Andreas_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Λεβεντες παιζει τπτ καλο στη λευκωσια?
Ενα δυο μηνηματα που της εστειλα ειναι τα γνωστα 80 ευρο για 30μιν 120 για 1ωρα
Εχτες που ξαναεστειλα μηνυμα και ζητησα για 40 λεπτα περιπου με 2 φορες τελειωμα ι πρωτη μονο πιπα μου ειπε 100!!!
Θα ειναι ευκολο να συνενοηθεις μαζι της ομως αφου μιλα ελληνικα!!!
Φιλε αν πας μ λες αποψη και οταν πληρωθω θα παω μαλλον
Οχι φιλε δυστυχως!!!
Νο μονευ νο χονευ
Η αλλη που εβαλα στο ματι ειναι ι Μια που καινει ντου με την Αιδα!
Πηγες;
Αν σου αρεσουν οι παχουλες κανε της μιαν επισκεψη!!
Εχτος αυτου ανεβασαν της τιμες τουσ στα υψη γιατι καποιοι ηλιθιοι χρυσοπληρωνουν για να γαμησουν!!!
Απο τα ποτε ζητουν 100 ευρω για 30μιν!
120-150 την ωρα;;;
Εγω εφτασα κοπελες με 70 την ωρα!
Πως πηγαμε στα 120; και 150;;
Rubi είναι η Rafaella. Δες προηγούμενα post μου. Σε γενικές γραμμές αξίζει να την επισκεφτείςΓεια σας συναγωνιστες , σας διαβαζω εδω και πολλη καιρο και ειπα να καμω επιτελους λογαριασμο για να ανταλαξουμε αποψεις.
Το λοιπον κοπελια μου την Ρουμπι του εσκορτ επισκεφθηκε την ποτε κανενας; Εχει καιρο που προσπαθω να επικοινωνησω μαζι της για επισκεψη αλλα χωρις αποτελεσμα αφου δεν απαντα.
Ε ρε τι αναμνήσεις ξυπνούν τα ονόματα αυτά (Trocadero, Miami,Roxy) σε όλους όσους υπηρετήσαμε ΕΛΔΥΚ....!!!Φίλε εγώ θυμάμαι 100 λίρες (170 ευρώ) 12ωρα στις χρυσές εποχές του Crazy Horse και οι κοπέλες ήταν μ@@νάρες και όχι το κάθε μπάζο που έρχεται πλεον και το παίζει θεα. Υπήρχαν και πιο φτηνά, στυλ trocadero, Roxy, Miami κλπ που ήταν 60-80 λίρες το 12ωρο.
Ε ρε τι αναμνήσεις ξυπνούν τα ονόματα αυτά (Trocadero, Miami,Roxy) σε όλους όσους υπηρετήσαμε ΕΛΔΥΚ....!!!