santanomenos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καμοια βιετναμεζα υπαρχει και για μας?
Παιδία όπως βλέπετε είμαι καινούριος στο φορουμ και προσπαθώ να σας βοηθήσω βάση των εμπειριών μου. Βλέπω ότι πολλοί μόνο ρωτάνε και δεν βοηθάνε καθόλου. Εγω προσωπικά εχω και άλλες πολλές πληροφορίες που θα μοιραστώ μαζί σας σιγά σιγα αν βλέπω και λίγο ενδιαφέρον προς τα πίσω για να γινει αυτό το τοπικ οπως πρεπει να είναι. Τωρα αν καποιος θέλει μπορεί να με βοηθήσει πίσω να μου δώσει κανενά τηλέφωνο σε τπτ καλό και δεν θα μείνει πάνω μου. Εχω μεγάλη λίστα με τηλέφωνα
Αυτην την δοκιμασε καποιος? Λεει κανει μασαζ και στοματικο με κοντα στα 40. Ξερει κανενας αν ειναι καλη?
Όπως την βλέπεις τίποτε το ιδιαίτερο απο κοντα φαίνεται η ηλικία της. σώμα δεν είναι καλή εχει αρκετά κιλά απο υπηρεσίες τα συνηθισμένα για εμένα δεν αξίζει
Εδοκιμασα να πάω σε τούτη, χωρίς πολλές ελπίδες,έστειλε με σε τουτη (εν όντως τούτη οποιος ενδιαφέρεται),εσηκωστικα εφεια και λαλεί μου περίμενε 10 λεπτά και έρχεται η Χάνα.ειπα να περιμένω που περιέργεια και μόνο.παω και ποια να δω?την γνωστή καριολα που βρίσκω πάντα.μια ξανθη 30κατι χρονών.θωρκεται νακκον αλλά που σέρβις γιοκ,εν έχει υπόθεση.αλλη μια νύχτα του κολου
Νε ρε αλάνι,τούτη η σκαρκα.4-5 φορές που την ειβρα,εβαρεθηκα να την θωρώ