Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 25.368
Χάπια δεν ξερω, αλλα εσενα θα ηταν υπέροχα....
Χάπια δεν ξερω, αλλα εσενα θα ηταν υπέροχα....
Τυχεροί όσοι πρόλαβαν και πήραν αυτό το κωλαράκι.Παιδια η αλεξια μου εδωσε κωλο!
Πρωταπριλιά..Παιδια η αλεξια μου εδωσε κωλο!
ΣΕ ΓΑΜΑΩ !Αστον χτενιζεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Thank u![]()
Να είμαστε και λίγο ανθρώποι.Ο τόνος επίτηδες στην παραλήγουσα.Βροχερός καλησπερες!
Θα ζει και γκόμενες; Να ρθω κι εγώ τότε!Εγω θ παω γ τις γκομενες
Ειμαι λιγομιλητος, αυτο σημαινει οτι μαλλον οτι το κοπλιμεντο το εννοω, χωρις σαλτσες, χαχαΕσυ απο το 23 αυτο εχεις ν μας πεις;
Θα ζει και γκόμενες; Να ρθω κι εγώ τότε!
Ελπίζω να μην ειναι σαν το swinger party στα Μέγαρα που ήταν αγγουροκαμπος !!![]()
Ήσουνα εκεί????Θα ζει και γκόμενες; Να ρθω κι εγώ τότε!
Ελπίζω να μην ειναι σαν το swinger party στα Μέγαρα που ήταν αγγουροκαμπος !!![]()
ειναι το ευαισθητο σημειο της κι'αυτο ειναι μειον της , ειναι μειον της ! τουμπερλεκι.....το λοιπον μαγκες κ αλανια, περασμα απο την συμπρωτευουσα και επρεπε να συναντησω την must ανεξαρτητη της πολης, μιας κ με εξιταρε και μου προκαλουσε την φαντασια με το στυλ της, το σωμα-προσωπο και τον τυπο της.
Περι @Nicole ο λογος λοιπον.
Απο εμφανιση, υψος γυρω στο 1,70, προσεγμενα ακρα, ομορφο προσωπο, ματια μαυρα με διαπεραστικο-εξυπνο βλεμμα, χειλαρες, κοντο μαυρο μαλλι που τονιζει το προσωπο της.
Απο σωμα κολαση, καλοσχηματισμενο, χωρις περιττα, προσεγμενο/καθαρο με αρκετα ομορφα tattoos. Την παρασταση βεβαια κλεβει το στηθος της, μεγαλο-στητο με μπαριτσα στην ρωγα που σε προκαλει να ασχοληθεις ωρα μαζι του!
Στα της πραξης τωρα, δν χρειαζονται πολλες λεπτομερειες παρα μονο οτι η γυναικα θελει να σε κανει να περασεις ομορφα, να γουσταρεις, φτιαχνεται κ στο βγαζει με καβλα.
Στα του social, ευχαριστη, ανετη, χαλαρη, με χιουμορ και με λογο οπου μπορεις πραγματικα να κουβεντιασεις το οτιδηποτε χωρις τα αμηχανα συνηθη κενα.
Αν επρεπε να βαλω ενα τιτλο θα ελεγα, "Κυρια κ συναμα ομορφο αλανι μεσα στην καβλα" !!!!
Κοριτσαρα @Nicole σ'ευχαριστω για την καβλα και τα γουστα που μου εβγαλες
ps. Tip για τους υπολοιπους, εαν θελετε να δειτε την κοριτσαρα μεσα στην καβλα, ασχοληθειτε με τις ρωγες-στηθος της ειναι το ευαισθητο σημειο της![]()
Θα το έχουμε υπόψιν....το λοιπον μαγκες κ αλανια, περασμα απο την συμπρωτευουσα και επρεπε να συναντησω την must ανεξαρτητη της πολης, μιας κ με εξιταρε και μου προκαλουσε την φαντασια με το στυλ της, το σωμα-προσωπο και τον τυπο της.
Απο εμφανιση, υψος γυρω στο 1,70, προσεγμενα ακρα, ομορφο προσωπο, ματια μαυρα με διαπεραστικο-εξυπνο βλεμμα, χειλαρες, κοντο μαυρο μαλλι που τονιζει το προσωπο της.
Απο σωμα κολαση, καλοσχηματισμενο, χωρις περιττα, προσεγμενο/καθαρο με αρκετα ομορφα tattoos. Την παρασταση βεβαια κλεβει το στηθος της, μεγαλο-στητο με μπαριτσα στην ρωγα που σε προκαλει να ασχοληθεις ωρα μαζι του!
Στα της πραξης τωρα, δν χρειαζονται πολλες λεπτομερειες παρα μονο οτι η γυναικα θελει να σε κανει να περασεις ομορφα, να γουσταρεις, φτιαχνεται κ στο βγαζει με καβλα.
Στα του social, ευχαριστη, ανετη, χαλαρη, με χιουμορ και με λογο οπου μπορεις πραγματικα να κουβεντιασεις το οτιδηποτε χωρις τα αμηχανα συνηθη κενα.
Αν επρεπε να βαλω ενα τιτλο θα ελεγα, "Κυρια κ συναμα ομορφο αλανι μεσα στην καβλα" !!!!
ps. Tip για τους υπολοιπους, εαν θελετε να δειτε την κοριτσαρα μεσα στην καβλα, ασχοληθειτε με τις ρωγες-στηθος της ειναι το ευαισθητο σημειο της![]()
Να γραψω κ γω την κριτικη μου .. περασμα απο Odin , ωραιος τυπος σε κανει ν νιωθεις ανετα μαζι του, οτι ακουγεται γ το μεγεθος διαπιστωσα οτι ισχυει κ ν πω πως αφου τα καταφερα κ το πηρα παιδια .. ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ. Τωρα αν μη τι αλλο ειμαι ετοιμη γ μικροτσουτσουνους ασιατες....το λοιπον μαγκες κ αλανια, περασμα απο την συμπρωτευουσα και επρεπε να συναντησω την must ανεξαρτητη της πολης, μιας κ με εξιταρε και μου προκαλουσε την φαντασια με το στυλ της, το σωμα-προσωπο και τον τυπο της.