Προς καθε κουμπαρο , με ΙQ ραδικιου... Τους Κυπριους και τις Κυπραιες τους/τις αγαπαω και εκτιμαω οσο ουτε εσεις οι ιδιοι... Ουτε κομπλεξ εχω οπως μερικοι απο εσας, ουτε τιποτε..Και εξηγουμαι...
Διαβασατε τι εγραψα; Γιατι ενας τυφλωμενος απο μισος η κομπλεξ που διαβαζει και δεν καταλαβαινει και βγαζει ολα τα απωθημενα του απο κομπλεξ κατωτεροτητας, δεν καταλαβαινει η κανει πως δεν καταλαβαινει...
ΕΓΡΑΨΑ ΛΟΙΠΟΝ..."Λουντζα , πουτσα και χορό που λενε κατα παραφραση του Λουσα, πουτσα και χορό της ελλαδας"..
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΠΛΑ; Οτι για τις ΚΥΠΡΙΕΣ ισχυει το "Λουντζα , πουτσα και χορό" οπως για τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ισχυει το "Λουσα, πουτσα και χορό"...
Και για οσους παλι δεν καταλαβαν...ΚΑΙ οι Ελληνιδες ΚΑΙ οι Κυπριες (Φοιτητριες η παντρεμενες) ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ στον πουτσο και στο κερατο...
και αμα προσεξατε, απο σεβασμο προς εσας τις κυπριες τις αποκαλω κυπριες οχι αλλιως
Και σιγουρα δεν ισχυει οτι λετε διαφοροι... Γιατι πολυ απλα Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...
Και για οσους δεν καταλαβαν παλι, για τις γυναικες μονο ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ...Το υπογραφω με αποδειξεις..
Βεβαια οπως πολυ σωστα ειπαν καποιοι οι γυναικες ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΗ....ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ...
Μαστουρωνουν οποτε βλεπουν μεγαλη και χοντρη ΠΟΥΤΣΑ(ΒΙΛΟ) αλλα και ΠΟΡΤΟΦΟΛΑ...
ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ,,κΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΑΙΕς ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕς ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΟ... ΟΠΩς ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...
Και στα παπαρια μου τι λετε εσεις,,,Εχω πηδηξει 3 ΚΥΠΡΙΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ σε 5 μηνες (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΡΩΤΗ=ΙΚΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΑ), οποτε φατε τα λυσσακα σας και βριστε με οσο θελετε