπιτάκι στο οποίο μένει μία Ελληνο-Λιβανέζα (αν δεν κάνω λάθος στην δεύτερη εθνικότητα) και η οποία το δουλεύει ως "τσα-τσα". Αλλάζει συχνά τις κοπέλες της και φέρνει αρκετές από Ελλάδα και πρώην ανατολικό μπλοκ. Οι τιμές της ειναι τσουχτερές (παίζει από 70 και πάνω...) αναλόγος όμως τις κοπέλες, γιατί αν έχει καμιά με χάλια εμφάνιση, πέφτει στο 50άρι και ίσως πιο κάτω αν παζαρευτεί. Όποιος ενδιαφέρετε, πμ
Τι λετε βρε παιδια?Οι τιμές της ειναι τσουχτερές (παίζει από 70 και πάνω...) αναλόγος όμως τις κοπέλες, γιατί αν έχει καμιά με χάλια εμφάνιση, πέφτει στο 50άρι και ίσως πιο κάτω αν παζαρευτεί.
οποιος ξερεις ας μας πληροφορησει επειδι ψαχνω και εγω.ρε 'σεις, οι ασιάτισες που σκάνε τα βράδυα;;;
Δεν ξέρω που σκάνε τα βράδια αλλά πάρτε 3 τηλέφωνα από Ασιάτισες. Μου τα έδωσε Φιλιππινέζα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Όποιος δοκιμάσει ενημερώνει *****941,*****108,*****168.οποιος ξερεις ας μας πληροφορησει επειδι ψαχνω και εγω.
Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να διαβάσουν προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του forum. Οι κανόνες λειτουργίας έχουν σκοπό την οργάνωση του forum και των πληροφοριών μέσα σε αυτό, και την προστασία του site, των δημιουργών του, και των μελών του.
Ο διαχειριστής (administrator) ή/και οι συντονιστές (moderators) του forum διατηρούν το δικαίωμα να επεξεργαστούν ή να διαγράψουν δημοσιεύσεις που δεν συμβαδίζουν με τους κανόνες χρήσης.
Εφόσον είστε εγγεγραμμένος/-η χρήστης/-τρια στο bourdela.com, μπορείτε να δημοσιεύετε τις απόψεις σας στο forum του site ή να απαντήσετε σε απόψεις άλλων.
Τους κανόνες αυτούς πρέπει να σέβεστε και να ακολουθείτε.
- [li]11. Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου, ακόμα και αν ο αριθμός έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδα, περιοδικό, ή άλλο website[/li]
Δεν ξέρω που σκάνε τα βράδια αλλά πάρτε 3 τηλέφωνα από Ασιάτισες. Μου τα έδωσε Φιλιππινέζα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Όποιος δοκιμάσει ενημερώνει *****941,*****108,*****168.
Και όποιος ξέρει για το που σκάνε ας ενημερώσει επίσης
Εύκολο ρε παιδιά. Παραγγέλλεις το φραπεδάκι σου και της ξηγιέσαι. Αν σε γουστάρη καλώς. Διαφορετικά θα σε απορρίψει ευγενικά. Η τιμή είναι 70 ευρώ για 1 ώρα.Καλα οτι κατι παιζει ειναι σχεδον σιγουρο. Το ζητημα ειναι πως να τις προσεγγισεις.
Αδερφέ, έχεις καμιά συγκεκριμένη να προτείνεις?Εύκολο ρε παιδιά. Παραγγέλλεις το φραπεδάκι σου και της ξηγιέσαι. Αν σε γουστάρη καλώς. Διαφορετικά θα σε απορρίψει ευγενικά. Η τιμή είναι 70 ευρώ για 1 ώρα.
Πηστευω οτι με την σωστη χρηση προφυλακτικου δεν δημιουργηται τετοιο προβλημα.[size=12pt][size=10pt]πολλή προσοχή παιδιά. μέσα στο τελευταίο 2μηνο εμφανίστηκαν στην Κύπρο 14 νεα κρούσματα με AIDS και απο Ιανουάριο 2013 μέχρι Οκτώβριο 2013 συνολικά 46 περιστατικά.[/size][/size]
ακόμα και με τις γκομενες σας (οσοι έχετε) να προσέχετε.Πηστευω οτι με την σωστη χρηση προφυλακτικου δεν δημιουργηται τετοιο προβλημα.