Μπρε κουμπαρε εδω εισαι? ειπα να ερθω στα λιμερια σου!
πριν 10 μερες απογευμα περασα απο εκει και ειδα μια γκομενα μαλλον ρουμανα .... μολις γυρισα απο ουκρανια πηγα για για να βρω ενα μαχαζι λακοστ αυτλετ
Γιατι Χαρρι αναζητησες θηραμα μετα την ουκρανια, θα επερεπε να ειχες γυρισει χορτασμενος μεχρι αηδιας απο ουκρανιδες μουναρες! Αλλα ξερω σε εχουν φαει τα μαγαζια, λιγο οικονομια αν εκανες απο τα επωνυμα ρουχα και τις φορμες αντιτας, θα ειχες τοσο χρημα που θα σπονσοραριζες μεχρι και μοσχοβιτισες!
θα ξαναπω ειναι μαλακια να δινετε τοσα λεφτα για μπαζα.τραβατε αθηνα τα καλυτερα μου λενε φιλοι. ουκρανια οταν εχω ελευθερο χρονο αν και βαριεμε να γαμαω σαλον περνω βιζιτουλες με 30 -40 ευρο. πριν 2 εβδομαδες ... γαμησα μουναρα με 1000 γριβνα δηλαδη 35 ευρο!με 30 ευρο γαμας μονο βιετναμεζα κυπρο.... καντε κανα ταξιδακι αθηνα να γαμησετε και να σας μεινουν και λεφτα για σουβλακια αντι να δινετε 120 απλα για μαλακια μερικοι.σε 2 μηνες θα παω μπατουμι ...οσα λεφτα τρωτε σε μπαζολεςτα δινετε να κανετε σεξοτουρισμο σε αθηνα και σοφια. για ουκρανια δεν σας λεω γιατι δεν θα βρειτε μονοι τα διαμερισματα με πουτανες. ακομα και ο θειος μου απο ουκρανια παει αθηνα και γαμα τσεχες με 50-70 ευρο απο πρακτορεια.
Σαν να ακουω τον Πορνομεταναστη! Δηλ Χαρρι μου, εσυ εισαι ο Καμακερος τον Σαλον της Οδυσσου?χαχαχαχα
Ακομη να πουμε στα παιδια οτι μπορουν να βρουν σουβλακι με 1 γιουρο η και με 0.80 κοντα στην καννιγκος. Και για ξεκουραση με την βολτα στην ιασωνος εχει παραδοσιακα καφενεδακια με σοδα σερβιριζομενη 1 ευρο (θυμασαι Χαρρι το βιντεακι με τον Πορνοεμιγκραντε?
).
Καλα κανεις και τους λες να αφησουν την επικινδυνη ουκρανια που ψαχνουν για αθωα θυματα και σπονσορες.
Ομως εσυ Χαρρι, γιατι δεν ερχεσαι Αθηνα να χαλαρωσεις και προτιμας τις εμπολεμες ζωνες και τα καταφυγια? Ποτε θα ξεκολησεις? Εγω πιστευω οτι πρεπει να δεις η για ελλεηνιδα η για κυπρια μεγαλωμενη σε δυτικη χωρα. Ασε την Ανατολη για τους σοβαρους επενδυτας και
σπονσορες που ξερουν το παιγνιο! Ακουσεμε!!!
υγ.
Χαρρι δυο σοβαρα ερωτηματα, αν θες πες με πμ.
Αθηνα που θα εστελενες τα παιδια? εχεις κατι σπεσιαλ υποψιν σου? Η θα το επαιζες απλα πλουσιος καμακερο?
Για τον θειο σου με τις τσεχες το εχεις ξαναπει. Εχεις καποιο γραφειο/ξεοδοχειο/κονε? Το λεω γιατι ειδικα για τσεχες ενας συναγωνιστης ειχε αναφερει πριν την κριση για ενα σκηνικο με ξενοδοχειο. Εαν εχεις καποια ακρη και ξερεις ειδικα για τις τσεχες...πες μου!
Α! Αθηνα ποτε ειπαμε οτι ερχεσαι??? Παντως εαν ερθω Κυπρο ελπιζω να μην με πας σε τιποτα κεμπαμπ σαν εκεινα που πηγες τον Δασκαλο και κοντεψε να μην ξαναγυρισει πισω!