Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις τι παιζει με αυτά τα στριπτιζαδικα-μπουρδελα στα κατεχομενα. Εχω παει δυο φορες και εμεινα σχετικα ευχαριστημενος. Βεβαια, μου τη σπαει λιγο που βρισκονται στα κατεχομενα αλλα η κατασταση στον αγοραιο ερωτα στην ελευθερη Κυπρο είναι τραγικη. Τουλαχιστον, εγω ετσι τη βρισκω. Τωρα αν καποιος είναι πιο εμπειρος και είναι μεσα στα κολπα, μπορει να εχει άλλη γνωμη.
Στα κατεχομενα, δοκιμασα τις δυο φορες που πηγα δυο Μολδαβες , η μια 20 χρονων και η άλλη 24 χρονων. Πολύ καλες, ωραια μουνακια και εξυπηρετικες. Μιλουσαν όμως λιγα Αγγλικα και η συνεννοηση δεν ηταν ευκολη. Οι Τουρκοι στο κλαμπ ηταν τυπικοι, δεν προσπαθησαν να κανουν μαμουνιες στην τιμη. Η ωρα ηταν περιπου 100 ευρω πανω κατω. Τα ονοματα των κλαμπ που πηγα ηταν Biyax και Lipstick. Σας δινω και τις ιστοσελιδες τους. Είναι μια περιοχη στο Γερολακκο που είναι γεματη στριπ κλαμπ-μπουρδελα. Διαλεξα τις κοπελες από έναν καταλογο με φωτογραφιες και μετα τις γαμησα σε δωματιο του στριπτιζαδικο σχετικα καθαρο. Αν δεν βελτιωθει η κατασταση σιγουρα θα ξαναπαω. Εχει πολύ ρωσσικο και ρουμανικο μουνι η ελευθερη Κυπρος αλλα το θεμα είναι αν γαμιεται.
Οριστε και η ιστοσελιδες τους
Εχουν και βιντεακια.