Παίδες έχει καιρό που έχω παρατηρήσει αυτή την αγγελία.
Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Γνωρίζει κάποιος κάτι;
Ναι, όντως Κυπραία ξανθή, κάπου 50χρ. Αν και από όσο μου είπε και η ίδια και αλλοι είναι αρκετά χρόνια στο χώρο, εγώ πρώτη φορά την είδα πριν απο ένα μήνα. 50 ευρώ λέει αλλά δεν τα αξίζει. Δέχεται και από πίσω με τα ίδια λεφτά. Προσωπικά αν ήταν στα 20 ευρώ μπορεί να ξαναπήγαινα. με 50 δεν υπάρχει περίπτωση.εχει καποιος καποια εμπειρια με αυτη?
Φιλε μπορεις να μας πεις γιατι δεν σου αρεσε? δεν ηταν καλες οι υπηρεσιες της? δεν ηταν καλη η συμπεριφορα της? δεν σου αρεσε το κορμι της?Ναι, όντως Κυπραία ξανθή, κάπου 50χρ. Αν και από όσο μου είπε και η ίδια και αλλοι είναι αρκετά χρόνια στο χώρο, εγώ πρώτη φορά την είδα πριν απο ένα μήνα. 50 ευρώ λέει αλλά δεν τα αξίζει. Δέχεται και από πίσω με τα ίδια λεφτά. Προσωπικά αν ήταν στα 20 ευρώ μπορεί να ξαναπήγαινα. με 50 δεν υπάρχει περίπτωση.
Υπηρεσίες χάλια και βιαστικές για να τελειώνει. Κορμί έτσι κι έτσι, στήθος αρκετά καλο. Φάτσα για 50άρα κυπραιόφατσα περνά. Αρκετά ομιλιτική αλλά λέει διάφορες ασυναρτησίες.Φιλε μπορεις να μας πεις γιατι δεν σου αρεσε? δεν ηταν καλες οι υπηρεσιες της? δεν ηταν καλη η συμπεριφορα της? δεν σου αρεσε το κορμι της?
Εχει δοκιμασει καποιος;
Φιλε εν οπως τη βλεπεις!!!
Εν οπως τον πυραυλο!!!!
Φτανει τη πληρωσεις γιατι αν τη παζαρεψεις και χαλαση η διαθεση της ενα χαλαση και η δικη σου!!!
Απλα αν τα καταφερεις ριψε τη λιο εν νομιζω να μεν δεχτει!
Πιο παλια που επια εγβ και ηταν μολις ηρτε ειχε το 70-100 μετα 80-130 και τωρα αλλαξε ονομα και απογιωσε το με το 100-150!
επια για 50 ευρω 15 λεπτα. εν οπως τιν βλεπεις, μουναρα με σωματαρα, αρκετα φιλικι. πιπα με προφυλακτικο, στο σεξ εν καλη.
Που;Παιδια υπαρχει καποια απο Ελλαδα Κατερινη γυμναστρια λεπτη υψος 167 περιπου 28 δεν ξερει αγγλικα
Μια 50 χρονη βουλγαρα. Απο εμφανιση δεν βλεπετε. Κανει μασαζ και εκτονωση!
Μια 50 χρονη βουλγαρα. Απο εμφανιση δεν βλεπετε. Κανει μασαζ και εκτονωση!