Επηες????
Γιατι εν μας λαλεισ τις τιμες της δηλαδη???
Κι εγώ διερωτήθηκα.
Επηες????
Γιατι εν μας λαλεισ τις τιμες της δηλαδη???
Λίγα πράματα, τσουπωτη αλλά τυπική. 50ρι το τακα τακα.
Συγκατοικος της Αννα Μαρία. Πανέμορφη, γλυκιά, αλλά πάλι, τυπική, βιαστικη, τίποτα ιδιαίτερο. Ίδιες τιμές.
Την τιμησα κατεπανάληψη. Όπως στες φώτο. Αξιοπρεπεσταντη. Κάνει δυλπλό με τη φίλη της Jenny, Kara αναλόγως πως τη λένε αυτή τηνν φορά. Πιο κάτω κατηγορίας, οπωσδήποτε. Δε συστηνετε το δυπλο, δεν αξίζει τα λεφτά του με τετιες
αληθινό προφίλ, πανεμορφη, καλό σέρβις, από 80 ευρώ.Πεταμένα λεφτά, ξιφτισμενο ρουμανοποντικακι. Καλύτερα μια μουτσια πάρα μαζί της.
καραφεηκ. Εν ισπανιδα μοντελλα στες φώτο.αληθινό προφίλ, πανεμορφη, καλό σέρβις, από 80 ευρώ.
Γνωστή. Ίσως από τες καλύτερες. 50αρι άμα παζαρεψεις λίγο. Αληθινές φώτο.
Τα ίδια με Σελενα. Αληθινό προφίλ, πολλή σιλικόνη, καλό σέρβις.
Δικε μου τηλέφωνα και πήγαινε. Μπορεί να αξίζει τον κόπο απλά να δεις. Όμως. Αν πας κι εχει ετσι γεναικα τζιαμε, να μου σιεσει ουλλη η Κίνα!!!
Εχουμε πληροφορίες?
αληθινό προφίλ, πανεμορφη, καλό σέρβις, από 80 ευρώ.
Γνωστή. Ίσως από τες καλύτερες. 50αρι άμα παζαρεψεις λίγο. Αληθινές φώτο.
Τα ίδια με Σελενα. Αληθινό προφίλ, πολλή σιλικόνη, καλό σέρβις.
Εστειλα τζαι εγω της Εγγλέζας που τα εχτες το απογευμα τζαι λαλει μου ηταν γεματη τζαι σημερα το ιδιο. Να μπου εγινε ρε κοπελια ελισσιασετε ουλοι πανω της?? Αφηστε μας τζαι εμας τιποτε
Κι εγω τηλεφωνουσα χτες αλλα δεν απαντούσε.Εστειλα τζαι εγω της Εγγλέζας που τα εχτες το απογευμα τζαι λαλει μου ηταν γεματη τζαι σημερα το ιδιο. Να μπου εγινε ρε κοπελια ελισσιασετε ουλοι πανω της?? Αφηστε μας τζαι εμας τιποτε
Υπομονή μεχρι τον Οκτώβριο που θα ξαναερτει
Τούτη πρέπει να είναι ίδια με εκείνη που ήταν κοντά στο Σιτιο. Έχει μια φώτο, εκείνη π φκεννει π τη θάλασσα που την θυμουμαι σε μια Νατυ που ήταν κοντά στο Σιτιο. Απλά τώρα επηγαν Μακαρειου, απέναντι που το φινμπαρς. Εν καλη εμφανιαιακα, αλλά λίγα και τυπικά πραματα. Και καμιά σχέση οι φώτο με το τι θα εβρεις τζιαμε.
Την παρακολουθώ καιρό στο σαιτ. Θέλω τις απόψεις σας!!