karaflo trixompalaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2022
- Like
- 1.696
- Πόντοι
- 206
είδα φως κ μπήκα......Ποιος εισαι κ τι κανεις στην οικεια των προγόνων μου.
τι τριχομπαλακι θα ήμουν αν δεν χώνομαι από σχισμές
είδα φως κ μπήκα......Ποιος εισαι κ τι κανεις στην οικεια των προγόνων μου.
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φωτιά όλη η Αθήνα μαλακες μουΑΘΗΝΑ : 3- 9/3
Έλα τώρα.Αφου τις έφαγες.Πες αλήθεια.Πως τολμας.. φυσικα εχει
Τον Τζότζο τον πρόλαβες;Με πουστια παντα
εσύ άσε τις κριτικές και ανέβασε κάνα καινούργιο άσμα.Λοιπον καλημερα. Να γράψω και γω για τη πρωτη συνάντηση με τη Νικολ. Τσικνοπεμπτη μου προσφερε φαγητο και ποτο. Δε πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες για το σεξ. Στο οποιο περασαμε υπεροχα. Αλλα θα σταθω στο γεγονος οτι ειναι ενας ανθρωπος πολυ φιλικος και απλος χαρακτήρας αλλα πανω απο ολα αληθινος και με πληρη σεβασμο προς το πελατη. Με εκανε να νιωσω φιλικα περασα πολυ ομορφα και η αληθεια ειναι οτι θελω να ξαναβρεθω μαζι της. Στοιχεια που ξεχωρίζουν πανω της είναι η απλοϊκότητα, η ειλικρίνεια της και η φιλοξενια της. Καθως και η ομορφια με το γλυκο χαμογελο της. Σε ευχαριστω Νικολ για την αποψινη μας συναντηση. Και μια μαντιναδα αφιερωμενη.
Την ομορφια σου αν έπαιρνε
Νικολ μου το σκοτάδι,
δε με νοιαζε να ητανε
ολη ζωη μου βραδυ.
Τα φιλλια μου...
Αχ αχ αχ τι να πρωτοδιαλεξεις...σε πειρασμό μας βάζεις..![]()
Νικόλ τσιλι ταβερνείο
Θα σου στειλω πυροσβεστηρεςεσύ άσε τις κριτικές και ανέβασε κάνα καινούργιο άσμα.
Εγώ λέω να πάω καθαρά Δευτέρα να με κεράσει ταραμά , λαγάνα και χαλβά και μετά δεύτερη μέρα Πάσχα γιατί ως γνωστό το αρνί τρώγεται καλύτερα κρύο .Λοιπον καλημερα. Να γράψω και γω για τη πρωτη συνάντηση με τη Νικολ. Τσικνοπεμπτη μου προσφερε φαγητο και ποτο. Δε πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες για το σεξ. Στο οποιο περασαμε υπεροχα. Αλλα θα σταθω στο γεγονος οτι ειναι ενας ανθρωπος πολυ φιλικος και απλος χαρακτήρας αλλα πανω απο ολα αληθινος και με πληρη σεβασμο προς το πελατη. Με εκανε να νιωσω φιλικα περασα πολυ ομορφα και η αληθεια ειναι οτι θελω να ξαναβρεθω μαζι της. Στοιχεια που ξεχωρίζουν πανω της είναι η απλοϊκότητα, η ειλικρίνεια της και η φιλοξενια της. Καθως και η ομορφια με το γλυκο χαμογελο της. Σε ευχαριστω Νικολ για την αποψινη μας συναντηση. Και μια μαντιναδα αφιερωμενη.
Την ομορφια σου αν έπαιρνε
Νικολ μου το σκοτάδι,
δε με νοιαζε να ητανε
ολη ζωη μου βραδυ.
Τα φιλλια μου...
Θα σε προτείνω να πας και για Octoberfest με λουκανικα στα χερια σου. Παρε και μπυρα για να μη σου κολλησουν στο λαιμο.Αν
Εγώ λέω να πάω καθαρά Δευτέρα να με κεράσει ταραμά , λαγάνα και χαλβά και μετά δεύτερη μέρα Πάσχα γιατί ως γνωστό το αρνί τρώγεται καλύτερα κρύο .
Απο το 2022 τιμη μας που θυμηθήκατε να σχολιασετε ενα τοσο σημαντικο θεμαεσύ άσε τις κριτικές και ανέβασε κάνα καινούργιο άσμα.
Και σε θέλω τι να κάνω .. σα τον πετρο γαιτάνοΑν
Εγώ λέω να πάω καθαρά Δευτέρα να με κεράσει ταραμά , λαγάνα και χαλβά και μετά δεύτερη μέρα Πάσχα γιατί ως γνωστό το αρνί τρώγεται καλύτερα κρύο .
Εδώ είμαι. Καθημερινά. Σαν spectator όμως. Να περιμένεις PM μου σύντομα.Απο το 2022 τιμη μας που θυμηθήκατε να σχολιασετε ενα τοσο σημαντικο θεμα
Θα κουβαλάει κανένα μασαζοκρέβατο στην μετακόμιση του Crystal αυτή τη στιγμή ο τζουτζούκος.@Papatzhs69 καλημερα ηλιαχτιδα .. ο λαος σου θελει ν μαθει τι κανεις
Καλημερα γκαβλα..... Μπορω να σας στειλω μια γυμνη μου φωτογραφια να δειτε τι κανω...αν σας καιει τοσο πολυ!@Papatzhs69 καλημερα ηλιαχτιδα .. ο λαος σου θελει ν μαθει τι κανεις
Μια ηταν η γκαβλα εδω μεσα.. ακομα να την ξεπερασεις βρε.. παπατζη υπαρχει κ ζωη μετα την ερωτικη απογοητευση μη σκαςΚαλημερα γκαβλα..... Μπορω να σας στειλω μια γυμνη μου φωτογραφια να δειτε τι κανω...αν σας καιει τοσο πολυ!
Σε μενα ειπε παει ν παρει νερα .. γ λεγεΘα κουβαλάει κανένα μασαζοκρέβατο στην μετακόμιση του Crystal αυτή τη στιγμή ο τζουτζούκος.
Λοιπον εχω να σας κανω ανακοινωση για την Nicole....Εχω μαθει κατι πολυ σημαντικο και σοβαρο για την παρτη της....Μια ηταν η γκαβλα εδω μεσα.. ακομα να την ξεπερασεις βρε.. παπατζη υπαρχει κ ζωη μετα την ερωτικη απογοητευση μη σκας
Αφού είναι παπατζής, τι θα σου έλεγε;Σε μενα ειπε παει ν παρει νερα .. γ λεγε