Plokamiaspm
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2018
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά, για ποια λέτε;; Εμένα δεν μου την εμφανίζει!
H emma είναι καιρό στο σιτε και δεν εχει review μάλλον κάτι δεν πάει καλά η kassandra μάλλον είναι Ρουμάνα
Συγνώμη, δεν εννοούσα την kassandra. Εννοούσα την Ελενα
Βουλγαρα πηγα εχτες!!!
Καλη εμπειρια αλλα οκαυ χαλαρα τιποτε το ιδιαιτερο!!!
Βουλγαρα πηγα εχτες!!!
Καλη εμπειρια αλλα οκαυ χαλαρα τιποτε το ιδιαιτερο!!!
Αυτό το υπερτουμπανο που είναι τώρα Λάρνακα το έχει πάρει κανείς;
Η ruby απαντά ποτέ το τηλέφωνο; τον τελευταιο χρονο οσες φορες προσπαθησα δεν απαντά.
Εμενα σε μηνυματα απαντουσε τωρα τηλ δεν ξερω!!!
Αλλα αν ζητησες κατι περιεργο και αρνηθηκε μπορει και να μη το σηκωσει!
Δοκιμασε απο αλλο τηλεφωνο
Φίλε, ψάξε λίγο στα νήματα Λευκωσίας και Λάρνακας, υπάρχουν πιο πολλές λεπτομέρειες, πχ λέει ότι είναι Εγγλέζα ενώ δεν είναι κι ότι είναι μη το ένα, μη το άλλο. Την είχα σκεφτεί κι εγώ, μετά από αυτά που διάβασα είπα όχι.
Συν το ότι αν τηλεφωνήσεις, βγαίνει τηλεφωνήτρια.
Eμμα και Vivienn ειναι του ιδιου! απαντα το μια αλλη το τηλεφωνο και σου λεει για τιμες μονο με την κοπελλα! καποτε την Εμμα την φερνει και Λευκωσια αλλα ειναι Λαρνακα συνηθως!
πηγα μονο με Vivienn εχει καιρο! δεν περασα και ασχημα. κοπελλα αρκετα λεπτη αβυζη με κρεμμαστα πουττοσιηλα
δεν νομιζω να ξαναπαω! για Εμμα πηγε ενας παρεας, Μακρια!!!
Eμμα και Vivienn ειναι του ιδιου! απαντα το μια αλλη το τηλεφωνο και σου λεει για τιμες μονο με την κοπελλα! καποτε την Εμμα την φερνει και Λευκωσια αλλα ειναι Λαρνακα συνηθως!
πηγα μονο με Vivienn εχει καιρο! δεν περασα και ασχημα. κοπελλα αρκετα λεπτη αβυζη με κρεμμαστα πουττοσιηλα
δεν νομιζω να ξαναπαω! για Εμμα πηγε ενας παρεας, Μακρια!!!
Για πες από περιέργεια.
Είναι τόσο τούμπανο η Εμμα, όσο στις φώτο;
ειναι οντως οπως "φαινεται" στις φωτο η βιβιεν ?
το προσωπο της το κρυβει. κορμι ετσι ειναι! τα μαλια τα ειχε πιασμενα πανω και ηταν μαυρα οταν πηγα!
εχει αρκετο καιρο για να ξερω τωρα πως ειναι η αν αλλαξε κοπελλα και κρατησε το ονομα ο παρεας που τες εχει!
να ξαναπαω παντως με 80 που θελει νοου τσιανς!!!! αν δεχετε με 30 -40 να παω!