Παίδες είμαι χρόνια μέλος στο 'μπου' αλλά νέος στο άθλημα (ώσπου να το τολμήσω τουλάχιστον)!!! Αυτά που θα γράψω είναι η άποψη μου για τα κορίτσια και τα γράφω μόνο για να βοηθήσω μιας και εγώ ως νεοεισερχομενος προβληματίστηκα... 1)Νάτυ: Καλούτσικη εμπειρία, το κορίτσι έχει ωραία μάτια αλλά πρησμένα χείλη με λίγο σπασμένο πρόσωπο. Μεγάλα φυσικά στήθη τα οποία όπως μου είπε θα τα μικραινε λόγω βάρους. Αυτά μου τα είπε τέλος Αυγούστου. Βρίσκεται κοντά στην Πινδάρου. Καλά στησιματα χωρίς ιδιοτροπίες. 2)Raluca Απλά μακριά παιδιά. Αυτή βρίσκεται κοντά στο υπουργείο υγείας προς Πισσαριδη. Μόνη της έγνοια τα λεφτά και η σπατάλη χρόνου. 3)Yasmine Για μένα η καλύτερη εμπειρία από όλες. Όμορφο πετιτ ρουμανάκι που δεν λέει όχι και αρκετά ενεργητική. Μένει στην Αρμενίας κοντά στο Μέλκονιαν. Τιμάει τα χρήματα της και με το παραπάνω χωρίς να βλέπει το ρολόι. 4)Άννα ή Αννη δεν θυμάμαι, στο Καστέλι. Γραφείο, μακριά, μετριότατη προς άσχημη, την λυπήθηκα άφησα 50Ε και της είπα ότι έχω δουλειά και την έκανα... ΥΓ δεν έχω σχόλια για στοματικό επειδή δεν μου αρέσει....