chrisalright
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2015
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Και εγώ έβαλα την στο μάτι. Αν μάθεις τίποτε λαλείς μου
Και εγώ έβαλα την στο μάτι. Αν μάθεις τίποτε λαλείς μου
ενεν ψευτικη τελια .. ??? υπηρεσιες σερβις ?εχτές συνάντησα την ελενα
ήταν καλή εμπειρία και μου φάνηκε καλός χαρακτήρας
1h 130e
Καλησπέρα παίδες καινούριος στην πόλη μηπως μπορει να με κατατοπισει καποιος σχετικα με κωλομπαρα και που υπαρχουν πιατσες ?
Καλησπέρα! Υπάρχει κάτι νεότερο ή σύσταση σχετικά με μασατζίδικο στη Λευκωσία - κέντρο; Δεν έχω ξαναπάει και θα είμαι εκεί τη Κυριακή το βράδυ.
Πολύ ενδιαφέρον.Γεια σας. Επειδή κανένας δεν βλέπει το θέμα της κατεχόμενης Λευκωσίας το βάζω εδω που υπάρχει κίνηση από απαντήσεις....
Θα επισκεφθω την κατεχόμενη Λευκωσία και Θέλω να πάω σε καμπαρέ strip club. Αξίζει;
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο που έχει καλά μωρά;
Επίσης θα ζητήσω απο το καμπαρέ που θα πάω κοπέλα για μετά σε κάποιο ξενοδοχείο της περιοχής για να κάνουμε σεξ μέχρι τα ξημερώματα. Σου δίνουνε αυτήν τη δυνατότητα;
και τι τιμές παίζουν και στο καμπαρέ και για κοπέλα after.;
Γεια σας. Επειδή κανένας δεν βλέπει το θέμα της κατεχόμενης Λευκωσίας το βάζω εδω που υπάρχει κίνηση από απαντήσεις....
Θα επισκεφθω την κατεχόμενη Λευκωσία και Θέλω να πάω σε καμπαρέ strip club. Αξίζει;
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο που έχει καλά μωρά;
Επίσης θα ζητήσω απο το καμπαρέ που θα πάω κοπέλα για μετά σε κάποιο ξενοδοχείο της περιοχής για να κάνουμε σεξ μέχρι τα ξημερώματα. Σου δίνουνε αυτήν τη δυνατότητα;
και τι τιμές παίζουν και στο καμπαρέ και για κοπέλα after.;
Μπα, δηλαδή ούτε για τουρισμό;υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για τα κατεχόμενα
παρεμπιπτόντως δεν είναι σωστό να πηγαίνει κανείς στα κατεχόμενα για κανέναν λόγο
Μπα, δηλαδή ούτε για τουρισμό;
Αυτό το λες και στους Κύπριους που πάνε κάθε βδομάδα για ψώνια και για φτηνή βενζίνη;
Εννοείται. Καμία συναλλαγή με τα κατεχόμενα
Εννοείται. Καμία συναλλαγή με τα κατεχόμενα
Άλλο η συναλλαγή και άλλο το δεν πάω καθόλου. Πρέπει να πηγαίνει ο κόσμος να βλέπει τον τόπο του. Κάποτε θα πεθάνουν όλοι όσοι γεννήθηκαν εκεί, δεν πρέπει να ξεχάσουμε. Εγώ πήγα σύνολο 3 φορές, πήρα μαζί μου φαϊ και νερό, δεν αγόρασα τπτ, μόνο την μία φορά αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε που ήθελε η μάνα μου να πάει τουαλέτα (είχαμε επισκεφτεί τον Απ. Ανδρέα) και οι γύφτοι έθελαν λεφτά για την τουαλέτα. Αναγκαστηκά δώσαμε 1-2 ευρώ δεν θυμάμαι.
Μόνο αυτά. Συμφωνώ με αυτο που λες να μην τους δίνουμε λεφτά, αλλά επισκέψεις σε εκκλησίες και αρχαιολογικούς χώρους να κάνουμε, να μην ξεχνούμε. Επίσης οι πρόσφυγες να πηγαίνουν να βλέπουν που μεγάλωσαν οι παπούδες τους.
Εγώ δεν είμαι πρόσφυγας, αλλά πονώ τον πρόσφυγα και θεωρώ τα κατεχόμενα πατρίδα μου.