Vasiki putsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2017
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Η ραλουκα αναρωτιουμε αν λαλει και του αντρος της οτι εχει πολυ χοντρο πουλι και την ποναει
Εφυγα τωρα απο την αννα μαρια ..... οτι χειροτερο δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος στο αθλημα αλλα απο τις εμπειριες μου αυτη ηταν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ , ακομη και η φιλη της η ραλουκα ειναι ενα σκαλι καλυτερη , η κοπελια με υποδεχτηκε με πιτζαμες αηδια , οτι χειροτερο ειδα , τα βγαλε ετσι εκανε τα προκαταρκτικα με την λιγοτερη συμμετοχη στον πλανητη , και απλα ξαπλωσε πισω φαση τελειωνε και μας περιμενουνε , εντελως αμετοχη με ξενερωσε στο φουλ και μου ειπε και ελπιζω να τελειωσεις σε 15 γιατι προσπαθουσα να το διασκεδασω λιγο αλλα τιποτα...πραγματικα τουλαχιστον η ραλουκα ειναι εμφανισιακα ωραια παρολο που ειναι και αυτη η ιδια κατασταση και τουλαχιστον μπορεις να κανεις λιγο την δουλεια σου..
"Εκατερίνα": "Ραλουκα": "Αναμαρια":
εχουν και αντρα τρομαρα τους
Η ραλουκα γραφει οτι σε 2 εβδομαδες φευγει. Ξεκουμπιδια
Ακριβως οπως το ειπεςξαναεγραψε οτι εφεφκε. αρχιδια μαντολες . τρικ για να σε καμει να παεις . αν επροσεξετε ισχιεντο τζε η ανα-μαρια ως πριν 1 εφτομα
ξαναεγραψε οτι εφεφκε. αρχιδια μαντολες . τρικ για να σε καμει να παεις . αν επροσεξετε ισχιεντο τζε η ανα-μαρια ως πριν 1 εφτομα
Ακομα μια το εκαμε. Νομιζω Adriana. 2 μήνες το εβλεπα. Στη ραλουκα τωρα το ειδα. Το πολυ να παει καμια εβδομαδα και να ξαναερθει. Τα 100ευρα δεν τα βρίσκει ουτε σε ενα μήνα αν φυγει.
Καθόλου παράξενο να έχουν POrche ή να ζουν πολυτελή ζωή στη χώρα τους.
Ο υπολογισμός είναι εύκολος. 50ευ x 5 πελάτες τη μέρα x 22 ημέρες το μήνα (τις υπόλοιπες έχει περίοδο) = 5,500 καθαρά αφορολόγητα το μήνα. Άντε να χαλάει 1000 εδώ για (μισό) ενοίκιο και μια τυπική ζωή, στέλνει 4,5κ το μήνα στο σπίτι. Και όλα αυτά με ούτε 4 ώρες "δουλειάς". Σκεφτείτε αυτές που τους δίνετε 150 και 200 για μισή ώρα ενώ εσείς γ@μιεστε για 1000 ευ το μήνα.
ΥΓ η τελευταία πρόταση είναι απλά τροφή για σκέψη αν πραγματικά το αξίζουν.
ξερουμε κατι γιαυτη ρε παιδια???
Πήγα στην Victoria. Χαθηκαμε λιγο στην συνεννόηση επειδη δεν μιλα και πολυ καλά αγγλικά. Τελικά κατάφερα και βρήκα το διαμέρισμα της. Πηγα για 15 λεπτα. Όμορφη κοπέλα απο Ουκρανία, 32 χρονών αλλά μου έδειχνε ότι βαριόταν. Δεν είχε και πολυ διάθεση. Λεπτό σώμα με μικρό στήθος.
Score: Ομορφιά 9, Eπικοινωνία 4, Yπηρεσίες 3.
Οποιος θέλει να πάει για 15 λεπτά απλώς να κανει την δουλεια και να φυγει ας πάει. Ειναι όμορφη κοπέλα με ωραία μάτια, όποιος θέλει αγαπουλες και αγκαλιές και GFE μακριά.
[/quote
Όπως τα είπες. Ακριβώς αυτό φίλε !