Αμπα και εν λαθος που θωρεις??
εν για τουτη που λαλη αλοπος αλα αμφιβαλω αν εχει σεξ το προγραμα
Αμπα και εν λαθος που θωρεις??
ΚαλημέραBazaraki βλέπω αυτά που λέω.
Δεν χρειάζεται να βάλω links.
Πολύ δυνατό φαίνεται αυτό!
Συναγωνιστες εκ λαρνακος!!!
Ξερουμε αν η κοπελα ειναι αληθινη????
Γιατι φενεται ενδιαφερον!!!!
Οσο για τα 40 προσωπικα δεν εχω εμπειρια απο τα μασαζ αλλα για πιο λογο να δωσω 40 για ψευτομασαζ και να μ τη παιξει για τελειωμα ενω με 50 μπορω να γαμησω και ας μην εχω το μασαζ!!!!
Πολύ δυνατό φαίνεται αυτό!
Όμως γράφεις σε λάθος θέμα. Εδώ είναι για Λευκωσία.
Δεύτερον, κανείς δεν σου είπε να δώσεις 40€ για μασάζ. Αλλά όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα, προσωπικά μία φορά πήγε μια Μολδαβη να πει ότι κάνει μόνο μασάζ και μόλις άρχισα να ζητάω τα λεφτά πίσω, στήθηκε κανονικά για σπρώξιμο.
Οι φωτογραφίες της είναι αληθινές; Και τι ηλικία έχει περίπου; Με ενδιαφέρει κι ας είναι λίγο ακριβή.
Την επισκέφθηκα πριν καμια βδομαδα. Δεν συμφωνω με το συναγωνιστη πιο πανω. Ειναι μεν ευχαριστη με φιλικη διαθεση και καλη πιπα, αλλα ως εκει.
Πολυ μετρια εμφανισιακα, κορμι 6-7/10. Καθαριοτητα ετσι κι ετσι.
Χρεωνει 100€ το μισαωρο που νομιζω ειναι πολυ για αυτο που παιρνεις.
παιδες σας χαιρετω, εχει δοκιμασει κανενα τη ραμονβα για να μας πει αν αξιζει?
Τώρα σοβαρά από το description περιμένετε να βγάλετε συμπεράσματα;; καμία δεν γράφει ανοιχτά ότι τον παίρνει.
καινουργια εμφανηση λευκωσια.
αν κρηνω αποτο description, δεν νομιζω να κανι σεξ μεχρι μασαζ και πεξημο λογικα.. αν δοκιμασε κανις ας μας ενημερωσει
το ιδιο και αυτη.. ισως να την εχουν και στις ροζ αγγελιες αυτην
Θα σε παρακαλέσω αν έχεις να προσθέσεις κάτι σχετικά με την αγγελία καλώς να το κάνεις αλλά να σχολιάζεις σε όλα τα θέματα για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν δεν είναι βοηθητικό.Τώρα σοβαρά από το description περιμένετε να βγάλετε συμπεράσματα;; καμία δεν γράφει ανοιχτά ότι τον παίρνει.
Κλείνεις το ραντεβού και πας και Ρωτάς με το 50ρικο στο χέρι. 90% θα τον φάει, ειδικά άμα είναι Ρωσίδα.
Ρουμανες θέλουν προσοχή γιατί πάντα είναι στην πονηριά
Λοιπον συναγωνιστές. Επειδη οπως φαίνεται στο φορουμ επικρατεί η κλασική κυπριακή νοοτροπία «ζητώ πληροφορίες χωρίς να δίνω», όποιοι έχουν συνεισφέρει εποικοδομητικά στο φορουμ μπορούν να με ρωτήσουν με πριβε μήνυμα για τις ακόλουθες εσκορτς τις οποίες έχω δοκιμάσει και θα τους απαντήσω:
Adel
Ekaterina
Raluka24
Roberta
Selena
Vanessa-hot
NINA
Dafne
Vivienn
Nikiya
Any
[αικατερηνα.. .πήγα και δεν θα ξαναπαω...μη αυτό,μη εκείνο...