costas1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 129
- Πόντοι
- 1
Για την Λουση συμφωνώ φίλε. Στην Σούτσου είδα ωραίες.Σούτσου νομίζω έχει κλήσει αρκετά χρόνια. Και ανοικτό να είναι, δυστυχώς εκεί είναι το μπαράκι Χαμάμ που δεν είναι κι ότι καλύτερο να βγαίνεις από μπουρδέλο και να σε δει κανένας γνωστός. Εκτός κι αν πας πρωινές ώρες που το μπαράκι είναι κλειστό.
Επτανήσου πήγα πριν ένα χρόνο γιατί με τσάντησε μια που την είχα κλήσει και μετά δεν απαντούσε το τηλέφωνο. Βιαζόμουν και ήταν η πιο γρήγορη λύση. Ηταν στα 40 ευρώ Βουλγάρα στης Λούσης.
Αρκετά εμφανίσημη αλλά συμμετοχή κάτω από μηδέν. Πιέστηκα να τελειώσω για να φεύγω.
Περιττό να πω ότι η Λούση δεν βλέπεται. Ουτε να μου έδινε 200 ευρώ δεν θα τολμούσα.
Καλσπέρα, είμαι νέο μέλος και παρακολουθώ αρκετο καιρό τη σελίδα.
Λευκωσία έχω πάει μόνο στην Vanessa-hot η οποία αν και αρκετά όμορφη τα κάνει λίγο μηχανικά και βιάζετε λίγο(προσωπικά προσπαθούσε να με τελιώσει γρήγορα).
Είμαι ανάμεσα σε Roberta και Selena. Έχω ακούσει τα καλύτερα γι'αυτές και θέλω να μου πείτε πιά κατα την γνώμη σας είναι καλύτερη σε θέμα χαρακτήρα, που προσπαθεί περισσότερο τελος πάντον...Επίσης, θα ήθελα την γνώμη σας για την Yasmine, έχει αρκετό καιρό που σκέφτομαι να πάω!
Τουτην ετεσταρε την κανένας? Είδα τα ριβιους και φαίνεται πολλά καλή. Εδοκιμασα να κλείσω αλλά δεν τα κατάφερα να μιλήσω.
Εννεν νακκον πολλά ρε δικε μου? 150 ευρωπουλλα για μια ωρα?Ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στην Κυπρο. Την επισκεφτηκα 2 φορες και πραγματικα τραγουδαγα γιατι τα πεντοχιλιαρα δεν ειναι πετσετακια. Τοτε επαιζε στα 150 με κωλο ενω τωρα στα 200 με κωλο και 150 χωρις. Η γυναικα ειναι απο αλλου. Εσκορτ κυριολεκτικα και οχι τυπικη σαυρα. Προτεινω με κανονια!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Για το συγκεκριμένο υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη?
Kano antalagi me tilefwna opios theli
παρετα φιλε . δεν αξιζει το σερβις