Παιδιά εγώ πάνω από 40 ευρώ δε δίνω για 15λεπτο. Έχω 4-5 τηλέφωνα στα 40 ευρώ και όποιος θέλει σε προσωπικό μήνυμα να ανταλλάξουμε. Νομιζω δημόσια δε γίνεται να τα γράψω.
Αν εχεις κατι αξιολογο στειλε μου να δοκιμασω!!!
Παιδιά εγώ πάνω από 40 ευρώ δε δίνω για 15λεπτο. Έχω 4-5 τηλέφωνα στα 40 ευρώ και όποιος θέλει σε προσωπικό μήνυμα να ανταλλάξουμε. Νομιζω δημόσια δε γίνεται να τα γράψω.
Τον κοβω οτι σου εχουν στειλει πανω απο 10 ..Παίδες 50αχρονη ψάχνει κάποιον να τιν γαμα..
Μέχρι τώρα την γαμουσα εγω .. 1-2 φωρες την βδομάδα
Την βαρέθηκα... αρκετά καλή... δεν είναι πουτανα.. σεχ ψάχνω
Οποία ενδιαφέρεται μηνημα...
Παίδες η γυναίκα δεν είναι πουτανα
Ψάχνει κάποιων για γαμηση συνήθως μετά τις 9 την νυκτα
Δεν ψάχνει ένα γαμηση την μιας νύκτας....
Εδώ και 1 χρόνο μην πηδούσα εγω.. αλλά την βαρέθηκα
Ένα ψάχνει που να μπορεί όποτε θέλει...
Οποίος μπορεί στελλει...
Παίδες 50αχρονη ψάχνει κάποιον να τιν γαμα..
Την βαρέθηκα... αρκετά καλή... δεν είναι πουτανα.. σεχ ψάχνω
Οποία ενδιαφέρεται μηνημα...
Αν είναι χοντρούλα με μαστάρια κρεμαστά... τότε ενδιαφέρομαι και εγώΠαίδες 50αχρονη ψάχνει κάποιον να τιν γαμα..
Την βαρέθηκα... αρκετά καλή... δεν είναι πουτανα..
αν θες στειλε προσωπικο μνμ εχω τηλεφωνο μαυρουλας να σου δωσω αν θελειςΠαίδες η γυναίκα δεν είναι πουτανα
Ψάχνει κάποιων για γαμηση συνήθως μετά τις 9 την νυκτα
Δεν ψάχνει ένα γαμηση την μιας νύκτας....
Εδώ και 1 χρόνο μην πηδούσα εγω.. αλλά την βαρέθηκα
Ένα ψάχνει που να μπορεί όποτε θέλει...
Οποίος μπορεί στελλει...
Δοκίμασε κάποιος?δοκιμασε κανις ? αυτη την ειδα προσφατα και σε σελιδα για ντειτινκ
Παιδια εχει παει κανεις σε αυτη?
Tina
Working hours.10:30-21:00 Please do not send me a message for any more info give a call please . The massage will move at a slower pace and use lighter pressure. In a relaxation massage, there...www.bazaraki.com
κανει κατι περισσοτερο απο μασαζ? το σκεφτομαι αν παω... βγαζει ρουχα κτλ? αν ξερει καποιος να πει.... και με τι τιμη....
Σκέφτομαι να πάω στην Αννα Μαρια γιατι φαίνεται ωραια η κορουδα. Ξέρω το εδιαβασα πολλά αρνητικά σχολια για την συγκεκριμένη. Να πάω λαλείτε ή ενα κάμω μαλακία??