Ath3nian
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 270
- Πόντοι
- 280
Τι βυζια είναι αυτά γτπμ
Τι βυζια είναι αυτά γτπμ
ρε παιδια επειδη εχω μπερδευτει που θα παει η κοπελα?
ΚΑΒΛΑ οι βυζάρες σου!!! Θα τις τιμήσω από μακριά και από κοντά.
Εγω ενας ποταπος Unranked![]()
Εσυ θα σαι grandmaster baiter λογικά
....μηπως εννοεις ταπεινος?Εγω ενας ποταπος Unranked
Κάτι ξέρεις εσύ και δηλώνεις Unranked...Εγω ενας ποταπος Unranked
Hentai εσυ μόνοΕγω ενας ποταπος Unranked
Ταπεινος ακουραστος αχαμπαρος καυλιαρης....μηπως εννοεις ταπεινος?
![]()
Τύπε get in touch with your feminine, nicole, side...Εχουν γραφτει κριτικες.. ν μην εισαι τεμπελης. Κατσε διαβασε. Ειναι επιλογη σου που θ μπεις κ που θα αφιερωσεις το χρονο σου δε μας απασχολει κ αν δε σου κανει το νημα μου η αυτα π λεμε ignore.. τοσο ευκολα. Το αν εχει νοημα η δ εχει δ περιμεναμε εσενα ν μας το πεις. Αντε γεια τωρα γτι μ κουρασες
Εμενα λες τυπε ;Τύπε get in touch with your feminine, nicole, side...
Nai tupeΕμενα λες τυπε ;
Ταπεινος ακουραστος αχαμπαρος καυλιαρης
Και γτι ν το κανω αυτο τυπε; Γ ν σου αρεσω η επειδη ανησυχεις γ τις πωλήσεις μου; Ηρθα εγω ν σ πω πως μιλας η τι θα κανεις στο μαγαζακι σου η τη δουλεια σου κ τη ζωη σου ; Την πολυμορφικότητα κ το χαρακτηρα του καθενός δε στο εμαθαν ν το σεβεσαι κ ν το αγνοεις οταν δ σ αρεσει κατι στο κολλεγιο π πηγες; Εγω ειμαι αυτη π ειμαι οι πελατες μου οσοι μ προτιμούν τους αρεσει κ αυτο το κοινο θελω αρα δ καταλαβαίνω εσυ τωρα τι θες .. εχεις μπει απειρες φορες ν μ πεις τι θ κανω .. κ πως πρεπει ν μιλαω .. σε ρωτησαμε;Nai tupe
Δε με νοιάζει ποσώς τι κάνεις στο μαγαζάκι σου και πόσο πουλάς και τι...Και γτι ν το κανω αυτο τυπε; Γ ν σου αρεσω η επειδη ανησυχεις γ τις πωλήσεις μου; Ηρθα εγω ν σ πω πως μιλας η τι θα κανεις στο μαγαζακι σου η τη δουλεια σου κ τη ζωη σου ; Την πολυμορφικότητα κ το χαρακτηρα του καθενός δε στο εμαθαν ν το σεβεσαι κ ν το αγνοεις οταν δ σ αρεσει κατι στο κολλεγιο π πηγες; Εγω ειμαι αυτη π ειμαι οι πελατες μου οσοι μ προτιμούν τους αρεσει κ αυτο το κοινο θελω αρα δ καταλαβαίνω εσυ τωρα τι θες .. εχεις μπει απειρες φορες ν μ πεις τι θ κανω .. κ πως πρεπει ν μιλαω .. σε ρωτησαμε;
Διαφωνω , εδω δ ηρθα ν κανω διπλωματια .. πουλαω το κορμι μου κ το κανω καλα οταν ο αλλος εχει αποψη 100% γ μενα . Αυτο σημαινει θα σχολιαζω χωρις παρωπίδες κ χωρις ν φοβαμαι τις συνεπειες. Γ το αν ειμαι αγενης ν στο πουν ολοι αυτοι π εχουν ερθει κ εχω κανει ραντεβου το πως συμπεριφερομαι κ κακος λογος ακομα δ εχει ακουστει ..Δε με νοιάζει ποσώς τι κάνεις στο μαγαζάκι σου και πόσο πουλάς και τι...
Οφείλεις, ΟΦΕΙΛΕΙΣ, όμως στον πελάτη και στα μέλη να είσαι ευγενική, εκτός αν κι αυτοί γίνουν αγενείς.
Αλλιώς είσαι φάουλ, τόσο απλά...
Διαφωνω , εδω δ ηρθα ν κανω διπλωματια .. πουλαω το κορμι μου κ το κανω καλα οταν ο αλλος εχει αποψη 100% γ μενα . Αυτο σημαινει θα σχολιαζω χωρις παρωπίδες κ χωρις ν φοβαμαι τις συνεπειες. Γ το αν ειμαι αγενης ν στο πουν ολοι αυτοι π εχουν ερθει κ εχω κανει ραντεβου το πως συμπεριφερομαι κ κακος λογος ακομα δ εχει ακουστει ..
...κι εδώ το λήγωΕχουν γραφτει κριτικες.. ν μην εισαι τεμπελης. Κατσε διαβασε. Ειναι επιλογη σου που θ μπεις κ που θα αφιερωσεις το χρονο σου δε μας απασχολει κ αν δε σου κανει το νημα μου η αυτα π λεμε ignore.. τοσο ευκολα. Το αν εχει νοημα η δ εχει δ περιμεναμε εσενα ν μας το πεις. Αντε γεια τωρα γτι μ κουρασες
Η παραθεση του μηνύματος του συναγωνιστη πρεπει κατι ν μ πει; Ασε μας εμας π ξερουμε καλύτερα τα ατομα εδω μεσα ν κρινουμε πως πρεπει ν απανταμε .....κι εδώ το λήγω